WOMANIZER PLUS SIZE


Net nieuw en nu al te koop in ‘mijn eigen seksshop’; de Womanizer Plus Size! Ik heb ‘m zelf nog niet getest (maar ik heb al wel een test-exemplaar aangevraagd), maar het is natuurlijk mijn Goddelijke taak om jullie op de hoogte te houden van alle nieuwtjes op seksspeeltjesgebied! De Womanizer Plus Size is dus een grote Womanizer. Hoe groot? Nou, hij is 22 x 9 centimeter en de Womanizer Pro40 is 16 x 4,5 centimeter. De Womanizer Plus Size weegt 541 gram en de Womanizer Pro40 weegt 308 gram. Het is een aanzienlijk verschil, maar wil groter ook zeggen dat-ie beter is? Ik denk het niet. Hij ziet er prachtig uit, dat dan weer wel, maar hij is zo’n 90 euro duurder dan de Womanizer Pro40, ook nogal een aanzienlijk verschil. Hij is net als de Pro40 waterproof (dat hadden de vorige versies niet) en heeft maar 4 extra trilintensiteiten. Beetje een geval ‘oude wijn in nieuwe zakken’ als je het mij vraagt. Als-ie nou ‘zuig-patronen’ had gehad, dan was-ie pas écht vernieuwend geweest (en had ik ‘m écht DOLGRAAG willen testen). Maar wie weet…

DE WOMANIZER PLUS SIZE IS HIER TE KOOP (€ 189,-) >>
MAAR JE KUNT DUS BETER DE WOMANIZER PRO40 KOPEN (€ 99,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik ben razendbenieuwd naar jouw ervaring…. dus wacht ik op wat komen gaat ;-))

 2. Jeroen schreef:

  kan ik hem , als hij dan toch zo groot is, ook over mijn eikel heen zetten?

  • Luna schreef:

   Hahahaha! Wat een goed idee (denk ik)! Hij komt eraan, dus ik zal eens kijken hoe groot hij in het echt is! I’ll keep you posted!

 3. ngstschr schreef:

  @Jeroen: vraag vlug een patent aan en je bent rijk ;-)

 4. An schreef:

  De womanizer pro40 doet z’n werk ook prima, het enige apparaatje tot nu toe waar ik van ga squirten. Geen idee wat de overtreffende trap van hemels is…

 5. jack schreef:

  Het lijkt wel een douchekop? Ook wat betreft de prijs trouwens!

 6. Guido schreef:

  Groter is niet altijd beter, denk ik.

 7. Noor schreef:

  Best een joekel dus. Lijkt me niet zo fijn in de (vrouwen)hand liggen.

  Mijn vibrator is overleden :-( Weet jij misschien een stille, oplaadbare vervanger? Stil is wel belangrijk aangezien mijn huis best gehorig is… Een simpel ding is prima, ik gebruik toch alleen de continue trilstand, prijs maakt niet zoveel uit.

  • Luna schreef:

   Hij is inderdaad behoorlijk aan de maat… ik hoop ‘m aanstaand weekend te ontvangen, dan kan ik ‘m testen (HOERA!)… Als ik tegenwoordig vibrators aanraad, dan kies is toch echt altijd voor een Fun Factory-exemplaar: http://www.maanzin.nl/merken/fun-factory
   De Big Boss is dus erg groot, maar een Tiger of een Patchy Paul?! Top-vibo’s, top-kwaliteit, top-trillingen, waterproof en oplaadbaar… en niet heel erg veel geluid producerend (sowieso onder de dekens hoor je er buiten de dekens bar weinig van)…

 8. Neon schreef:

  En is hij echt heel groot en ook op de eikel te gebruiken zou zo iets als t kon graag willen uitproberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.