SVAKOM VIBRATOR NU OOK BIJ WWW.MAANZIN.NL

Heel even een beetje reclame maken voor m’n ‘eigen’ seksshop www.maanzin.nl! Ik kan dus geen invloed uitoefenen op de producten die daar verkocht worden of niet verkocht worden (zo mogen van mij alle jelly producten uit het assortiment, maar ja, daar ga ik dus niet over). Ook heb ik geen invloed op de producten die in de aanbieding zijn (maar de We-Vibe 2 is nog steeds te koop voor € 42,95, dus dat is erg cheap).

svakomvibrator

Sinds kort zijn er ook wat producten van het merk Svakom opgenomen in het assortiment van www.maanzin.nl opgenomen en daar ben ik zelf erg blij mee, want ik heb een aantal producten van Svakom getest en daar was ik zeer over te spreken. De enige misser die ze bij Svakom hebben gemaakt is de Svakom Gaga (een vibrator met een videocameraatje erin, why tell me why), maar de rest ziet er goed uit. Ik heb dus niet alle items getest (wel bijvoorbeeld de Svakom Amy, lees mijn review HIER), maar ik neem aan dat het gehele assortiment van Svakom vibrators diepe trillingen heeft en gemaakt is van 100% veilige siliconen. Alle vibrators komen trouwens in een mooie verpakking en ze zijn oplaadbaar. Helemaal niks mis mee dus, met een Svakom vibrator (ik heb er nog eentje liggen die ik moet testen!) (of moeten, moeten, willen!).

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. L.S. schreef:

    Nou ben ik nieuwsgierig; het is toch jouw shop, hoe kan het dan dat jij geen invloed hebt op het assortiment?

    • Luna schreef:

      Het is een soortement van ‘affiliate shop’… dus ik heb geen opslag, ik verstuur de producten niet, ik ben niet verantwoordelijk als speeltjes eventueel kapot zijn (of zoiets)… een ander bedrijf regelt dat allemaal voor mij… en ik bespreek de speeltjes die er te koop zijn (maar dus alleen de goede)… Als iemand iets koopt bij http://www.maanzin.nl, dan krijg ik een percentage van de omzet, dus niet de totale omzet :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.