LUNA’S UNBOXING, PART 2


Ik kreeg weer 2 hele leuke én bijzondere producten opgestuurd, die ik de komende week hoop uit te testen. Komende week dus de uitgebreide reviews. Voor nu even een unboxing-filmpje.

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Inge schreef:

    Die G-vibe ben ik echt heel nieuwsgierig naar, kort geleden op een ladies night geweest waar ze deze lieten zien.
    Jammer dat al die leuke dingen zo prijzig zijn, of mijn budget zo laag :P

  2. Robin schreef:

    Deze filmpjes zijn echt een groot positief punt voor je Blog! Uhh Vlog.. ;)
    Leuk om naar te kijken :) Ben benieuwd naar jullie kunstwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.