SWAY VIBES NO. 2 – VIBRATOR REVIEW #376

Naam: Sway Vibes No. 2
Producent: Sway Vibes
Prijs: € 67,96
Formaat: 22,5 centimeter lang, 5 centimeter op z’n breedst
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De gebogen schacht zorgt voor een aangename G-spot stimulatie terwijl de flexibele clitorisstimulator extern verwent. De Sway No. 2 is een waterproof en oplaadbare sextoy voor zorgeloos plezier tussen de lakens en in de badkamer.’
Is dat ook zo: Daar is geen woord van gelogen!
Score: 8

sway vibes no. 2 vibrator test review

Ik mocht weer iets leuks uitkiezen uit het volledige assortiment van Easytoys.nl. ‘Heb je misschien zelf nog een leuke suggestie?’, mailde ik naar het Easytoys-meisje. Of ik misschien de Sway Vibes No. 2 wilde testen? Hmmm… de vorige keer dat ik een Sway Vibes-vibrator testte (dat was de was dat ook al op advies van het mannetje van Easytoys! Dat was de Sway Vibes Wand Vibrator (VIBRATOR REVIEW #278: SWAY VIBES WAND VIBRATOR) en die is me toen helemaal niet tegengevallen, die scoorde zelfs een dikke 9. Dus… laat maar lekker doorkomen, die Sway Vibes No. 2!

Het is niet zo gek dat werknemers van Easytoys.nl de Sway Vibes adviseren, want Sway Vibes is een merk van Easytoys.nl zelf. En… dit is een beetje ‘wij van WC-eend adviseren WC-eend’, maar in het geval van Sway Vibes mogen ze die ook dikke prima aanraden, wat mij betreft! Het is namelijk een merk dat mij nog niet heeft teleurgesteld (er zijn dan ook pas 2 speeltjes in het assortiment van Sway Vibes, maar ik verwacht dat er nog meer gaan komen)!

sway vibes vibrator no. 2 test review totaal

De verpakking van de Sway Vibes No. 2

Ja! Ik hou ervan! De Sway Vibes No. 2 komt in een lekkere, simpele basic doos. Op de een of andere manier spreekt het lettertype van het woord ‘Sway’ mij erg aan. Vrolijk, met een omgekeerde ‘S’, lekker losjes, maar toch strak en funky. Ik ben een sucker voor mooie lettertypes (en ben eigenlijk alweer een tijdje uitgekeken op het lettertype van Climaximaal.nl (die in m’n logo dus) (binnenkort maar eens de boel drastisch verbouwen hier). De omdoos van de Sway Vibes No. 2 is donkergrijs met zilveren opdruk en op de voorkant prijkt de Sway Vibes No. 2 zelf, bijna 1 op 1!

verpakking van de sway vibe no 2 duo vibrator tarzan

De Sway Vibes No. 2 is trouwens een rabbit vibrator, of een Tarzan vibrator of een duo vibrator, what’s in a name! Een speeltje dus dat zowel je G-spot als je clitoris stimuleert. Enne hij is er ook in het zwart en paars (zwart!!!!).

De look and feel van de Sway Vibes No. 2

De Sway Vibes is gemaakt van 100% medisch siliconen (aldus de verpakking) en is oplaadbaar via USB. Doordat-ie gemaakt is van 100% siliconen kun je ‘m ook 100% schoonmaken, al moet je wel even extra goed opletten bij de knopjes (daar zitten allerlei ribbeltjes en richeltjes) en bij de overgang van het siliconen naar het zilveren ABS-plastic. Dit soort plekjes verdienen echt altijd (en niet alleen bij deze Sway Vibes No. 2) wat extra aandacht bij het schoonmaken omdat er gemakkelijk glijmiddel in achter kan blijven (of andere body fluids) (body fluids klinkt geiler dan lichaamssappen). Ik kan echt adviseren om hiervoor een aparte tandenborstel te gebruiken en je seksspeeltjes gewoon mee onder de douche te nemen om schoon te maken (zo doe ik het altijd zelf). En de Sway Vibes No. 2 kan ook gemakkelijk mee onder de douche of in bad, want hij helemaal waterproof. Wat verwacht je nog meer!?

Het clitorale gedeelte van de Sway Vibes No. 2 is flexibel, dus je kunt ‘m tijdens het gebruik gemakkelijk buigen naar een positie die het beste bij jouw lichaam past. De eerste 6 centimeter van de staaf (dus het topje) zijn keihard (door de metalen behuizing), hierdoor kun je deze vibrator gemakkelijk inbrengen (met wat glijmiddel op waterbasis, mocht je nog niet nat genoeg zijn). De 6 centimeter daarna, dus het gedeelte tot de knik, zijn juist wel buigzaam (niet heel erg buigzaam, maar een beetje). Je ziet het metalen geraamte van het speeltje op die laatste 6 centimeter trouwens een beetje zitten. Niet storend overigens. Maar doordat ik het zie zitten, snap ik dat het geraamte op die plek uit een soort ringen gemaakt is en daardoor buigzaam is. Prima. Het siliconen is overigens lekker zacht en trekt geen (amper) stof aan. Ook dikke prima.

De knopjes van de Sway Vibes No. 2

De knopjes van de Sway Vibes No. 2 zijn weggewerkt in het siliconen, dus niet heel erg gemakkelijk afzonderlijk te voelen (zonder te kijken dus). Ze hadden van mij iets hoger mogen liggen, dat maakt het toch net wat prettiger om de boel te bedienen als je het speeltje eenmaal in je hebt. Maar… dit kleine ongemak (dat overigens verdwijnt als je maar vaak genoeg met een speeltje bezig gaat, want dan weet je de knopjes intuïtief te vinden) wordt gecompenseerd door het feit dat het clitorale gedeelte en de staaf afzonderlijk te bedienen zijn.

Bij veel Tarzan vibratoren trillen de staafvibrator en het clitorale gedeelte gelijktijdig. En dat hoeft geen probleem te zijn (kan zelfs erg lekker zijn), maar bij de Sway Vibes No. 2 kan je zelf kiezen! En dat is nog lekkerderder. Soms wil je namelijk wél harde trillingen tegen je G-spot en wat minder hard tegen je klit of vice versa. En soms wil je wél een ritme tegen je klit en juist een steady ritme tegen je G-spot. Bij deze vibrator kun je dus kiezen en dat is zeer prettig! De Sway Vibes No. 2 heeft dus 2 motortjes en elk motortje kan in 12 verschillende standjes vibreren, dus dat betekent dat er 12 x 12 = 144 verschillende mogelijkheden zijn op tril-technisch van te genieten. Nice. Very nice.

Je zet de Sway Vibes No. 2 aan door het middelste knopje 3 seconden ingedrukt te houden en op dezelfde manier zet je ‘m weer uit. Met het bovenste knopje scroll je door de vibratiepatronen van de staaf en met het onderste knopje scroll je door de vibratiepatronen van het clitorale gedeelte. Wil je de staaf of het clitorale gedeelte tussendoor laten stoppen met trillen dan houdt je het desbetreffende knopje ook 3 seconden ingedrukt. Easy does it.

Maar, hoe voelt-ie????

Hij voelt goed! Vooral de staafvibrator heeft lekkere diepe trillingen. Doordat de kop van de staaf van binnen helemaal van metaal is worden de trillingen goed doorgegeven. Ik vond het zelf dan ook lekker om de vibrator niet helemaal in te brengen, maar juist de kop tegen m’n G-spot te laten trillen. Ook lekker was het om de staafvibrator tegen m’n klit te laten trillen.

sway vibes no. 2 vibrator luna review

De trillingen van de staaf zijn namelijk beter (dieper) dan die van het clitorale gedeelte en dat is wel een klein beetje jammer. Dit ‘probleem’ merk je trouwens bij wel meer duo-vibratoren. Het motortje dat voor het clitorale gedeelte gebruikt wordt is kleiner dan de motor voor de staaf (of de trillingen worden door de metalen omhuizing gewoon beter doorgegeven).

De trillingen van het clitorale gedeelte zijn overigens niet heel slecht. Wel ietwat oppervlakkig. Daarnaast vind ik dat ‘flummeltje’ aan het uiteinde niet echt prettig, maar… dat ‘flummeltje’ (ja, Jesus, hoe moet je dat noemen) dat is wel heel erg geschikt voor vrouwen die houden van een pinpoint massage! Je kunt dat ‘flummeltje’ dus precies op je klit laten trillen als je daarvan houdt. Ik vond het zelf prettiger om het wat bredere gedeelte tegen m’n klit te duwen en ondertussen de staafvibrator wat in en uit te laten bewegen. Orgasme? Yes!

Conclusie

Heb je sowieso écht diepe trillingen nodig tegen je klit om te komen, dan kan deze Sway Vibes No. 2 wat tegenvallen. Maar hoeven die trillingen tegen je klit niet zo heel diep als je ondertussen (GOED) gestimuleerd wordt op je G-spot? Dan is de Sway Vibes No. 2 een aanrader! Hij heeft alle voordelen die je van een modern speeltje mag verwachten (100% siliconen, waterproof, oplaadbaar) en is ook nog eens betaalbaar (€ 67,96).

DE SWAY VIBES NO. 2 IS HIER TE KOOP (€ 67,96) >> 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.