SEKSPOPPEN MET ‘MISSING BODY PARTS’

sekspoppen met missing parts
Iedereen moet lekker doen en laten wat hij of zij het lekkerst vindt in bed, zolang je er maar niemand anders mee pijn of verdriet mee doet, vind ik alles dikke prima! Maar sommige fetisjen snap ik niet en hoef ik gelukkig ook niet te snappen, want; whatever rocks their boat! Op bovenstaande afbeelding een kleine selectie van de ‘sekspoppen’ met missing body parts! En nu vraag ik mij af; zijn deze poppen bedoelt voor mannen die kicken op geamputeerde vrouwen? Of is het een kwestie van geld, want deze ‘poppen’ zijn uiteraard een stuk goedkoper dan poppen (van gelijkwaardig materiaal) mét hoofd en armen en benen. Of vinden mannen het prettig om een vrouw volledig te reduceren tot tieten en kont en kut? Ik vind het er allemaal heel C.S.I. uitzien en ik kan me niet voorstellen dat dit nou echt ‘lekker neukt’ (om over het schoonmaken nog maar te zwijgen) (en waar berg je zo’n romp op) (of misschien is het ook een lekker hoofdkussen).

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Josje schreef:

  Hahaha! Dat heb ik me ook vaak afgevraagd… Ik vrees dat het gewoon alleen om de tieten of de kut gaat!

 2. gewebkijk schreef:

  variaties op de ,,zeemans bruid” namen zeelui vroeger mee aan boord.

 3. Laykam schreef:

  Kunstig hoor haha

 4. Stelletje schreef:

  Nou ik vind het erg geil om mijn vrouw met een andere piemel te zien spelen, maar liever niet een echte ;)
  Vandaar dat dit voor ons een goede optie is, zij vind het ook erg prettig aanvoelen, en zelfs DP is mogelijk.

 5. Erick schreef:

  Gaat inderdaad alleen om tieten en kutje, en daar is (op zijn tijd) niets mis mee. Een complete pop van goed materiaal is al snel vier keer duurder. Seksvriendje heeft er één (lijkt op middelste links) waar we regelmatig veel plezier mee hebben. Film aan en onze eigen privé gangbang ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.