VIDEO REVIEW / VLOG – JOPEN LUST L5 VIBRATOR


Het is dan nu écht veel te lang geleden dat ik een filmpje opnam! Maar goed, ik ben er weer… Ik heb inmiddels een nieuwe telefoon, waardoor ik betere (en scherpere, OMG, de horror) filmpjes op kan nemen en ik heb ook een nieuwe tatoeage (volgens mij niet in beeld) (rechter onderarm). Anyway… Dit keer een review van de Lust L5 van het merk Jopen! Jopen staat bekend om speeltjes met zeer krachtige vibraties en ik sta bekend om m’n zeer chaotische video reviews! Dus een match made in heaven! Ik schreef trouwens al eerder een review over de Lust L5: VIBRATOR TEST #207: JOPEN LUST L5 en het is en blijft een leuk speeltje, alleen een beetje te duur (vind ik dan hè?).

DE JOPEN LUST L5 IS HIER TE KOOP (€ 109,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik heb genoten van je filmpje…. chaotisch of niet, je enthousiasme is heerlijk!

  Xx

  • Luna schreef:

   Jij bent altijd zo lief met je reacties!! Ik moet er weer even inkomen in het filmen… maar ach… en hoe scherp is die camera! Vreselijk! Maar ach, ik word 40 dit jaar, hahaha! Het mag! :-)

   • Marjan schreef:

    Ik lees je altijd erg graag, ik vind het vaak zo sneu dat er zo weinig reacties staan. En we hebben allemaal graag positieve reacties op wat we doen, stukje waardering.

    XX

 2. DeArie schreef:

  Leuk en uiteraard lekker chaotisch filmpje weer Luna!

  Misschien dat je volgende keer iets kan doen zodat je de trillingen kan zien of laten horen? Dat zou het filmpje nog extra informatief maken naast de geschreven review die altijd al heel uitgebreid zijn.

  • Luna schreef:

   Ja, daar moet ik nog iets op vinden… ik zou ‘m kunnen laten trillen in een glas water, maar dat is ook weer zo raar… (doen Amerikaanse toy testers wel eens)… Hmmm… ik denk er nog even over na… :-)

 3. Gina schreef:

  Helemaal eens met Marjan in deze! Ik miste je stukjes afgelopen week ook wel een beetje, hoewel ik het volkomen begrijp. xx Gina

  • Luna schreef:

   Ja, het is in ‘roerige’ tijden vaak moeilijk om te schrijven over frivoliteiten als de allernieuwste dildo of vibrator, haha… ik ben dan wel weer een stukje aan het schrijven hoe moeilijk het is om stukjes te schrijven in ‘roerige’ tijden… :-)

 4. eefke schreef:

  heeey leuke video ik heb alleen een dingetje bij wehkamp zag ik de l6 voor 89.99 kan dit ???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.