VIBRATOR REVIEW #321: DUBBELE VIBRATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Dubbele vibrator / Backdoor Lovers
Producent: You2Toys
Prijs: € 25,95
Formaat: divers
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Waar te koop: niet meer te koop
Materiaal: PVC
Het verkooppraatje: ‘Deze zwarte vibrator is voorzien van twee armen die vaginaal en anaal kunnen worden ingebracht. De ene arm is voorzien van een bolvormige schacht die extra sensatie geeft tijdens het inbrengen in de anus of vagina.’
Is dat ook zo: What You See Is What You Get.
Score: 6.5

Er is, helaas, nog geen enkel ‘goed’ sekstoy-merk met een seksspeeltje op de markt gekomen dat je gelijktijdig anaal en vaginaal (en ook clitoraal, nog leuker) stimuleert. Als je een vibrator zoekt die je op deze manier stimuleert, dan zul je altijd bij de wat goedkopere en ook minder goede merken uitkomen. Hoeft geen probleem te zijn, overigens! Ik kreeg de ‘Dubbele Vibrator’ opgestuurd van het mannetje van Easytoys.nl! En deze Dubbele Vibrator is van het merk You2Toys. Niet echt 1 van mijn favoriete merken, maar hé, je bent sektoy-tester of niet, dus ook dit exemplaar verdient een kans.

De looks & feel van de Dubbele Vibrator

De Dubbele Vibrator (ja, sorry hoor, maar ik heb toch liever dat seksspeeltjes een ‘echte’ naam meekrijgen) (‘Dubbele Vibrator’ is wel heel weinig inventief) wordt geleverd in een kartonnen doos met daarop een lekkere dame die me haar kont laat zien. Zo wordt meteen duidelijk dat we hier te maken hebben met een speeltje dat óók geschikt is voor anale stimulatie. Nu is 1 van mijn ‘regels’ dat slechte seksspeeltjes vaak een ‘lekkere slettebak’ op de verpakking hebben en die regel geldt dus ook voor deze Dubbele Vibrator.

De Dubbele Vibrator is gemaakt van PVC

De Dubbele Vibrator voelt een beetje ‘viezig’. Sommige seksspeeltjes kunnen je meteen al een geil gevoel geven, puur en alleen door ze aan te raken, maar bij dit speeltje is dat volledig omgekeerd; ik krijg er een beetje een ranzig-Duits-porno-gevoel bij. Kan aan mij liggen. Op de verpakking lees ik dat dit speeltje gemaakt is van PVC en op de een of andere manier stelt me dat gerust. Hoera! Ze zetten er gewoon eerlijk op dat dit speeltje van PVC is gemaakt en gaan niet lopen liegen dat het TPR of TPE of nog erger siliconen is. Nee, dit speeltje is van PVC en om PVC zacht te maken gebruik je weekmakers en die weekmakers zijn slecht voor je lichaam! Dat laatste staat er allemaal niet bij uiteraard. Maar ik kan de eerlijkheid van You2Toys wel waarderen. De Dubbele Vibrator is dus gemaakt van gevaarlijk materiaal (al krijg je heus niet meteen kanker) (of een andere ziekte) (maar je kan er wel uitslag van krijgen, of jeuk) (maar dat kan ook met speeltjes die gemaakt zijn van andere dubieuze materialen). Dit soort speeltjes zouden wat mij betreft dus sowieso uit de handel genomen mogen worden, want het is bewezen dat ze gevaarlijk zijn (op de langere termijn) (wanneer komt er nou eindelijk eens wat meer onderzoek naar dit onderwerp?). Ik kan dit speeltje dus niet aanraden, want onveilig, maar ik heb ‘m toch getest, want ehm, de vorm sprak mij dus wél aan.

De vorm van de Dubbele Vibrator

I’m a bit confused! Moet ik nu de kant met de bolletjes anaal inbrengen? Of de kortere kant met het ‘hoedje’?

Mijn gevoel zegt dat de arm met de bolletjes bedoeld is voor anale stimulatie, omdat die mij het meest doen lijken op een anaalketting. Maar het is wel heel erg lastig om de Dubbele Vibrator op die manier ook daadwerkelijk in te brengen, omdat het handvat dan wel heel onhandig vasthoudt. Het kán uiteraard wél, maar lekker is anders. Waarschijnlijker is het dus dat de kant met de bolletjes in je kutje moet en dat de arm met het hoedje voor anale stimulatie is.

Nu heb ik beide manieren uitgeprobeerd en, mocht je dit speeltje aanschaffen, dan kun je dat natuurlijk ook zelf thuis doen, alleen kan ik het niet echt adviseren. Speeltjes van PVC zijn behalve ‘slecht voor je lichaam in verband met weekmakers’ ook ‘slecht’ omdat ze poreus zijn. Je kunt dus nog zo schrobben met anti-bacterieel middel, écht 100% schoon wordt het niet. Dus om dan te gaan switchen tussen anaalspeeltjes en vaginaalspeeltjes lijkt mij niet echt heel erg slim. Je kan het lot tarten, maar ik zou het niet doen. Houd anaalspeeltjes gewoon voor anaal en vaginaalspeeltjes voor vaginaal contact (of je moet dus 100% zeker zijn dat je met een 100% siliconen speeltje te maken hebt (of metaal of glas). Dus; maak een keuze welke arm je waarvoor wil gebruiken.

De trillingen van de Dubbele Vibrator

De Dubbele Vibrator doet het op 2 AA-batterijen die je in de vibrator kunt stoppen als je de onderkant eraf hebt gedraaid. In die draaidop bevindt zich meteen de ‘draaiknop’ waarmee je de trillingen traploos kunt laten trillen. Van zacht naar hard dus. Heel erg jaren ’70! Maar ik moet eerlijk toegeven; het kan slechter. De arm met de bolletjes (die ik dus vaginaal gebruikte) trilt minder sterk dan de arm met het hoedje en eigenlijk trillen ze allebei nogal middelmatig, zelfs op de hoogste stand, maar nogmaals; het kan slechter.

Ik begrijp nog steeds de vormgeving niet van deze Dubbele Vibrator, want waarom zo’n hoedje? Dat is, zeker voor iets anaals, helemaal onlogisch qua inbrengen. En waarom dan die bolletjes in je kutje? Doe iets breders, dikkers! Maar goed. Als alles eenmaal op z’n plek zit (glijmiddel) en je ondertussen ook nog je clitoris stimuleert, dan is het allemaal best okay. Niet dat ik dit speeltje ooit nog een keer ga gebruiken, maar ik heb er wel eventjes plezier mee gehad. Verder kan ik ‘m dus niemand aanraden.

Conclusie

Dus… alles aan dit speeltje is eigenlijk fout. Hij doet het op batterijen (zo ouderwets), hij is niet waterproof, je regelt de trillingen middels een draaiknop (lekker traploos), het materiaal is fout (PVC) en de trillingen zijn ruk. Toch geef ik ‘m een 6.5! Puur en alleen om de reden dat ze bij You2Toys niet hebben gelogen over het materiaal waar deze vibrator van gemaakt is en ze tenminste met een speeltje op de markt komen dat je tegelijkertijd anaal en vaginaal ‘verwend’.

DE DUBBELE VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 25,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Guido schreef:

    Ik had vroeger een ‘My First Double Penetrator’. Volgens mij allesbehalve veilig materiaal, een bullet-vibrator van beschamende kwaliteit, maar het principe was briljant en het werkte ook nog echt. Lieve toy-makers, wilt u dat kunstje herhalen maar dan met goed materiaal en een echte motor?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.