OBSESSIVE STUDENT – LINGERIE REVIEW #543

Naam: Obsessive Student Lingerie-setje
Producent: Obsessive
Prijs: € 36,90
Formaat: S/M L/XL (ik heb de L/XL)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: polyester/ elastaan
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De ruime opening aan het decolleté kan iets minder uitbundig gemaakt worden door het halslintje te strikken. De aansluitende rok is stretchy en streelt de curves.’
Is dat ook zo: Ik kan wel janken (maar kan beter klagen)
Cijfer: 4

Herinneren jullie, vaste volgers van de ‘lingerie reviews op dinsdag’, mijn review van het ‘schoolmeisjes-setje’ van Obsessive nog? En hoe blij ik daarmee was? En hoe FUCKING geweldig het stond en zat? Niet? Dan kun je ‘m hier nog een keertje lezen: OBSESSIVE SCHOOLY-SETJE – LINGERIE REVIEW #533. Helemaal mijn (en M’s) ding dus, schooluniformpjes! Misschien is een ‘studenten-lingerie-setje’ dan ook wel wat? Nou, ik was iets minder enthousiast over dit product. Understatement.

Ik heb er eigenlijk nooit echt bij stilgestaan, maar het ‘verkleed-setje’ of ‘lingerie-setje’ dat bij een schoolmeisje hoort is blijkbaar anders dan die van een student (ja, het klinkt ergens heel logisch, maar ik dacht altijd; wit, bordeaux, ruitjes, kousen, beetje ondeugend en je hebt een schoolmeisjes-uniformpje). Waar het verschil ‘m precies in zit? Geen idee. Ik weet alleen dat verschillende merken verschillende setjes aanbieden. Waarschijnlijk om gewoon zoveel mogelijk setjes aan te bieden, dat kan ook.

Dit is een afbeelding van student lingerie setje obsessive review test
Ik zet hier meteen maar even bij; dit is de allerbeste foto van mezelf die ik kon maken in dit setje. En dit is dan ook de enige foto die ik op Instagram zal plaatsen, want hé, keeping it real on the Instagram! Hoe de rest eruit ziet, dat zie je hier op Climaximaal.nl, de plek waar ik (bijna) alle schaamte voorbij ben.

De verpakking en inhoud van het Student-lingeriesetje

Aan de verpakking, aan het materiaal en aan de mate van afwerking ligt het nooit bij Obsessive. Leuk doosje, alles prachtig verpakt en alles prachtig gemaakt. Ja. Meer kan ik er niet van maken.

Dit is een afbeelding van verpakking obsessive student lingerie

Al voelt het papiertje dat ‘Bozena’, de dame die de boel heeft ingepakt wel een beetje lullig; ‘P.S. Smile and feel fantastic! ;)’

Dit is een afbeelding van totaal student lingerie setje
Met je smiley.

De kousen van het Student-lingeriesetje

Dingen die ik niet snap; het Schoolmeisjes-setje van Obsessive heeft kousen (hoog, over de knie) en het Student-setje heeft sokken. Ik begrijp dat niet zo. Ik zou die sokken eerder bij het schoolmeisjes-setje verwachten, maar hé dat setje was juist zo leuk en geil omdat er kousen bij zaten. Kousen zijn geil. Sokken zijn dat niet (en ja, voordat ik nu allemaal mailtjes ga krijgen van mannetjes (M/V) dat sokken wel heel geil zijn; ja, er zullen vast mensen zijn die sokken helemaal de shit vinden).

De sokken bij dit Student-setje zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als het topje en hebben een naad onder de voet en langs de kuit lopen. Achterop de kuit zitten 2 bordeauxrode strikjes. Op zich schattig en leuk, maar die naad onder de voet; ja, dat loopt niet prettig natuurlijk.

En om de ellende compleet te maken; de sokken zakken af.

Het rokje van het Student-lingeriesetje

Als je op zoek bent naar een leuke, bordeauxrode ietwat stretchy riem, dan kan ik je dit lingeriesetje van harte aanbevelen. En ben je een slagje breder dan ik, dan kun je het rokje waarschijnlijk ook prima als bovenbeen-warmer dragen.

Dit is een afbeelding van student lingeriesetje
Nee. Gewoon. NEE.

Het ‘rokje’ is 20 centimeter hoog en rekt best wel mee, maar geil is anders. Ik moest de boel naar beneden trekken voor iedere foto en bij iedere beweging die ik maakte kroop het rokje omhoog naar standje ‘riem’. Lopen is dus onmogelijk met dit rokje. Er een beetje geil bij staan trouwens ook, want de bovenkant van het rokje snijdt in m’n taille en zorgt voor een extra rollade-rol. Tel daarbij de rollade-rol die ontstaat als je het minuscule slipje aantrekt en je kan zo bij de keurslager gaan liggen.

Het slipje van het Student-lingeriesetje

Moet ik nog een keertje zeiken over die te kleine slipjes? Ach, ik ben nou toch bezig hè, want er is niets bij dit setje, maar dan ook echt niets wat goed zit. En dat het slipje niet past, ja, dat was te verwachten. Al moet ik wel zeggen; het schaamhaarlapje van dit setje (het driehoekje aan de voorkant dus) is niet zo klein als die van sommige anderen. Dus; het valt een heel klein beetje mee. De taille zit nog steeds te strak en de ‘veter’ tussen je reet is nog steeds te kort, waardoor het schaamhaarlapje van de voorkant tijdens het lopen of bewegen richting je kont verdwijnt.

Het topje van het Student-lingeriesetje

Op de foto bij het model zit alles perfect. Lekker strak. In de realiteit zit er helemaal niks strak. Hoe kan dit? De slipjes zijn Obsessive zijn standaard te klein en met de topjes en bh’s zat het in mijn geval altijd wel goed. Bij dit setje dus niet.
Dit is een afbeelding van topje obsessive lingerie setje
Zie, daarboven, bij dat gaas? Dat is allemaal niet de bedoeling. Dat zou strak moeten zitten. Okay, misschien moet ik er iets charmanter bij gaan staan, schouders naar achteren, tieten naar voren? Maar dan nog is dit een enorm onflatteus topje. Het lijkt alsof ik enorme hangtieten heb. Niet dat er iets mis is met hangtieten, maar als je ze niet hebt, dan hoeven ze er ook niet op te lijken.

Dit is een afbeelding van topje tieten lingeriesetje obsessive
In dit topje passen prima borsten zo groot als meloenen. En dan heb ik het niet over zo’n lullig galia-meloentje hè? Nee, watermeloenen.

Wat betekent L/XL nou eigenlijk?

Val ik met mijn toch best normale 42 boven, 44 onder nou echt buiten de normale maatvoering? Het maakt mij niet uit hoe een bedrijf z’n maten noemt, maar ik heb toch echt niet het idee dat ik op zoek moet naar ‘grote-maten-lingerie’, ‘plus size’ of ‘queen size’. Het zou me niet uitmaken, als het zou passen, maar ik denk dat ik daar weer te kleine borsten voor heb, een te slanke taille en hoewel ik flinke heupen heb, verwacht ik dat de plus-size-lingerie geschikt is voor vrouwen met nog meer heup en kont.

Hoe komt het dat een setje als dit Student-lingeriesetje (en eigenlijk de meeste setjes die ik de afgelopen weken heb getest) qua slipje en rokje (dus de onderkant) vaak veel te strak zitten en dat ik bij de bovenkant nog heel veel ruimte over heb? Denken ze dat ze de L/XL-maatvoering alleen geldt voor de cupmaat? I’m soooooo confused. And pissed off!

Dit is een afbeelding van lingeriesetje student setje obsessive review lingerie
Voorovergebogen staan is niet de meest sexy houding (behalve van de achterkant), maar als je een veel te strak rokje/riem aanhebt, dan krijg je een soortement van buikschort. Misschien als ik het ‘buikschortje’ noem klinkt het nog sexy.

Conclusie

Dit setje in maat L/XL is alleen geschikt voor vrouwen met een maatje 36 of 38 met extreem grote borsten. Ik word er in ieder geval helemaal niet blij van.

HET OBSESSIVE STUDENT-LINGERIESETJE IS HIER TE KOOP (€ 36,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Tess schreef:

  Oh man, wat een ellende! Maar je review is wel weer super leuk :D

 2. Danielle schreef:

  ik check serieus ook echt producten bij jou. Leuk om te lezen en tenminste echt eerlijk!

 3. Pauline schreef:

  Zo te zien zou het topje mij ook passen (maat 54, cup 90F). Maar de rest dus niet…

 4. Sandra schreef:

  Wat een ellende!! En wat is het grappig om te lezen.
  Ik trek wel een witte blouse en een kort rokje aan, string er onder en knoop in de blouse. Komt helemaal goed.
  Heb je al een corset gevonden om te testen?? Zo benieuwd naar

 5. DP schreef:

  Als ik naar het doosje kijk, ziet de verpakking er veelbelovend uit maar de inhoud blijkt toch een stuk minder te zijn. Als ik naar jou foto’s kijk is de verpakking een stuk minder maar de inhoud blijft prachtig, zelfs als je jouw not-so-happy-face opzet. Je teksten in combinatie met de foto’s blijven een terugkerend Tuesday Treasure.
  Bij de Hennis en …… heb je trouwens al een rood geruit rokje (wel minder kort) voor €6,99 koop er een geil topje en kousen bij en je hebt ook een hoop (passend) plezier
  Volgende week beter :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.