SEX TOY TEST #183: KEY STELLA III, TRIPLE VAGINABALLEN

Naam: KeyStella III
Producent: Key, presented by Jopen
Prijs: € 20,99
Formaat: diameter; 32, 37 en 45 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Stella III bestaat uit een zachte silicone beugel waarin drie ballen geplaatst kunnen worden. Door de lus kun je deze ze makkelijk verwijderen. Stella III wordt geleverd met een set van 3 ballen, met ieder een eigen gewicht, waardoor variëren mogelijk is.’
Is dat ook zo? Deze vaginaballen zijn geweldig, alleen niet voor mij.
Score: 8

stella-3-key-jopen vaginaballen

Oooooh, ik heb enorme spijt dat ik de Stella III heb aangevraagd! Ik had, achteraf, veel liever de Stella II getest, want… de Stella III zijn dus 3 vaginaballetjes aan elkaar en… je raadt het nooit; dat is mij iets teveel van het goede. Die derde bal is het spreekwoordelijke derde wiel aan de wagen, al snap ik dat spreekwoord eigenlijk niet, want een wagen heeft 4 wielen, dus eh? Nou, mijn conclusie is dus alvast; three is a crowd, als het over vaginaballetjes gaat.

Het leek mij zo leuk en vooral; weer eens wat anders! Een vaginaballetjes-setje met 3, in plaats van de gebruikelijke 2 balletjes. Dus toen ik mocht kiezen tussen de Stella I (met dus maar plaats voor 1 bal, al krijg je 2 ballen, zodat je in gewicht kan variëren) of de Stella II (met plaats voor 2 ballen, maar je krijgt 3 ballen van verschillende gewichten) of de Stella III koos ik, naïef als ik ben, voor de Stella III.

stella-1-2-3- vaginaballen

De Stella III ziet er geweldig uit; helemaal gemaakt van siliconen, dus je kan het volledige product gemakkelijk schoonmaken (onder de douche, onder de kraan). Dit is bij vaginaballetjes met een touwtje van nylon of touw dus niet het geval; die moet je uitkoken (jippie).

De balletjes kun je gemakkelijk uit het omhulsel wippen, zodat je niet perse alle 3 de ballen tegelijkertijd hoeft te dragen. Alleen… hier gaat het dus mis! Want, de totale lengte van de Stella III is 23 centimeter, dus ook al doe je die laatste, grootste bal niet in de vorm, dan nog moet je de Stella III in z’n totale lengte in je kutje schuiven en dat, ja, jeetje, dat past gewoon niet. Of; het past wel, natuurlijk wel, want alles past (colaflesjes, honkbalknuppels, lavalampen), maar het zit gewoon niet lekker! Het is de bedoeling dat je ‘de gewone dagelijkse dingen’ doet als je vaginaballetjes in je draagt, zodat je op die manier je kutspieren kan trainen, maar met deze Stella III (met of zonder die laatste, grootste bal, maar vooral mét die laatste, grootste bal in de vorm) loop ik erbij alsof ik een konijn in m’n slipje heb. Niet sexy.

stella3-kegeloefening vaginaballen

De houder van de Stella III kan wat mij betreft dus meteen weg, al denk ik dat vrouwen die kinderen hebben gekregen en hun vaginaspieren willen trainen er misschien wél profijt van kunnen hebben, maar dit is een gokje van mijn kant (ik weet niet hoe ‘los’ je wordt na een bevalling). Anyway; je kunt de ballen van de Stella III sowieso ook los gebruiken, al zou ik dan dus eerder de Stella II adviseren; die is goedkoper (€ 15,-), heeft ook 3 balletjes en van de Stella II kun je de houder wél gewoon gebruiken. Ik ben er zelf namelijk niet zo’n fan van om vaginaballetjes ‘los in het hok te gooien’, al weet ik heus wel dat ze er vanzelf weer uitkomen en dat ze niet kwijt kunnen raken.

Leuke, mooie en goede serie dus, de Stella’s van ‘Key, presented by Jopen’, maar de Stella III kun je overslaan. Ik geef dit speeltje een 8, maar die is dus eigenlijk bedoeld voor de Stella II of I! Oh, de serie is overigens te koop in roze, turquoise of paars.

DE STELLA III IS HIER TE KOOP (€ 20,99) >>
DE STELLA II IS HIER TE KOOP (€ 15,-) >>
DE STELLA I IS HIER TE KOOP (€ 15,-) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. S. schreef:

    Haha, los in het hok gooien. Maar, waar ik dus altijd een beetje van in de war raak: zijn die balletjes nou vooral voor de geiligheid (en is dat hele ‘ workout’-gedoe een excuus) of is het echt een work-out-apparatus met daarbij nog een beetje geiligheid vanwege de locatie?

    O, en volgens mij worden we nooit dieper van een bevalling, dus ik denk dat je dan hoogstens nog wat hebt aan balletjes in de breedte. Brr.

  2. Renske schreef:

    Klinkt best goed en betaalbaar, hoewel de prijzen niet helemaal lijken te kloppen..?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.