ALIBLABLA #3: DE BESTE SEKSTOY-FOTOGRAFIE KOMT UIT CHINA

ali blabla productfoto
Wat is dit? Ja, een ‘sex products silicone realistic penis soft dildo suction cup dildo big skin black dildo with foreskin penes reales sex toys’, dat zie ik zo ook wel! Maar met een ‘voorhuid’ die je kunt bewegen? Ik zou sowieso niet weten waarom je dat zou willen bij een seksspeeltje, maar het lijkt me ook nogal ehm, onmogelijk? Van wat voor een soort eng plastic is dit gemaakt? Het enige materiaal wat je (denk ik) op deze manier kunt vervormen is dat spul wat ook in nepkutjes zit, maar dat lijkt me nou niet echt het meest handige materiaal voor een neppiemel. Maar eh, volgens de makers is het gemaakt van een 100% veilig materiaal hoor, want die Chineesjes, die weten wel wat goed voor ons is: ‘100 % huidveilig materiaal, geïnspireerd van de passie waarmee de ontwerpers en de eerste liefde datum voor de eerste keer, hoeft te strelen en zachte mix van romantische passie, laat ze volledig ondergedompeld in de extase van het geluk van de wereld.’ Prachtig stukje proza.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Jan schreef:

  Na gebruik ook goed onder de voorhuid schoonmaken! ;-)

 2. Openminded schreef:

  Denkend aan mijn eerste liefde en geïnspireerd van de passionele ontwerpers, streel ik met mijn pen deze zachte mix van fluweel zachte woorden, en laat daarmee de ontwerpers volledig ondergedompeld in de extase achter en wens hen all geluk van de wereld: yuki yuki bah!

 3. tamara schreef:

  Ja, want wat is lekkerder dan jezelf verwennen met een dildo? Een dildo afrukken natuurlijk! Vast bedacht door een man….

 4. Patricia schreef:

  Lol weer een wtf momentje

 5. Birgit schreef:

  Lijkt alsof ze ook best wat kracht moet zetten om hem zo uit te (t)rekken.

 6. Angélique schreef:

  Ik blijf me verbazen …

 7. Desiree schreef:

  Lijkt ook wel een beetje op een hotdog zo…

 8. Linda schreef:

  Klinkt een beetje als een tekst van Blof….

 9. Lizzy schreef:

  Wow dat ding ziet er nogal “eng” uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.