UNBOXING SEXTOYS

Vanuit de hitte, almost live, een unboxing van de doos met speeltjes die ik kreeg (thankssssss)! De laatste uit de doos noem ik de ‘meknum oopus’, waarschijnlijk omdat ik vreselijk zin heb in een Magnum-ijsje… Verwacht binnenkort reviews en filmpjes van al dit leuks en lekkers! Naar welke review ben jij het meest benieuwd?

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    Whaaaaaa!!! Die zag ik niet aankomen. Die laatste is qua idee echt briljant. Heel benieuwd hoe dat werkt. Zou ook maar zo waardeloos kunnen zijn…. of briljant. Let us know!!
    De rest ben ik ook benieuwd naar, natuurlijk.
    Lekker chaotisch en plakkerig filmpje. Love it.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.