GAME OF THRONES-DILDO


Vanavond om 21:00 is het dan EINDELIJK weer zover! Seizoen 7 van Game of Thrones is dan (via Ziggo) te bekijken! WOEHOE! Ik hoop dat het nieuwe seizoen beter is dan deze dildo in ieder geval, want echt… ik snap niet dat er vrouwen (of mannen) zijn die dit soort merchandising daadwerkelijk kopen en gebruiken (oh, nee, sorry, iedereen heeft recht op z’n eigen fetish)! Deze dildo met de supercreatieve naam ‘Game of Moanes’ is alleen behoorlijk prijzig; $ 149,- bij www.geekysextoys.com.

You may also like...

1 reactie

  1. An schreef:

    Dat meen je niet! OMG, ik sla over. Zelfs als hij 14,90 zou kosten. Het ziet er niet eens mooi uit….lol. Maar die webshop ga ik eens bezoeken, die kende ik nog niet :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *