TRAILER FIFTY SHADES OF GREY


Hoewel ik hem (Jamie Dornan) helemaal niet geil of aantrekkelijk vind (en haar (Dakota Johnson) eigenlijk ook niet echt, moet ik toch toegeven dat ik de verfilming van het boek ‘Fifty Shades of Grey’ echt graag wil gaan zien. Niet als megageile film (al had ik bij het stukje trailer waar Mr. Grey Anastasia tegen de lift aan duwde toch wel weer zoiets van; oh ja, hmmm, dat was toch wel een opwindend stukje in het boek), maar meer als zwijmelfilm. Nou ja, nog 7 maanden wachten, dan is het 14 februari 2015.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Ik ben heel erg beniuwd hoe ze alle verschillende scenes in elkaar gezet hebben, vooral de iets explicitere delen… de rode kamer bijvoorbeeld.
    Ik had had me bij Ana ook een heel ander type voorgesteld (jonger vooral) en bij Christian een iets oudere man dan Jamie Dornan… maar goed, we zullen het ermee moeten doen…. LOL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.