KUNST MAKEN TIJDENS HET SEKSEN (MET DE WE-VIBE 4 PLUS)

Mijn liefde voor de We-Vibe maak ik regelmatig kenbaar hier op dit blog (het is namelijk, vind ik, de allerbeste, leukste, geilste partnervibrator die er op de markt is). Een tijdje terug kwam de We-Vibe 4 uit (en ja, die heb ik en ja, ik heb ‘m getest, maar nog niet zo heel uitvoerig om een goede review te schrijven). En… er is inmiddels ook alweer een We-Vibe 4 Plus! Het verschil tussen de gewone We-Vibe 4 en de We-Vibe 4 Plus zit ‘m in een handige app waarmee je de We-Vibe verandert in een op-afstand-bestuurbaar speeltje. En dit is op meerdere fronten geniaal te noemen, want… de meeste op-afstandbestuurbare-speeltjes zijn ‘eieren’ die je in de kutje moet stoppen. En nu is het best leuk om dan trillingen te ervaren; de meeste vrouwen hebben toch écht trillingen nodig tegen hun klit om een orgasme te krijgen (voor een avondje naar een club is zo’n ei dan wel weer een goede geilmaker). De We-Vibe is een speeltje dat op z’n plek blijft zitten én dan zowel je G-spot als je clitoris stimuleert.

Anyway! We-Vibe heeft onlangs iets bedacht om hun producten weer een beetje onder de aandacht te brengen en is een samenwerking aangegaan met ‘Love is Art’ (ik schreef hier al eerder over; een pakket waarmee je een geverfd kunstwerk kunt maken tijdens het seksen). Ik knip dit even uit het persbericht: ‘Wereldwijd zijn koppels geselecteerd om in beeld te brengen hoe de We-Vibe 4 Plus zorgt voor een leukere en speelsere beleving van seks, ook in Nederland. Ieder koppel is geïnstrueerd om seks te hebben zonder en mét de vibrator, om te laten zien hoe de toevoeging van het speeltje hun kunstwerk verrijkt met een levendigere vibe.’

Hartstikke leuk idee natuurlijk. De zwart/witte kunstwerken zijn zonder We-Vibe 4 Plus en de gekleurde kunstwerken mét We-Vibe 4 Plus.

wevibeart1

Maar… het is natuurlijk wél een beetje kort-door-de-bocht om de koppels met zwart en wit te laten schilderen zonder de We-Vibe 4 Plus en met roze en blauw als ze het mét We-Vibe 4 Plus deden, want sja, zo krijg je vanzelf wel een levendiger kunstwerk. Want zie je nu nog verschillen?

wevibeart2

Dacht het ook niet! Hahaha! Maar… dit is wel héél flauw van mij, want We-Vibe is gewoon een topmerk met topproducten en ik vind het écht leuk dat ze eens iets nieuws proberen om hun product aan de man en vrouw te brengen! Dus, daarvoor; chapeau! Kijk voor meer informatie over dit project en voor een compilatie van de kunstwerken uit verschillende landen op: The Nightstand.

DE WE-VIBE 4 PLUS IS HIER TE KOOP (€ 129,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.