DE BESTE SEXSHOP VAN AMSTERDAM? IK WERK ER!!!!!

Sinds een paar weken werk ik 1,5 dag per week (iedere maandag en om en om de vrijdag) bij de allertofste, allermooiste en ‘1e Female Sex Business van Europa’!!! Ik wilde al weken, maanden, jaren ‘iets’ naast mijn andere werkzaamheden doen, maar het voelde allemaal steeds net niet goed.

Maar toen Mail&Female, dé beste sexshop in Amsterdam (ja, écht), die al bestaat sinds 1998, een vacature online zette heb ik bijna meteen gereageerd. Want ik ben de afgelopen jaren zo vaak langs deze shop gelopen met de gedachte; wat zou het een toffe bijbaan voor mij zijn om hier te mogen werken. Ik ken de winkel en de eigenaresse al sinds ik begon in de ‘seksindustrie’ in 2001 en hier af en toe werken was precies wat ik wilde.

Ik: “Ze hebben een vacature bij Mail&Female.”
Le boyfriend: “Waar?”
Ik: “Ja, bij die sexshop in Amsterdam, waar we langsliepen toen we die première hadden in het De La Mar-theater. Dat ik nog zei dat ik daar zo graag zou willen werken voor zo af en toe.”
Le boyfriend: “Solliciteer dan.”
Ik: “Ja, maar, ja, ja, maar, ik, aaaaaaaarghhhh.”
Le boyfriend: “Solliciteer dan.”
Ik: “Ja, maar dan is het allemaal ineens echt en wat nou als dit of dat of… aaaaargh!”

Ik stuurde een mailtje zonder CV, maar vooral met een hele grote ‘JA, IK WIL’ naar de eigenaresse en… zij wilde mij ook!!!!!

Dit is een afbeelding van beste sexshop van amsterdam mail female

Ik ben sindsdien bijna elke dag dat ik bij Mail&Female werkte een keertje tot tranen (die ik dan natuurlijk heel professioneel wegslik) toe geroerd door een klant. En dat kan komen door iemands leeftijd; als je op 78-jarige leeftijd langskomt in een fysieke winkel om je allereerste seksspeeltje te kopen, dan heb je hele grote ballen, dan ben je bad ass forever voor mij. Maar ik vind het ook een cadeautje om te mogen zien en horen hoe iemand de moed verzamelt om aan mij uit te leggen waar diegene behoefte aan heeft. Voor mij zijn de woorden ‘kut, lul, penis, beffen, pijpen, neuken, clitoris, vagina, vulva’ net zo normaal als het bestellen van een halfje brood bij de bakker, maar dat geldt niet voor iedereen. En als iemand het na een rustig gesprekje ineens zelf over ‘de klit’ durft te hebben? Woooooohoooooooo! Dan ben je voor mij ook bad ass forever en dan hoop ik vooral dat die persoon ook thuis lekker met die klit aan de slag gaat, inclusief de net-aangeschafte vibrator.

Ik wist natuurlijk al dat ik bij de beste sexshop van Amsterdam ging werken, want het draait hier al 35 jaar om kwaliteit, niet om kwantiteit, maar door nu een paar dagen in de winkel te hebben gestaan weet ik; het is niet alleen de beste sexshop van Amsterdam, het is ook de allerbeste sexshop voor mij. Hier werken maakt me blij.

Wil jij dat ik je live laat zien hoe bepaalde toys draaien, trillen of zuigen? Ik werk sowieso elke maandag bij Mail&Female en om en om de vrijdag (locatie: Nieuwe Vijzelstraat 2 in Amsterdam). Maar mijn collega’s bij Mail&Female zijn natuurlijk net zo leuk als ik op de andere dagen! De winkel is maandag t/m zaterdag geopend van 11:00 tot 19:00 en heeft uiteraard ook een webshop!

www.mailfemale.com

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Michael schreef:

    Superleuk en supergoed! De nieuwe Luna: Live en nóg leuker!

  2. Bibi schreef:

    Gefeliciteerd! Wat super gaaf! Ik verwacht dat wij (klanten en lezers) in de dichtbije toekomst meer van je gaan horen of zien op wat voor manier dan ook (zo’n gevoel heb ik). En wat betreft taboe over alle benamingen of het benoemen van behoeftes, problemen etc. dat vindt ik ook jammer. Ik kan ook niet praten met mijn vriendinnen over sex en aanverwante onderwerpen terwijl ik er graag over praat en ik er liefhebber van ben. Ik heb wel een vriend waarmee ik alles (werkelijk alles) kan vragen of bespreken of vertellen die zelf ook zonder taboe is. Ik weet zeker dat er toch veel mensen onderwerpen als verschillende manieren van sex/genot ervaren, sextoys, verschillende soorten orgasmes en gevoelens tijdens sex niet durven aanroeren. You go girl! Heel veel succes en plezier! En als ik in de buurt ben kom ik zeker eens langs en laat ik mij graag adviseren over een nieuwe toy! En wat betreft die 78-jarige man….chapeau! Super stoer en sexy! Ik hoop dat hij nog steeds genot ervaart met of zonder partner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.