SEX TOY REVIEW #202: TOYJOY, AURORA BODYWAND MASSAGER

Naam: Aurora Wand Massager
Producent: Toyjoy
Prijs: € 59,90
Formaat: 25 cm lang, kop 5 cm breed
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Het verkooppraatje: ‘De Aurora Bodywand Massager is uniek in haar soort en een aanrader voor elke vrouw die altijd graag een bodywand in haar collectie wilde hebben. Je bent vanaf nu niet meer afhankelijk van een stopcontact om te genieten, want Aurora is de eerste in haar soort die oplaadbaar is en daarmee echt niets af doet aan de kracht van haar vibraties en pulsaties.’
Is dat ook zo: Nou, nou, nou, uniek? Uniek?
Score: 7

aurora bodywand massager toyjoy

Kun je een seksspeeltje dat z’n werk eigenlijk prima doet saai vinden? Yep. En dat speeltje heb ik gevonden! Het is de Aurora Wand Massager van het merk Toyjoy en ik heb ‘m als een keurig nette seks toy tester 3 keer getest en ik ben iedere keer ook keurig klaargekomen, maar het waren allemaal nietszeggende saaie orgasmes. Kunnen orgasmes saai zijn? Nog zo’n vraag. Met deze Aurora is gebleken van wel.

De Aurora is dus een wand vibrator en ik heb al veel wand vibratoren in huis (voor een uitgebreid artikel over welke wand vibrator voor jou het meest geschikt is verwijs ik je naar: WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE). De Aurora komt op een gedeelde laatste plek met de Palm Power, want zowel de Aurora als de Palm Power zijn wel effectief (als in; je komt er heus wel van klaar), maar de trillingen halen het qua diepte niet bij de Hitachi, de Europe Magic Wand, de DOXY of de Fairy.

De Aurora Bodywand Massager is zeker niet de beste wand vibrator op de markt

De Aurora Bodywand Massager komt in een zwarte kartonnen doos en het geheel oogt toch best wel chique (je kan de doos openflappen, zodat je de Aurora ziet liggen en er zit een touwtje aan de doos, zodat je ‘m handig op kan tillen) (al vraag ik me af wanneer je die doos eigenlijk op zou willen tillen aan een touwtje). Op de doos staat ‘DESIGNER EDITION’ en dat is iets waar ik een beetje opstandig van wordt. Wat bedoelen ze daarmee? Dat deze Aurora door een speciale designer is gedesign’t? Marketingtrucje, onzin, bullshit. Maar goed, alles om zoveel mogelijk vibrators te verkopen, ik snap het. Oh, en het verkooppraatje ‘de Aurora is uniek in zijn soort’ en ‘de Aurora is de eerste in haar soort’ is helemaal bullshit. Tientallen andere wand vibrators op de markt die precies hetzelfde kunnen (en beter) (of er beter uitzien).

aurora wand toyjoy kleuren

Is er iets mis met middelmatigheid?

De Aurora is, volgens de verpakking dan, gemaakt van 100% siliconen, maar het is zeker niet gemaakt van dezelfde soort siliconen als bijvoorbeeld de speeltjes van LELO of Fun Factory. Het siliconen van die laatste merken voelt en ziet er vaak perfect glad en uitnodigend uit, maar het siliconen van deze Aurora van Toyjoy ziet er cheap uit en binnen no time zitten er stofjes en pluisjes op. Ook zie je de ‘lasnaad’ (eigenlijk dus een gietnaad van de siliconenmal) van de Aurora zitten; ook niet echt een nette afwerking, maar sois. Het handvat is van mat zilver ABS plastic en ik kan er niets aan doen, maar dat matte zilveren, dat heeft iets heel goedkoops qua looks. Iets neps. Hij ziet er een beetje uit als een Blokker-vibo ofzo. Of iets van de Marskramer. Niet dat er iets mis is met de Blokker. Of de Marskramer.

My first wand?

De trillingen zijn ook een beetje Blokker. Of Marskramer. Gewoon een beetje gewoon. Niks mindblowing, niks heel erg diep, maar gewoon prima. Je kijkt een pornootje, je houdt ‘m tegen je klit en je komt klaar en gaat weer verder met de dingen waar je mee bezig was. Al is dit misschien wel een gevalletje beroepsdeformatie, want ik denk dat een andere vrouw hier heel anders over zou kunnen denken. Als je nog nooit een wand vibrator hebt gehad en als de Aurora je eerste is, dan ben je waarschijnlijk heel erg happy.

aurora bodywand massager toy joy 2

De knopjes van de Aurora Bodywand Massager zijn top

Nu wil ik wel even HEEL lyrisch spreken over de knopjes van de Aurora! Want… de Aurora heeft een aan- en uitknop. Dus met 1 druk op 1 gaat-ie uit. En zoiets simpels is FANTASTISCH! Ik kan me soms enorm storen aan speeltjes die pas uitgaan als je een knop 3 seconden ingedrukt houdt. Dan ben je net klaargekomen en dan moet een ding zo snel mogelijk uit en als dat ding dan nog 3 seconden blijft trillen, dan is dat 3 seconden te lang! Er zijn ergere problemen, I know, maar het geluid van een hard vibrerende vibrator terwijl je klaarkomt (of net gekomen bent) is gewoon irritant. Anyway; hier heeft de Aurora dus geen last van. En met het andere knopje scroll je door het menu van vibratiepatronen Hij heeft 3 vibratiesterkten en 4 patronen en juist die patronen kunnen wel een belangrijke factor zijn als je wél voor deze wand vibrator zou kiezen, want de meeste wand vibratoren trillen steady.

Dus… eigenlijk is het best een prima wand vibratortje, ligt lekker in de hand, trilt best prima, het materiaal ziet er wat goedkoop uit (maar hé, de meeste wand vibratoren zien er sowieso niet echt sexy uit), de afwerking is wat goedkoop en de prijs is eigenlijk best te doen: € 59,90. Alleen ik vind ‘m nogal saai. Gewoontjes. Een vibrator die gemakkelijk bij de Blokker zou kunnen liggen naast een Princess-broodrooster en een Tomado-kruimeldief.

DE AURORA WAND MASSAGER IS HIER TE KOOP (€ 59,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.