TOP 10 BULLSHIT FIFTY SHADES OF GREY-PRODUCTEN

bullshit fifty shades of grey merchandising

1. Fifty Shades of Grey-wijn
Omdat een gewoon flesje huiswijn van de Albert Heijn natuurlijk niet voldoende is als je je partner wil benevelen. Daarom heeft mevrouw E.L. James hoogstpersoonlijk de etiketjes van de huiswijn afgeweekt en voorzien van Fifty Shades-etiketten. Leuk hè? Een giftset met een flesje rood en een flesje wit kost $ 45,99. Te koop: HIER.

2. Fifty Shades of Grey-stropdas

Omdat een stropdas van de Zeeman gewoon niet volstaat, neen, je wil de enige, echte officiële Fifty Shades-stropdas! Oh, nee, de enige, echte stropdas, dus degene die Jamie Dornan in de film draagt is onlangs geveild voor het goede doel (opbrengst 1600 pond). Een nepperd kost $ 14,99. Verkooppraatje: ‘Laat je fantasie werkelijkheid worden.’ Ik zeg; doen!

3. Fifty Shades of Grey-nagellak
OPI (overigens een prima nagellak-merk) kwam met een speciale Fifty Shades-collectie. Overigens niet alleen met grijze (of zilveren) nagellak, nee, er zit ook een rood flesje tussen. De 6 nagellakjes kosten $ 21,90. ZUCHT EN STEUN.

4. Fifty Shades of Grey- blush
Anastasia moet steeds zo ontzettend blozen van Mr. Grey en ze bijt ook steeds zo sexy op haar lip en DAT WIL IK OOK!!! Even snel deze Make Up For Ever Desire Me Cheek Set bestellen hoor! Dan krijg ik net zulke blosjes als Anastasia (en wie wil dat nou niet?)! Al zou ik eerder rode wangetjes van schaamte krijgen als ik me met dit product zou vertonen, want HOU OP! HOU OP! De kosten? Slechts $ 59,90. En is blush niets voor jou? Dan kun je altijd nog gaan voor het setje lipgloss voor $ 52,90.

5. Fifty Shades of Grey-stropdas-ketting

Er is een hele collectie met officiele Fifty Shades of Grey-sieraden te koop, maar er zijn ook enorm veel huisvrouwen zelf aan de slag gegaan met bedeltjes, touwtjes en knoopjes. Deze zilveren ketting met een stropdasje eraan komt uit de officiele collectie en kost $ 195,-.

6. Fifty Shades of Grey-teddybeer
De dag dat er geen vibrerende eendjes, tintelende pinguïns of vibrators in de vorm van een dolfijn meer te vinden zijn, is de dag dat ik, dat ik, dat ik… nou ja, JESUS… de combinatie van seks en kinderspeelgoed is NOOIT een goed idee! En een Fifty Shades of Grey- teddybeer is gewoon stom. En sneu. En belachelijk. En FOUT! Hij kost $ 89,99.

7. Fifty Shades of Grey-Fortune Cookies
Nog niet eens zo heel erg stom, deze Fortune Cookies met BDSM-opdrachten erin. Ook de naam is eigenlijk best wel geinig. Alleen de prijs, $ 11,70, is dan wel weer heel erg Fifty Shades of expensive.

8. Fifty Shades of Grey -telefoonhoesje
Zijn het nou pubermeisjes of vrouwen van 30+ die met een telefoonhoesje als dit gaan rondlopen? Hoe dan ook; fout, heel fout! Deze kost $ 11,95, maar je hoeft maar op ‘fifty shades phone case’ te zoeken en je vindt nog veel meer door Fifty Shades of Grey geïnspireerde hoesjes.

9. Baby rompertje
OMG! Fifty Shades of HEEL ERG FOUT dit. En het erge is; er zijn tientallen van dit soort rompertjes te vinden. Het wachten is nog op rompertjes met; ‘9 months ago my mommy saw Fifty Shades of Grey the movie.’

10. Fifty Shades of Grey-wasverzachter
I bloody fucking KID YOU NOT! Er bestaat Fifty Shades of Grey-wasverzachter. Wat? Wasverzachter! Nu wil ik wel even zeggen dat de reclame-campagne, behorende bij deze speciaal uitgebrachte wasverwachter erg leuk is; bij verschillende vrouwen in de UK kwamen speciale ‘Household Heroes’ langs om bij hun de was te doen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Sssst nou heb je ze op een idee gebracht met je rompertje…. Het is te zot voor woorden… maar ja het verkoopt!

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.