G-SPOT VIBRATOR REVIEW #209: ODECO O-ZONE FREYIA

Naam: O-Zone (Freyia)
Producent: Odeco
Prijs: € 36,95
Formaat: totale lengte: 18 cm, invoerbaar: 12 cm, breedte 27 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘De O-Zone van het merk Odeco is gemaakt voor het stimuleren van de G-Spot. Door zijn stompe top zoekt hij makkelijk zijn weg naar binnen.’
Is dat ook zo? Een perfecte My First G-spotter
Score: 8/10

odeco o-zone freyia

Onlangs schreef ik een artikel met de titel G-SPOT GEZOCHT EN GEVONDEN, WAT NU? over waar je G-spot zit, hoe je ‘m moet (mag) (kunt) stimuleren en vooral dat je er niet zo’n gedoe van moet maken als je ‘m niet kunt vinden. Zoveel andere leuke dingen te doen! Maar… als je ‘m wel hebt gevonden, dan kun je ‘m niet alleen met je vingers (of pik) stimuleren, maar ook met een vibrator (of dildo). Heb ik ook een stukje over geschreven: WAT IS EEN GOEDE G-SPOT VIBRATOR? En in dat artikel verwijs ik naar deze O-Zone als zijnde een hele goede eerste G-spot vibrator! En dan is het toch wel handig als ik ‘m ook even volledig review! Toch?

De O-Zone van het merk Odeco heeft qua looks, erg goed gekeken naar de LELO Gigi of de LELO Ella, hij mist alleen de kracht van de trillingen van de Gigi en de LELO Ella is een dildo, dus die kun je op 2 manieren gebruiken. En ook qua verpakking valt de O-Zone nogal tegen, als je ‘m vergelijkt met LELO-producten dan, want hij komt in een basic verpakking, zonder hijgerige slettebak op de doos, dus ach, voor een G-spot vibrator die maar € 36,95 kost, ziet de verpakking er prima uit.

De Odeco O-Zone is er in het roze, roze en roze

De O-Zone is gemaakt van siliconen en ik moet toegeven; er hangt geen plastic luchtje aan, dus of hij ook gemaakt is van 100% siliconen, dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wel kan ik zeggen dat het materiaal lekker zacht aanvoelt en dat er wel een klein ‘gietnaadje’ te zien is. Tuurlijk, de LELO-speeltjes voelen net iets luxer aan, maar daar betaal je dan ook voor. De kleur van de Odeco O-Zone komt trouwens niet overeen met de productfoto, want hij is gemaakt van een werkelijk te snoeperig kleurtje roze; babyroze. Ik hou niet zo van roze speeltjes, maar fuck it, hij kost maar € 36,95 en de O-Zone wordt niet geleverd in andere kleurtjes, dus je doet het er maar mee.

odeco

Op en neer bewegen

De ribbel van deze O-Zone is prima om mee te experimenteren en dus vergelijkbaar met de LELO Ella-ribbel. Een G-spot speeltje ‘moet’ een ribbel of een bobbel hebben, wil je er je G-spot ook daadwerkelijk mee kunnen stimuleren. En dat stimuleren doe je door je speeltje op en neer tegen de G-spot te bewegen. Je kunt in principe élke staafvibrator tegen je G-spot laten trillen, maar vaak zijn die trillingen niet genoeg om je tot een G-spot-orgasme (of spuitorgasme) te brengen. Door je speeltje op en neer te bewegen lukt dit vaak wel (of in ieder geval beter). Met de O-Zone kun je zelfs ietsje makkelijker (zelf) op en neer bewegen, want het handvat van de O-Zone heeft een handig gat waar je een vinger in kunt doen (tijdens dat op en neer bewegen dus). Ook de wijsvinger van mijn man (toch een paar slagen dikker dan de mijne) past door het gat. De O-Zone voelt trouwens behoorlijk stevig aan en dat is precies een eigenschap die je verwacht van een G-spot vibrator.

odeco o-zone freyia 2

Hij trilt eigenlijk best okay

De Odeco O-Zone heeft 7 trilstandjes, waarvan 3 steady en 4 vibratiepatronen. Zijn dit superlekkere diepe trillingen? Nee, niet echt. Maar wat kun je ook verwachten van een vibrator die trilt op 2 AAA-batterijen? Niet de allerbeste trillingen natuurlijk. En de trillingen worden ook behoorlijk geabsorbeerd door het siliconen trouwens, maar omdat de behuizing van de O-Zone van metaal is (hij is ook zwaarder dan je zou verwachten) blijft er toch nog wel genoeg aan trillingen over om je te laten genieten. Het zijn zeker geen oppervlakkige trillingen en hoewel je niet, zoals bij bijvoorbeeld een Europe Magic Wand binnen 1 minuut tot een orgasme wordt getrild, is het zeker wel mogelijk (je kunt ‘m dus ook gewoon tegen je clitoris laten trillen). Oh, in het handvat van de Odeco O-Zone zit een led-lichtje (mocht je ‘m kwijtraken in het donker terwijl je ‘m aan hebt staan) (maar ja, dan hoor je ‘m natuurlijk ook trillen) (al is-ie best geruisloos).

Het schoonmaken van de O-Zone is wat lastig, want je moet ‘m even losschroeven om ook tussen de overgang van siliconen en ABS-plastic te kunnen komen en je moet goed opletten dat er dan geen water in de behuizing van de batterijen komt, dus handle with care.

Heb je geld genoeg? En wil je liever geen speeltje op batterijen? Dan ga je voor een LELO Gigi! Maar heb je nog nooit geëxperimenteerd met G-spot massage/stimulatie, dan ga je voor deze O-Zone.

DE ODECO O-ZONE IS HIER TE KOOP (€ 36,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DeArie schreef:

    Prima beginners G-spot speeltje dus.. en zware gewicht geeft eenb eetje extra gevoel van kwaliteit. Klinkt allemaal prima voor die prijs!

    Plaatje is trouwens een ‘render’ dus een computer generated image. Nog makkelijker dan een foto (en goedkoper).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.