THE OH COLLECTIVE KIT – VIBRATOR REVIEW

Naam: Kit
Producent: The Oh Collective
Prijs: € 62,99
Formaat: 14 x 3.2 x 4 cm
Materiaal: 100% siliconen
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: o.a. Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Ontdek Kit: de moderne buigbare Tarzan vibrator voor hemelse OooOohs!
Iedereen is anders en Kit speelt daarop in: met een buigbare body weet Kit precies je G-spot te vinden.
Is dat ook zo: De Kit heeft m’n klit in ieder geval niet helemaal gevonden.

Dit is een afbeelding van the oh collective kit

Vorig jaar november was ik uitgenodigd om te komen spreken op het SPICED-festival in WORM in Rotterdam! Dit festival werd georganiseerd door SKSPRAAT en je raadt het nooit… ik mocht daar vertellen over wat ik de afgelopen jaren allemaal heb geleerd over seksspeeltjes. De vragen werden gesteld door Jamaal Ali Hussein (wat een leukerd) en ik zat niet alleen op het podium, maar samen met Winxi van The Oh Collective! The Oh Collective bestaat uit 4 vrouwen die… sekstoys produceren! Ik vroeg of ik 1 van hun speeltjes mocht testen en dat mocht! Ik kreeg de Kit opgestuurd, een buigbaar speeltje dat zowel je clitoris als je G-spot kan stimuleren (en/of gelijktijdig). Hieronder lees je mijn review.

The Oh Collective

Ik knip en plak dit even van de site van The Oh Collective: ‘We zijn vier besties en dochters van eerste generatie Aziaten. We zijn bevoorrecht geweest om in twee culturen te mogen opgroeien, maar merkten dat onderwerpen ‘seks’ en ‘intimiteit’ taboe waren in ons conservatieve Chinese huishouden. (…) Met The Oh Collective doorbreken we taboes rondom intimiteit, zodat onze vrienden, zusjes, moeders en zelfs oma’s zonder schaamte hun lichamen kunnen verkennen en er openlijk over kunnen praten. Want het leven is te kort voor onbevredigende seks!’ Amen to that!!

Dit is een afbeelding van the oh collective kit

De collectie van The Oh Collective bestaat inmiddels uit diverse producten (glijmiddel, een luchtdruk-vibrator, een buttplug, een clitoris-vibrator, diverse sets met speeltjes en dus de Kit die ik mocht testen) (hij is er in het bordeauxrood en lichtblauw trouwens).

De verpakking van de Kit

Met de verpakking van de Kit, maar eigenlijk met de verpakkingen van álle producten van The Oh Collective zit het méér dan goed. Ik heb de rest van de collectie van The Oh Collective ook gezien en écht; wat een prachtige doosjes, wat een prachtige vormgeving, wat een heerlijk logo, nou ja, alles is gewoon écht beeldschoon.

Dit is een afbeelding van verpakking 2 the oh collective

Het allerleukste is misschien wel het bijgeleverde toy-tasje met een soort parelmoer-glimmend effect.

Dit is een afbeelding van opbergzakjes the oh collective

In de doos vind je dat opbergtasje, een gebruiksaanwijzing, een USB-oplader en de Kit zelf. Qua verpakkingen, hoe hun producten eruitzien, hoe de site eruitziet, nou ja, qua looks is het allemaal echt 100 punten!

Dit is een afbeelding van verpakking the oh collective

Wat kan Kit van The Oh Collective allemaal?

De Kit is, volgens de dames van The Oh Collective, een buigbare Tarzan-vibrator. Het speeltje is niet heel groot, zo’n 14 lang in volledig uitgerekte versie. Als je ‘m buigt, dan kun je ongeveer zo’n 7 centimeter inbrengen in je vagina en het gedeelte dat dan je clitoris zou moeten stimuleren is zo’n 3,5 centimeter lang. De Kit heet niet voor niks ‘Kit’, want de top van de Kit, dus het gedeelte dat je klit stimuleert als je ‘m gebruikt voor duo-stimulatie, lijkt op de kop van een kat. Op die kop zit 1 knopje. Met dit knopje zet je de Kit aan en uit en scroll je door de 8 vibratiepatronen. Er zijn 3 steady patronen en 5 ritmes.

Dit is een afbeelding van kit oh collective

Qua vorm en idee heeft de Kit wel iets weg van de Lovense Quake (die was 100 punten) (LOVENSE QUAKE – VIBRATOR REVIEW). Het is een speeltje dat stimuleert/trilt aan 2 kanten en dat je in het midden kunt buigen, zodat je ‘m ook kunt gebruiken als een soort van duo-vibrator die je clitoris en G-spot tegelijkertijd stimuleert.

Dit is een afbeelding van quake vs kit

De Kit is te klein

Ik heb de Kit allereerst getest als duo-vibrator; dus in gebogen toestand, het grotere gedeelte in m’n vagina en het kortere gedeelte (met het poezenhoofdje) tussen m’n schaamlippen. En laat ik m’n conclusie er maar meteen ingooien; dit past niet. Of nou ja, het past wel, maar ik krijg met geen mogelijkheid de oortjes van Kit richting m’n klit, laat staan het kopje van Kit.

Dit is een afbeelding van kopje van de kit

Het gedeelte dat in m’n vagina gaat, dus de bollere kant, wordt een beetje naar binnen ‘gezogen’ tot de rest een klem komt te zitten tussen m’n schaamlippen. Hij zit dus wel stevig vast, dat is een pluspunt, maar m’n klit wordt niet geraakt. En je kunt de Kit wel buigen, maar dan alleen van boven naar beneden, in de hoogte, dus van een U-vorm naar een L-vorm. Een We-Vibe Sync 2, een speeltje dat qua vorm vergelijkbaar is (en ook qua formaat) kun je wél ook wat in de lengte aanpassen, zodat zowel je klit als G-spot worden gestimuleerd.

Ik heb zowel mezelf, als de Kit in alle vormen proberen te buigen, maar neen, gelijktijdige stimulatie zit er voor mij niet in. Het gedeelte dat je klit op deze manier moet stimuleren is gewoon te kort.

Het is sowieso lastig met duo-vibrators

Als je dan zo bezig bent met buigen en voelen om een duo-vibrator op z’n plek te krijgen en als het dan niet lukt, dan ga je zelfs na 23 jaar sekstoy-ervaring nog denken dat je een heel rare afwijkende vulva en vagina hebt. Een veel te grote. Met een kleine klit. Met een te lange afstand van je vagina-opening naar je klit. Maar ik heb de Kit even naast een We-Vibe Match gelegd en daar zie je dat het gedeelte dat tussen je schaamlippen rust zo’n 3 centimeter langer is (en dat is behoorlijk veel als je het over sekstoys hebt).

Dit is een afbeelding van kit vs match

De Lovense Quake is nog langer qua klit-gedeelte, en voor sommigen misschien zelfs te lang, maar beter te lang dan te kort. Het kopje van de Kit komt niet in de buurt van m’n klit, terwijl je dan beter een duo-speeltje kunt hebben dat wél tussen je schaamlippen rust, maar er een beetje bovenuit steekt. Dan voel je tenminste wel trillingen tegen je clitoris. Die voelde ik bij de Kit dus niet.

Het klit-gedeelte van de Kit is echt te kort.

Het knopje

De Kit heeft maar 1 knopje en dat knopje zit op de kop van de kat. Dat gedeelte is dus nogal klein en kort, zoals ik hiervoor heb beschreven, maar het knopje is ook nog eens niet voelbaar. Bij toys als de We Vibe Sync 2 en de Lovense Quake liggen de knopjes ‘er bovenop’, dus een verhoogd siliconen knopje. Het knopje van de Kit is met je vingers niet te voelen en, afhankelijk van het formaat van je buitenste en eventueel binnenste schaamlippen, moet je behoorlijk op zoek naar het knopje als je door het menu wil scrollen. Het was hier in huize Climaximaal nogal diep graven.

Dit is een afbeelding van het knopjes van de kit

Ook jammer is het dat er überhaupt maar 1 knopje is. Met dat knopje scroll je door de 8 vibratiepatronen heen en als je dus ‘per ongeluk’ een patroon te ver gaat en er eigenlijk weer eentje terug wil, dan moet je het hele menu weer door om bij je favoriete standje uit te komen.

Maar hoe zit het met de trillingen?

Sja, de trillingen zijn zeer mwaaaaah. Ik heb de toy op allerlei manieren geprobeerd, dus zowel als duo-vibrator, als clitorale vibrator met de kop van Kit en met de bolle onderkant van de Kit en ik heb die bolle kant ook als interne vibrator gebruikt. Mijn conclusie; ik vond het nogal behelpen.

De kop van de Kit is echt een teleurstelling qua trillingen. Want die trillingen worden amper doorgegeven. Als je de Kit vasthoudt met de bolle kant in je hand en de kop tegen je klit, dan voel je 10 keer meer trillingen in je hand dan tegen je klit. En als je de trillingen op deze manier harder wil zetten, waardoor je dus met je vingers naar de kop moet, dan buig je automatisch de hele toy weer in een U-vorm. Niet handig.

De trillingen aan de bolle kant zijn wel okay. Niet denderend, maar okay. Met de bolle kant tegen m’n clitoris en dan op standje 1 (de rest van de standje, dus de andere 7 vond ik wat oppervlakkig en fel) kon ik wel een orgasme krijgen, maar dit was dus echt de enige manier. Nogmaals; mwaaaaaaah.

Dit is een afbeelding van kit oh collective duo vibrator test

Conclusie

Ergens zou ik willen schrijven; als je een heel klein kutje hebt, dan past deze Kit misschien wel. Maar ik zou het risico niet durven lopen. En dan nog; de trillingen zijn echt niet geweldig, dat ene knopje gaat op den duur irriteren en de Kit is de zoveelste duo-vibrator die betere, (ietwat) diepere, geeft aan je G-spot dan tegen je klit. Why? We weten inmiddels allemaal dat juist de clitoris het plekje is dat de meeste liefde, aandacht en stimulatie verdient, toch? De verpakking van de Kit is 100 punten, maar daar houdt het voor mij allemaal bij op.

DE KIT IS HIER TE KOOP (€ 62,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Transfer 25 416 USD. GЕТ => https://forms.yandex.com/cloud/65c5cc5ee010db49642f1454/?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  c9m3c3

 2. Withdrawing 30 487 USD. GЕТ =>> https://forms.yandex.ru/cloud/65d4adaf5056903c8df59633?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  vkc18e

 3. Transaction 33 894 US dollars. Gо tо withdrаwаl =>> https://forms.yandex.com/cloud/65d1fb4d43f74f7adb9a2c64/?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  y2946y

 4. Transfer 52 267 USD. GЕТ => https://forms.yandex.com/cloud/65db1179f47e73e3db6800e6?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  6dv1ai

 5. Transaction 51 522 USD. Gо tо withdrаwаl > https://forms.yandex.com/cloud/65db118c43f74fe420ecbf03?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  n9el9a

 6. Transfer 43 116 US dollars. Gо tо withdrаwаl >>> https://telegra.ph/BTC-Transaction--96488-03-14?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  78wyic

 7. SЕNDING 0.7576 ВTC. Get => https://telegra.ph/BTC-Transaction--115189-03-14?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  mrtgtz

 8. SЕNDING 0,7576 ВTC. Continue =>> https://telegra.ph/BTC-Transaction--453635-03-14?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  6nj1oh

 9. Withdrawing 65 515 US dollars. Withdrаw >> https://script.google.com/macros/s/AKfycbw8paJr9gDBfjS44P-GDX8rn-RbfLU8hysZFne7HM6OI3Dy84YoO9TaBBQ_1rWFJl0QTA/exec?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  wraz76

 10. You got 65 672 USD. Withdrаw =>> https://telegra.ph/BTC-Transaction--695159-03-14?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  i31qhx

 11. Transfer 58 137 US dollars. Gо tо withdrаwаl =>> https://script.google.com/macros/s/AKfycbxEP_IIhylIrBOUn5Fzin9gbe7sNdoKQqr2j0pi2x4Un6Q2BnmvB97K29SDeRsUiSP78Q/exec?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  50knra

 12. Ореrаtiоn №IL70. WIТНDRАW >> https://script.google.com/macros/s/AKfycbzm5I1xdEbuUt6tj5MUZED5LmJ45eGoDfrkTPSFvyPv69h2C3Q-2UkCI7zApPpS12eS/exec?hs=07dae33e7da4cc081bd63dde566518d8& schreef:

  qlih7g

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.