LUNA GEEFT WEG: 1 x FUN FACTORY MR BOSS T.W.V. € 99,90

Dit is een afbeelding van mr boss give away
Ik ben GROOT fan van Fun Factory en ik vind bijna al hun speeltjes helemaal te gek! Vorig jaar kwamen ze echter met een seksspeeltjes-collectie die me niet heeft kunnen boeien; de Battery+. Dit zijn prachtig vormgegeven vibrators, alleen, ze doet het op batterijen. En… ze kunnen ook oplaadbaar worden door een speciaal aan te schaffen ‘Essential Hybrid Kit’, waardoor je dus de vibrator verandert van een batterij-toy naar een oplaadbare toy. Dus… als je een keer je oplaadsnoer vergeet, dan kun je ‘m alsnog laten trillen met batterijen. Of zoiets. Ik vind het een beetje raar, onhandig en eigenlijk ook onnodig. Maar… de vibrators zelf trillen wél heel goed. En ze zijn van 100% siliconen en nou ja, helemaal 100% Fun Factory FUN! Maar ja, wat moet ik toch met al die toys!?? Weggeven natuurlijk! In de Battery+ lijn bevinden zich 5 van dit soort speeltjes en op een gegeven moment lagen ze alle 5 ongebruikt en niet-getest in m’n kantoortje ! Ik heb er 1 gegeven aan E. van het Belgische testkoppel (de Darling Devil), 1 is een speciale (met mijn logo erop, dus die houd ik zelf) (de Diva Dolphin), ik heb er 1 aan een vriendin gegeven (de Abby G) en ik dan heb ik er nog 2 over, de Mr Boss en de Wicked Wings… de Mr Boss geef ik nu weg, inclusief een limited edition toybag! Je kunt ‘m winnen door hieronder een lief, leuk, aardig of geilig berichtje achter te laten! De winnaar maak ik donderdag 6 september om 20:00 bekend!

Ik hou van jullie allemaal! En ook allemaal bedankt voor het meedoen aan deze give away (er komt binnenkort weer een nieuwe aan, ben in een opruimerige bui)… Maar… er kan er maar 1 de winnaar van deze Fun Factory Mr. Boss zijn and… the winner is… Patty!!!! Ik heb haar inmiddels gemaild!!!!

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Vincent schreef:

  Fun Factory heeft mijn vriendin al enkele malen door huis doen stuiteren van plezier dus meer Fun Factory = nóg meer stuiterplezier!

 2. Jean-Paul schreef:

  In onze verzameling ontbreekt nog zo’n min-of-meer real lifesize toy. Nieuwsgierig of we hier ook een g-spot mee kunnen vinden en stimuleren :-)

 3. Marc schreef:

  Dammm wat een heet hangijzer deze Boss.
  Zal mij vrouw hierdoor het bed uittrillen….ik ben bang van wel. Dus laat deze maar trillend naar deze kant komen voor veel brulplezierrrrrrrrrr.

 4. Ron schreef:

  Wij houden nog wel van vernieuwingen. En deze hebben we nog niet

 5. Ron schreef:

  Wij houden nog wel van vernieuwingen. En houd het spannend

 6. Judith schreef:

  Whoohaaaa!! Ja graag! Kom maar door met die kit!
  Vind die optie eigenlijk wel tof, batterijen doen het altijd, mijn laatste oplaadbare aanschaf heeft het begeven dus deze is meer dan welkom!
  Ik geniet erg van je reviews, vaak hardop schateren en ook niet onbelangrijk, een eerlijk advies voor een vaak prijzige aanschaf.
  Keep up the good work

 7. Evelien schreef:

  Ik lees je review altijd en kijk ook graaf naar je geile gifjes, die ik ook regelmatig naar mijn man stuur om het in de stemming te helpen ;-).
  Ik heb een vibrator, en zeg nou eerlijk: daar moet er toch nodig eentje bij?

 8. Arjan schreef:

  Ik wil hem ook wel gebruiken voor me nieuwe vriendin om het nog spander in bed

 9. Marjan schreef:

  Deze keer doe ik heel graag mee….. 5 dagen na de deadline ben ik jarig en ik mag 50 worden…. ik zou bijna zeggen een win-win situatie…. maar ik zal het lot niet tarten…

  Ik geniet altijd van jou eerlijke en hilarische reviews en je hebt me al ettelijke malen geholpen met de aanschaf van een erg fijn speeltje.

  Liefs!

 10. Rob schreef:

  In onze nachtkastjes liggen eigenlijk alleen maar condooms en 1 wand vibrator.
  Wanneer mijn vriendin en ik tijd voor elkaar hebben (schaars met beide een drukke baan, 2 kids van 4.5 en 2) dan missen we eigenlijk nog een vibrator, als we er dan wat bij pakken, dan is het de wand welke alleen maar d’r buitenkant stimuleert.

  Wij zouden dus heel graag een vibrator willen hebben, die ervaring wil ik mijn vriendin niet ontnemen. En ik vind het gewoon geil om haar lekker te laten genieten en te laten ontspannen.

  Daarnaast, met mijn vingers kan ik haar G spot wel gevonden krijgen, met resultaat. Maar wij zijn benieuwd of een vibrator hier wellicht makkelijker bij kan.

 11. J schreef:

  Wat is er beter dan om 2 jaar verkering te vieren met een nieuw speeltje in bed!! Kijken of deze veel verschilt van moody…

 12. Mike schreef:

  Weer zo’n fijne giveaway. En ook hier doen wij vol spanning aan mee. Spannend of het in onze slaapkamer nog wat spannender wordt..

 13. KevKev schreef:

  Mijn vriendin en ik zijn zins kort aan het experimenteren op seksueel gebied.

  Nu we tijdelijk ver van elkaar weg zijn is de geilheid enorm toegenomen. (Lees sexting en elkaar commanderen wat de ander moet gaan doen)

  We zijn van plan om bij terug keer speeltjes te gaan betrekken in onze slaapkamer. Iets waar we nu al naar uitkijken. Toevallig stuitte ik op je blog en hoe spannend zou het zijn om dit speeltje te winnen om het te gaan proberen in de slaapkamer. Dat maakt de drempel tot aanschaf ook een heel stuk lager.

 14. Jorrit schreef:

  Het is eigenlijk een schande dat we met uitzondering van wat analbeads niks in huis hebben van funfactory, ondanks dat je er zo vol lof over schrijft… Met deze big boss zou daar een goede verandering in kunnen komen!

 15. Alex schreef:

  Funfactory big boss heb de g4 zelf gehad maar weggedaan omdat andere net wat beter vond trillen. Deze zou daar misschien verandering in kunnen brengen. Ik ben groot fan van je reviews altijd eerlijk vleugje humor en je weet gelijk wat je er aan hebt ga zo door Luna.

 16. Nicky schreef:

  Het is lang geleden dat ik hier een berichtje heb gepost, maar stiekem kijk ik regelmatig naar alle nieuwe reviews. En zie ik altijd weer iets wat op het verlanglijstje gaat.

  Zowel uit eigen ervaring en de reviews van jou, Luna, blijkt Fun Factory toch altijd weer dik te scoren. Daarom zou ik heel graag deze willen toevoegen aan onze collectie van toys.

  Na veel verbouwen en de verhuizing ( = stress!) mag er wel weer eens wat spannends gebeuren in de slaapkamer… Hopelijk helpt deze boy hierbij.

 17. Cynthia schreef:

  Hallo Luna ik zag de giveaway op he Twitter pagina. Ik ben direct naar je website gevlogen. Ik wil al zo lang een speeltje van Fun Factory maar dit is er nog niet van gekomen. Deze is er zeker eentje dat ik wel wil hebben. Ik ben blij dat je iedereen de kans geeft om er zo eentje te kunnen winnen!

 18. Lala schreef:

  Wow, die lijkt op mijn favoriete eerste vibrator van 25 euro, die nu wel eens vervangen mag worden voor een met écht goeie trillingen ^^. Ik doe graag mee!

 19. Eline schreef:

  Ik lees al jaren stilletjes mee hier op climaximaal, veel gehad aan je reviews, tot nu toe alleen maar top speeltjes in mijn -nu nog- kleine collectie graag zou ik deze toevoegen voor nog meer fun!

 20. Marc schreef:

  Deze site heeft me al aardig op kosten gejaagd.
  Een meevallertje om de collectie wat uit te breiden zou natuurlijk erg leuk zijn :)

 21. Mea schreef:

  Manlief beweerdt al tijden dat deze echt iets voor mij is…. maar ik denk *bloos* dat ie een beetje aan de grote kant is. Ik kom er graag achter of hij – toch weer eens, gelijk heeft

 22. Daisy schreef:

  Toen vorig jaar de Lelo wand ineens stuk ging, kreeg ik netjes een cadeaubon van het bedrijf (grote blauwe B) zodat ik een nieuwe kon bestellen. Mijn (nu ex) vond echter dat hij nieuwe Xbox-spellen verdiend had, dus de bon is stiekem daaraan uitgegeven. Ik zou er dus heel erg blij mee zijn!

 23. Roy schreef:

  Deze keer doe ik eens mee. Door me werk zit ik vaak ver weg van huis. En gun ik me vrouw toch wel een goede vervanger van me eigen jongeheer.

  En deze moet wel heel goed zijn.

 24. An schreef:

  Ik wil dat deze vibrator in mijn kutje trilt! Hij heeft me gevuld. Het kietelen. Het stelt me in staat om op te warmen. Ik hou ervan vochtig te zijn. Ik mis het plezier.

 25. Philip schreef:

  Onlangs kreeg mijn vriendin de FF Moody cadeau voor haar verjaardag, ze bleek hierna niet in de lichtste vorm Moody..
  Laten we hopen dat ik Mr. Boss cadeau krijg, wellicht blijk ik daarna wel Mr. Boss..

 26. DeArie schreef:

  Hooi Luun,

  Als de baas van huis is heeft mijn vriendin toch een vervangende boss nodig om haar tot haar hoogtepunt te brengen hé! ;)

 27. Wendy schreef:

  Ook ik ben groot fan van FunFactory! En ondertussen heb ik mijn lieve vriend ook kennis leren maken met hun speelgoed (zoals de Moody, die heerlijk zijn prostaat masseert (aldus vriend G. )) daarom doe ik graag mee met deze win-actie! Groetjes uit Tilburg, Wendy

 28. Dineke schreef:

  Er staat al een tijd een vibrator op mijn wish list, maar het is er nog niet van gekomen. Komt de Mr Boss in mijn nachtkastje naast de saaie dilatatieset te liggen? Fingers crossed!

 29. Sarah schreef:

  Because i need a rebound dick. On batteries, please..

 30. Bart schreef:

  Jaaa, die wil ik wel winnen! Bij de Stronic G die we een tijdje terug (op jouw aanraden overigens) gescoord hebben kan nog wel wat clitorale stimulatie worden toegevoegd. Zo’n mooie grote roze genotsknots kunnen we dus nog wel gebruiken!

 31. Nike schreef:

  Alweer een leuke give away! Deze mag graag onze richting uitkomen! En anders doe je er ongetwijfeld iemand anders een groot plezier mee…
  We kijken al een tijdje uit naar nieuwe Toys, maar om een of andere reden komt het er nooit van… laat dit nu een uitstekende kans zijn om er nog eens een nieuw speeltje bij te nemen!

 32. Ans schreef:

  Wat een fijne give away. Kan wel wat nieuws gebruiken , na net een baby te hebben gehad, kunnen we nu weer volop experimenteren.

  Totaal ongerelateerd , maar kwam iets geinig tegen , en moest aan je blog denken
  Een lichtgevende fidget spinner butplug
  https://www.adameve.com/adult-sex-toys/anal-sex-toys/butt-plugs/sp-frisky-ass-spinner-anal-plug-105746.aspx

 33. Doris schreef:

  Ja, ja, ja, heel graag. Dan kan ik die heel stofaantrekkende en beetje eng weke maar verder zo fijne vibrator eindelijk de laan uitsturen.

 34. Mk schreef:

  Yes,please!
  Hieronder een kleine impressie hoe dat er ongeveer uit zou zien:

 35. Patrick schreef:

  Wij hebben nog geen fun factory in huis. Ziet er uit als een mooie aanvulling op de collectie. Hier is hij welkom

 36. Red-Lion schreef:

  Geen idee of ik te laat ben, maar ik vind het echt super dat je vaker deze weggeef acties geeft!

 37. Marc schreef:

  Tis toch al egg 2000 uur gewist…nie????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.