TOY REVIEW #180: SVAKOM LUNA & SELENE (VIBRATIE EI & AFSTANDBEDIENING)

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Luna & Selene
Producent: Svakom
Prijs: niet in Nederland te koop (Thank God)
Formaat: ei: 80 x 30 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Encapsulated in 100% green technology with the ability to wirelessly transmit strong vibrating sensations, the little secrets of Luna and Selene will allow you to play naughty games in the privacy of your own home or tucked away in a public place!’
Is dat ook zo: Ik vind dit een heel ingewikkeld product
Score: 4

svakom lunaselene

Dit wordt een review waar eigenlijk niemand in Nederland wat aan heeft, want de Luna & Selene van het merk Svakom wordt niet in Nederland verkocht. En nu kun je ‘m wel voor $ 260,- (I kid you not) bestellen in Amerika, maar dat lijkt mij een beetje teveel van het goede. De Luna & Selene is sowieso een beetje teveel van het goede. Al moet ik wel veel punten aan Svakom geven omdat ze echt ‘out of the box’ denken en met bijzondere speeltjes komen.

Maar een bijzonder speeltje is dus nog geen geil speeltje (herinner je je de Svakom Gaga nog?). En het begint eigenlijk al met de naam. Waarom moet een seksspeeltje 2 namen hebben? En dan ook nog Luna & Selene!! Nu vind ik het hartstikke leuk als seksspeeltje ‘mijn’ naam hebben, maar eh, Selene Luna is een burlesque danseres! Helemaal niks mis met burlesque danseressen overigens, maar Selene Luna komt uit Mexico.

Ook niks mis met Mexicaanse burlesque danseressen, maar Selene Luna is een Mexicaanse burlesque danseres én lilliputter. Ook helemaal niks mis met lilliputters, maar you get my point. Doe even een rondje Google voordat je je seksspeeltje een naam geeft.

svakom lunaselenevibrator

De Luna & Selene heet overigens ‘Luna & Selene’ omdat het 2 afzonderlijke speeltjes zijn, anders had-ie wel de ‘Luna Selene’ geheten (hoop ik). Het zijn dus 2 vibrators die het ‘gewoon’ los van elkaar kunnen doen, maar, en hier komt dus het bijzondere; ze kunnen ook elkaars afstandsbediening zijn. Ik vind het erg leuk bedacht, alleen… in de praktijk is het gewoon teveel van het goede. Het werkt wel, maar je moet niet verder dan 4 meter van elkaar af zitten. En het werkt niet optimaal, want soms moet je een paar keer op een knopje drukken willen de speeltjes elkaars vibratieritme overnemen. En soms doen ze dit trouwens wel in 1 keer. Soms niet. Soms spontaan. Je kan er niet van op aan in ieder geval. Daarnaast doet de afstandsbediening het sowieso niet als je het ei in je kutje draagt.

Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van vibratie-eitjes. Het is misschien geinig om te dragen als je gaat stappen en het is dan misschien ook geinig om je partner de afstandsbediening te geven, maar… en hier komt het allergrootste probleem van de Luna & Selene: helemaal teveel van het goede is het geluidsniveau! “Het lijkt wel het luchtalarm op de eerste maandag van de maand”, zei ik tegen de echtgenoot. “Doe maar uit, ik krijg er hoofdpijn van”, zei hij. En het wil vaak nogal wat zeggen als hij een speeltje liever uitzet dan aan. De Luna & Selene maakt dus echt een teringherrie en dit is normaal gesproken nooit zo’n probleem voor me, maar het geluidsniveau én het soort geluid (whiiiiiiiii)van dit speeltje valt niet te negeren. Aaaaaarghhhh!!

De Selene, de ronde schijf, is overigens een tepel-massage-apparaat, dus je zou ‘m in je bh kunnen stoppen als je dat lekker vindt??? Ik vind het vooral raar. Tel daarbij op dat je het vibratie-ei erg moeilijk schoon kan maken (er gaat vocht tussen het randje van het siliconen naar het zilveren ABS-plastic zitten, dus je moet ‘m open maken om ‘m schoon te maken, maar hier bevindt zich de elektronica om ‘m op te laden, dus je moet erg opletten met water).

svakom luna

Anyway, er is volgens mij gewoon teveel over dit speeltje nagedacht bij Svakom. En dat is jammer, want de trillingen van de Luna & Selene afzonderlijk zijn wél heel goed (maar het geluid valt niet te negeren). Dus… laat dit speeltje van Svakom maar aan je voorbijgaan. Hun Alice (duo-vibrator) en hun Amy (G-spot-vibrator) zijn wél top (en maken véél minder herrie). Wil je een goed vibratie-ei (why, tell me, why!!!) dan zou ik eerder gaan voor de LELO Lyla 2 (maar vibratie-eitjes zijn wat mij betreft de meest zinloze en stomme sekstoys die er bestaan).

DE LUNA & SELENE IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.