FIFTY SHADES OF GREY – THE MOVIE TEASER

Ik schaam me er niet voor om te zeggen dat ik de Fifty Shades of Grey-trilogie behoorlijk geil vond (zeker het eerste boek, daarna werd alles toch wat minder). Maakt mij dat een Libelle-muts die geen verstand heeft van BDSM-relaties, literatuur of écht geile verhalen? Who cares! Ik wacht al maanden op de verfilming van het boek en ik had, net als miljoenen andere vrouwen, gehoopt dat James Deen de rol van Mr. Grey zou spelen, maar die eer is (helaas) naar Jamie Dornan gegaan. Anastasia Steele wordt gespeeld door Dakota Johnson en… waarschijnlijk, maar het is nog niet bevestigd, gaat Beyoncé zorgen voor de soundtrack van de film. De première van de film is echter pas in het voorjaar van 2015, dus we moeten nog een half jaartje wachten, maar aanstaande donderdag (24 juli dus) wordt de officiële trailer gelanceerd en dat is natuurlijk ook heel, eh, spannend? Gisteren mocht Beyonce de eerste beelden van die trailer weer laten zien op haar Instagram-account, dus dat was eigenlijk een trailer voor de trailer of een teaser voor de trailer (en héél erg kort). Snap je het nog? Ik niet echt, maar de marketing-mannetjes en -vrouwtjes achter Fifty Shades of Grey doen er in ieder geval alles aan om de hype zo lang mogelijk te laten duren.

 

snouponbanner6

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Voor een BDSM-fantasie was het enorm geil, zelfs voor de ‘echte’ BeeDeeEsEmmerts…. (die heule echte dan he?) proest…. Als je naar de details gaat kijken klopt er geen hout van, maar dat hoeft ook helemaal niet in een fantasie…. Bouquetreeks boekjes zijn ten slotte ook niet echt… zo ook met 50 shades..

    Jammer inderdaad dat James Deen niet Christian Grey speelt… aan de andere kant.. James Deen kent het wereldje van haver tot gort en ik denk dat de filmmakers de discussies tijdens het filmen al aan zien komen…. LOL Kink.com in de Blender met 50 Shades…… ben beniuwd wat daar uit zou komen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.