WIL JIJ MIJN GEBRUIKTE VIBRATOR?

Ja, beetje suggestieve titel dit, I know, sorry! Want, hell no, dat ik mijn gebruikte vibrators of seksspeeltjes ga verkopen! Al had ’t best een lucratief handeltje geweest, denk ik achteraf, want ik heb vorig jaar mijn collectie flink uitgedund door alle yukiyuki-speeltjes en middle of the road-toys in de kliko te gooien. Beter had ik ze op de site www.sexjobs.nl gezet, want gebruikte sekstoys zijn booming business, zo aan de advertenties te zien.

‘Veel gebruikte vibrator. Zo veel gebruikt dat de kleur er op sommige plekken af is. Erg van genoten maar misschien wil jij er nu van genieten?’

‘Hoi dames wie heeft er vibrators voor mij over die je niet meer gebruikt. De mijne zijn helaas kapot en ik heb andere nodig voor vrouwen te plezieren.’

‘Door omstandigheden moet ik mijn Fleshlight verkopen en misschien wel aan jou? Heb de Fleshlight lekker vaak geneukt en volgespoten en heb hier ook filmpjes van gemaakt die eventueel ook te koop zijn!’

‘Kleine maar lekkere vibrator. Ideaal om mee te nemen. Wil jij mijn gebruikte vibrator? Doe een goed bod.’

Ehm… ik kan het me voorstellen dat er mannen zijn (en misschien ook wel vrouwen trouwens) die het geil vinden om een gebruikte vibrator te betrekken in hun seksspelletjes (trouwens, als ik eerlijk ben kan ik me dat helemaal niet voorstellen, maar ieder zijn of haar ding natuurlijk) (hetzelfde geldt voor gebruikte slipjes, volgespoten condooms en (hou je vast) gebruikt maandverband of gebruikte tampons. Ik vind het zelf een beetje ranzig klinken allemaal, hoe goed schoongemaakt ook (of misschien wil de ander juist een niet-schoongemaakte vibrator hebben).

Maar, hoe lucratief het ook klinkt om ze te verkopen, ik houd mijn gebruikte speeltjes liever zelf. Ook de speeltjes die ik er eigenlijk nooit meer bij pak, ook alle dure merkspeeltjes (want altijd handig om te vergelijken met nieuwere toys qua triltechniek) en ook mijn 6 wand vibrators (ook al heb ik er aan 1 genoeg). En de rest gooi ik na een tijdje weg. En mocht mij, God verhoede het, ooit iets overkomen, dan hoop ik dat mijn man alles in een dumpcontainer flikkert in plaats van ze in 1 koop aan te bieden op Marktplaats.nl.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Gina schreef:

  Ik heb net wat advertenties doorgelezen en er zitten toch wel pareltje bij. Waaronder adverteerder die aanbiedt om “taboeloos je kunt of kont te likken” en hij beschikt ook nog eens over een “befstoel”.

  Wat zou dat toch zijn? Een gynaecologenstoel met stijgbeugels? Een tandartsstoel met gat op een strategische plaats? Of juist een verlaagde schommelstoel met gat, zodat je lekker over zijn gezicht heen kan schommelen?

 2. Gina schreef:

  Toevoeging: de beste man heeft ook nog een bedrijf: http://www.brabantsebeffer.nl/.
  Halp. Je zelf voor gratis laten bevredigen door iemand met gebruikte sexspeeltjes. Ik word hier Heel verdrietig van.

 3. DeArie schreef:

  Bedankt Gina en eigenlijk ook weer niet bedankt.

  Wat een site van die branbantsebeffer, hij heeft zelfs een live-cam waar hij hele dagen door aanwezig is. En überhaupt die site sexjobs.nl ?! What. Dit gaat mij ook echt even te ver hoor!

  Bedankt Luna voor het delen, en goed om te zien dat dit echt absoluut niet normaal kán zijn.

 4. D. schreef:

  Hey Luna, kun je je speeltjes gewoon in de normale prullenbak gooien? X

 5. E.G. schreef:

  M’n eerste reactie was om hier heel hard om te lachen, kan me toch niet voorstellen dat er iemand op in gaat?

 6. Priscilla Hensriks schreef:

  Beste dames,

  Wij (ik en mijn kat) zagen de advertentie van de climax schomelstoel met gat er in. Ik vroeg me af hoe Groote flappen moet je hebben om er bij te kunnen?

  Groetjes Priscilla.

 7. Koos v d Berg schreef:

  Ik wil hem graag gratis ik heb er geen geld voor

 8. brabantsebeffer schreef:

  kom maar op roos ik bef echt gratis

 9. paul schreef:

  bef ook zeer graag zo lang je maar kan hebben of wild interesse stuur dan eens een berichtje ben 57 jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.