LUNA DOET AAN WATERBALLET

Dit stukje is een vervolg op I’M GONNA RAIN ON YOUR PARADE (en verscheen al eerder op mijn andere weblog www.maanisch.com).

Nog even over dat spuitend klaarkomen hè? Want ik riep een paar weken geleden nog wel heel stoer zo van; ik kan het, ik kan het, lekker puh en fuck you bitches als jullie het niet kunnen, en jullie weten lekker niet wat jullie missen, nanananana, maar ik kom er een klein beetje van terug. Want, het probleem met dat spuitende klaarkomen is dat als je het eenmaal kan, je niet meer anders kan. Of misschien kán je nog wel anders klaarkomen, maar waarom zou je in Godsnaam? Nou? Nou? Nou, de enige reden om misschien überhaupt maar nooit meer in de buurt van m’n G-spot te komen is de totale ravage die je achterlaat na zo’n spuirt-sessie. Nu interesseert het mij op het moment zelf natuurlijk niets. Nadenken tijdens de seks is killing voor lichaam en geest, maar daarna! Ja, daarna ontdek je dat 1 helft van het bed zo nat is dat je er écht niet op kan liggen! Echt niet. We hebben het nog een tijdje geprobeerd met een handdoek eronder, maar dat voelde een beetje als een condoom-moment. In plaats van dat je een condoom pakt omdat je wil gaan neuken, moet je een handdoek pakken en onder je kont leggen omdat je bijna gaat klaarkomen. En ja, dat haalt de spontaniteit inderdaad een beetje weg. En op het moment dat je zégt dat je bijna klaarkomt, lukt het eigenlijk al niet meer en moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Daarnaast zijn de volgende ochtend als je wakker wordt alle natte plekken toch opgedroogd en opgeruimd staat eigenlijk wel heel netjes, maar toch voelde het niet helemaal goed. Diep, heel diep in mij, schuilt waarschijnlijk een hele propere huisvrouw. “Liefie, eigenlijk is het best ranzig hè?”, zei ik vorige week. “Liters vocht verdwijnen zo’n beetje in, eh, in het matras.” M’n verkering kon er eigenlijk niet echt mee zitten. Hij vond het wel een geile gedachte en dan kochten we toch gewoon elk jaar een nieuwe matras? “Zullen we er een zeiltje onder leggen?”, probeerde ik. Dus wij een soort van matrasbeschermer gekocht. Van plastic. Eigenlijk bedoelt voor de wat incontinentere mens onder ons. Maar dat werd ‘m ook niet. Badend in het zweet werden we de volgende ochtend wakker. “Jesus, nee, dit is niks. Wat een hitte. Dit is nog veel erger hoor”, zei ik beteuterd. Zucht. Momenteel is de geile slet in mij zwaar in gevecht met mijn innerlijke huisvrouw. Ik denk dat ik al weet wie wint.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ton schreef:

    Hoi Luna, wat een geweldig, herkenbaar, verhaal !! Mijn vriendin kwam een paar weken ook voor het eerst spuitend klaar, kletsnat bed inderdaad ! Zij een soort van schaamte, ik de kick van m’n leven, hier had ik jaren op gewacht bij andere vriendinnen, ben inmiddels 54 ! Sindsdien gebeurt het ook elke keer heel spontaan, een lichte streling van het clitje kan al genoeg zijn, geweldig geil, ik probeer ook alles op te drinken !! Wij inderdaad ook nagedacht over badlakens of zeiltjes maar besloten om het niet te doen, de spontaniteit verdwijnt waarschijnlijk ! Inderdaad, elk jaar een nieuw matras !! Heel erg bedankt voor dit zeer herkenbare verhaal ! Groetjes van Ton.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.