DANKZIJ DE SEMENETTE KUN JE NU ZWANGER WORDEN MET BEHULP VAN EEN DILDO

Bij mijn collega Nbrplaza.com kwam ik het volgende baanbrekende product tegen; de Semenette.

semenette

De Semenette is gemaakt om ‘deeper te kunnen connecten met je partner’ en voor vrouwen die niet ‘zomaar weer een speeltje willen gebruiken dat niet na heeft gedacht over de intimiteit en privacy van de gebruiker’. Ehmmmm? Het zal allemaal wel. De Semenette is in ieder geval een speeltje dat ’traditionele geslachtsgemeenschap’ kan nabootsen omdat het een slangetje heeft waarmee het mogelijk is om daadwerkelijk iets in de vrouw te spuiten. Sperma dus. Van een zaaddonor.

Stephanie Berman is de bedenker van de Semenette en lesbisch. Zij en haar partner wilden graag zwanger worden, hadden een zaaddonor gevonden, maar wisten geen geschikte manier om het zaad in te brengen. Althans, de gebruikelijke manier, met een injectiespuit (zonder naald) vonden ze eigenlijk niet zo romantisch. Maar tijdens het inbrengen had Stephanie een ephipany! Want het insemineren met zo’n injectiespuit en een hoofdlampje, dat was erg klinisch en ongezellig. Waarom dit niet met een dildo met een gat erin doen? Zo kon het insemineren toch nog een gezellige erotisch bezigheid zijn, net als bij heteroseksuele stelletjes.

Nou ja, het zal allemaal wel. Ik zit een beetje in een cynische periode. Ik begrijp niet zo goed wat er mis is met zo’n klinische injectiespuit (zonder naald). Waarom zou je, als lesbisch stel, er een dildo bij pakken die ontzettend op een penis van een man lijkt (je kan ook alleen maar kiezen uit huidskleurige Semenettes (blank, beige, bruin). Je wil dan toch juist niks met piemels te maken hebben? En ze noemen de Semenette dan ook nog ‘Even better than the real thing’. OMG! Hou op met me hoor! Ik snap dat je er ‘een momentje’ van wil maken. Dat je het donorzaad er niet even hatseflats in wil spuiten. Maar het lijkt mij nogal een toestand en gedoe om het van een injectiespuit in het resevoir van zo’n Semenette over te brengen (en voorzichtigheid is geboden, want kostbaar zaad). Ik begrijp gewoon niet waarom de ‘experience’ van het zwanger worden als lesbienne zoveel mogelijk als een ‘natural experience’ moet voelen. Ik zie meteen een lesbisch stelletje voor me dat bezig is geweest met de Semenette en elkaar daarna nog even lekker gaat likken en dat de ene vrouw nu ook per ongeluk het zaad van een wildvreemde man uit het kutje van de andere vrouw likt. Sorry. A dirty mind is a joy forever.

Berman ziet in ieder geval grote mogelijkheden voor de Semenette, want ook voor stelletjes waarbij de man een erectieprobleem heeft is dit een uitkomst. Denkt ze. Want waarom? Pak er dan een gewone vibrator of dildo bij. Ik hoef niet zozeer het gevoel te hebben dat er ook daadwerkelijk in me klaargekomen wordt (met water?) en ik denk dat ik hierin niet de enige vrouw ben. Ik kan prima zonder creampie leven.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Mag ik even hartgrondig doch welgemeend Amen, roepen?

  Lesbische dames zijn nou eenmaal anders dan hetero dames en worden dus ook op een andere manier zwanger. Who cares? Als het eindresultaat, die baby er maar komt toch? Lieverkoekjes worden nou eenmaal niet gebakken en het leven is nou eenmaal niet maakbaar….

  Dank u wel….

 2. Marc schreef:

  Hoi Luna,

  leuke blog, ga zo door :)

 3. Rin schreef:

  Mja, dat je lesbisch bent betekent niet dat je niet met dildo’s kan spelen hoor, het gevoel van ‘gevuld’ zijn is best lekker, ook als je niets van mannen moet hebben denk ik.

  Maar dat insemineren vind ik best wtf inderdaad :P. En ze zijn lelijk. Overigens heb ik dildo’s met ‘cumtube’ al eens eerder gezien, bij bad dragon verkopen ze die ook dus zo revolutionair is t ook al niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.