SEKS TOY TEST #145: WARME WINTERAVONDEN (SPEL)

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Zoek je een leuk erotisch spel? Kijk dan eens hier: Easytoys.nl.

Naam: Warme Winteravonden
Producent: Tease & Please
Prijs: € 4,95
Formaat: 70 x 70 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Met de ‘Warme Winteravonden’ geef je een spontane, erotische impuls aan jullie samenzijn. Wie weet wordt een koude winteravond wel een heel heet avondje.’
Is dat ook zo: Best een leuk cadeautje, zeker voor dat geld
Score: 6

warme winteravonden

Er zijn enorm veel erotische spellen en eigenlijk komen ze allemaal op hetzelfde neer; trek een kaart en voer de seksuele of romantische opdracht die op het kaartje staat uit. Binnen die spellen zijn er wel een paar varianten, dus het ene spel is wat meer kinky dan het ander. En de ene is puur op seks gericht, de ander meer op romantiek en elkaar beter leren kennen.

Ook zijn er enorm veel ‘hartjes met opgerolde papiertjes‘ te koop; Hart vol Kamasutra (met dus opgerolde papiertjes met daarop Kamsutra-standjes), Hart vol Gayrotiek (voor de mannelijke homoseksuele medemens), Hart vol Vrouwenliefde (voor de vrouwelijke homoseksuele medemens), Kinky hart (met wat kinky opdrachten, al zijn ze ook weer niet megakinky) en nou ja, heel erg veel dus. Ik kreeg een mini-hartje opgestuurd; ‘Warme Winteravonden’.

warme winteravonden 2
In het hartje zitten 25 opgerolde papiertjes en op de voorkant staat de opdracht in het Frans, op de achterkant in het Nederlands. Enkele opdrachten:

Bedrijf vandaag de liefde eens op een andere plek in huis dan jullie gewend zijn.

Bind de polsen van je partner aan elkaar vast (voorzichtig en in overleg) terwijl hij/zij op bed ligt. Verwen haar/hem zachtjes met olie of een veertje.

Verwen elkaar met diverse soorten kussen; een French Kiss, een bijtkus, een nekkus, een butterfly kiss…

Niet echt bijster spectaculaire dingen. Ook niet echt dingen waar je zelf niet op zou kunnen komen, maar dat is ook niet de bedoeling van dit soort spelletjes. Het gaat erom dat je elke dag (dus 25 dagen achter elkaar als we het over dit mini-hart hebben) een kaartje trekt en ook daadwerkelijk uitvoert, no matter what. Dus niet gaan piepen: “Maar ik heb helemaal geen zin om het in de badkamer te doen.” Maar de opdracht gewoon uitvoeren. Punt. Uit. KIaar. En misschien zitten er wel opdrachten tussen die jullie nog nooit samen hebben gedaan en dat is dan mooi meegenomen.

Dus… voor € 4,95 heb je best een leuk cadeautje en misschien wel 25 romantische vrijpartijen! Jammer alleen dat de winter voorbij is, maar ach, dan bestel je gewoon ‘Het Liefdeshart’! Net zo duur en met waarschijnlijk precies dezelfde opdrachten.

HET LIEFDESHART IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Klaas schreef:

    Haha, deze heb ik ook gehad, een geslaagde warme winteravond mee gehad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.