SEKS TOY TEST #115: DOUBLE DANCER VIBRATOR

Naam: Posh Double Dancer
Producent: California Exotic Novelties
Prijs: € 23,50
Formaat: totale lengte 170 mm, breedte 30 mm
Batterijen/oplaadbaar: 1 AA-batterij
Het verkooppraatje: ‘Discreet, zacht, krachtig, stil en vooral erg cute! Deze mini duo vibrator is misschien klein van stuk, maar groots in prestatie!’
Is dat ook zo? Hou maar op
Aantal punten: 2/10

doubledancer

Soms word je wakker op een maandagochtend en ineens weet je het; ik loop even naar boven naar m’n kantoor om dat ene paarse vibratortje erbij te pakken. Heb ik die meteen getest en als het even meezit is het ook een goede vibrator, zodat ik deze maandagochtend kan beginnen met een orgasme! What a way to start the week. Niet dus.

Dat orgasme kwam er wel, maar niet dankzij deze Double Dancer-vibrator. Daar had ik het na een paar minuten al helemaal mee gehad. De Double Dancer heeft 3 trilstandjes die eigenlijk alle 3 op elkaar lijken. Je zet ‘m aan met de ‘easy push control button’ en dan begint-ie te trillen. Nog een keer op dat knopje drukken en hij gaat een heel klein beetje harder trillen en nog een keertje drukken zorgt ervoor dat de Double Dancer op z’n hardst trilt. Op de doos staat ‘3 intense speeds’, maar ‘intens’ is wel het allerlaatste woord wat ik deze trillingen zou willen noemen. Intens triest. Dat wel.

De trillingen vallen in de categorie ‘buzzy’ en je merkt er dus weinig van. De Double Dancer heeft ook maar 1 motortje, dus je voelt die buzzy trillingen ook alleen maar in je kutje (of je moet ‘m tegen je clitoris aanhouden). De 2 zielige flapjes die aan de Double Dancer hangen (en waarschijnlijk konijnenoortjes moeten voorstellen) hangen er dus voor niks bij. De trillingen worden niet doorgegeven aan die oortjes.

Ik zal niet gaan zeiken over het feit dat er ‘luxurious silicone’ op de verpakking staat, maar dat ik dat betwijfel. Ik zal ook niet gaan zeiken over het feit dat er ‘may be used in or out the water’ staat en dat ik ook daar m’n twijfels over heb. Ook zitten er nogal wat randjes en dingetjes die wat lastig schoon te maken zijn, maar dat had ik allemaal voor lief genomen als de Double Dancer me een orgasme op de maandagochtend had gegeven.

doubledancervibrator

Een tip; als je op zoek bent naar een Tarzan-vibrator of, zoals ze in Amerika worden genoemd; een Rabbit-vibrator, neem dan altijd een vibrator met 2 motortjes. Een motortje voor trillingen in je kutje én 1 motor voor trillingen tegen je clitoris. Deze vibrators zijn uiteraard duurder, maar ja, van een paar niet-bewegende flapjes tegen je clitoris is nog nooit iemand klaargekomen.

Thank God voor m’n eigen vingers.

DE DOUBLE DANCER WAS HIER TE KOOP (€ 23,50) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.