SEKS APP REVIEW: SEX TRACK


Naam: Sex Track
Apple/Android: Verkrijgbaar in de iTunes-store: HIER
Website: www.sextrackapp.com
Ontwikkelaar: Parachute
Prijs: € 1,59
Grootte: 14,4 MB
Wat is het: een App die je bedprestaties meet
Aantal sterren: 9

Sex Track is 1 van de meest uitgebreide en ingewikkelde Sex App´s die ik de afgelopen tijd ben tegengekomen. Het meet je prestaties tussen de lakens op basis van tijd, variatie, intensiteit én hoeveelheid. Dat zijn nogal wat parameters (die gemeten worden door de bewegingssensor van je iPhone), maar je vindt alles uiteindelijk terug in prachtige grafiekjes. Ook krijg je voor elke keer dat je seks hebt (en de App gebruikt natuurlijk) een hoeveelheid punten en je kan zelf aangeven wat jij het belangrijkste vindt (tijd, variatie, intensiteit of hoeveelheid dus). Je kan je prestaties vergelijken met die van anderen (anoniem), je ziet welk land de hoogste scores haalt (Japan) en er is zelfs een ‘coach’ die je advies geeft waar wat verbeterpuntjes zitten. Je kan, als je dat wil, al je prestaties delen via de diverse Social Media en je kan ook nog diverse ‘medailles’ winnen: brons, zilver, goud, platinum en sextrackium, gebaseerd op je laatste 10 sekssessies. Het is zoals ik al schreef, behoorlijk uitgebreid, ingewikkeld en heel erg technisch allemaal.

Dus de verkering en ik besloten er op een avond eens goed voor te gaan liggen. Lekker fris gedoucht en geschoren en de iPhone met de Sex Track App geopend in de aanslag. En je haalt natuurlijk de romantiek en spontaniteit een beetje weg als je eerst van alles moet installeren en aanzetten en dan zegt: “Okay, schatje, hij doet het, toe maar, begin maar, ja, nu”, maar fuck spontaniteit als je daarna een half uur uitgebreid oraal verwend wordt. Toch? En na dat half uurtje oraal trokken wij nog wat andere seksuele hoogstandjes uit de kast en na een uur vonden wij het wel tijd om even te gaan kijken hoe hoog we gescoord hadden. Minstens boven de 3000, vonden wij, want wij waren goed bezig geweest. “Hoeveel?”, riep ik verbaasd tegen de verkering toen ik naar de teller keek. “367? What the fuck?”

En toen kwamen we er dus achter dat dit een nogal neuk-gerichte, dus eigenlijk stoot-gerichte App is. Niks mis met neuken en stoten, maar masseren, voorspel, zoenen en orale seks, kortom activiteiten die niet zo stoot-gericht zijn worden niet meegetelt door de App. Nog erger zelfs; de App stopt automatisch als hij 3 minuten geen beweging voelt via de bewegingssensor! Met andere woorden; de geweldige prestaties van de verkering van, mind you, 1 uur, waren voor niets geweest. Genieten doen we wel als we niet een App of seksspeeltje aan het testen zijn!

Maar… de keren daarna hebben we erg veel lol gehad met deze App en ik kan ‘m alleen daarom al echt aanraden. Het is leuk om je eigen highscore te verbeteren en om gewoon eens te weten hoe lang je het doet en hoe ‘intens’. En wij zijn natuurlijk ontzettende strebertjes, dus we gaan net zolang door tot we de ‘sextrackium’ medaille hebben. Wat waarschijnlijk niet eens mogelijk is, maar een geintje van de ontwikkelaars.

Sex Track had de potentie om 10 punten te krijgen, maar omdat de verkering een uur lang voor niks heeft liggen zwoegen trek ik er 1 punt vanaf.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.