SEKS TOY REVIEW: THRILL

Ik kreeg van www.123erotiekwinkel.com de Thrill opgestuurd om te testen en toen ik de specificaties las werd ik meteen enthousiast; een speeltje speciaal voor haar, gemaakt door de producenten van We-Vibe (en ik ben gek op de We-Vibe). Klonk fantastisch en al ben ik heel blij dat ik de Thrill mocht testen, ik ben helaas niet zo thrilled over de Thrill zelf.

image
Aan het materiaal ligt het niet. De Thrill is gemaak van eco-vriendelijk en lichaamsveilige siliconen en hij is 100% waterproof. Ook de verpakking is prachtig, chique en luxe en als je het doosje openmaakt, dan krijg je echt zin om ‘m er iets mee te gaan doen. Het voelt als een cadeautje! De Thrill ziet er apart uit, als een soort mini-nietmachine, en bij aparte speeltjes ben ik altijd heel benieuwd wat voor  heel apart gevoel ze mij van binnen zullen gaan geven.

Je brengt het onderste gedeelte in je kutje en het bovenste gedeelte rust tussen je schaamlippen, net als bij de We-Vibe. Al zit de We-Vibe dus een stuk beter. Als je de We-Vibe draagt, dan kun je in principe vrijuit bewegen (nou ja, je moet geen marathon gaan lopen), want de We-Vibe zit behoorlijk strak, zonder pijn te doen. De Thrill zit ook strak (je moet goed schudden om ‘m eruit te laten vallen), maar de Thrill is zwaarder dan de We-Vibe, waardoor het wat lomp aanvoelt tussen je lippen (de Thrill is ook een flinke slag groter dan de We-Vibe). De We-Vibe voelt subtiel, als een geil extraatje, de Thrill voelt als een blok(je) tussen je benen.

Je kan de Thrill van We-Vibe in 8 verschillende standen laten vibreren en best grappig is het ritme de Cha Cha (vibraties in het ritme van bekende dans).

image
Het probleem (en dat is dan ook echt het grootste probleem van de Thrill is het feit dat de trillingen in het gedeelte tussen je schaamlippen nogal minimaal zijn. Van mij hadden ze in ieder geval wel wat harder gemogen. Het lijkt erop alsof een gedeelte van de trillingen worden geabsorbeerd door dat hardplastic zilveren gedeelte en dat is zonde. Heel erg zonde. Want nu trilt de onderkant (dus het gedeelte tegen je G-spot) harder dan het gedeelte tegen je clitoris (en volgens mij hebben vrouwen juist trillingen tegen hun clitoris nodig om tot een orgasme te komen, althans, ik wel).

Nog iets; je laadt de Thrill op via een USB-snoertje met magneet. Voor mij is dit ergens wel handig (ik zit elke dag achter de pc en daar test ik ook regelmatig speeltjes), maar mensen zonder computer zullen een koppelsnoertje moeten aanschaffen om de Thrill op te laden. En al zullen er weinig mensen zonder computer meer bestaan, ik vind het eigenlijk heel raar dat een seksspeeltje alleen maar opgeladen kan worden via een USB-aansluiting. Want het opladen van seksspeeltjes is toch iets wat je (als normale gebruiker) liever naast je bed doet en niet in de woonkamer of kantoor.

Kon ik überhaupt tot een orgasme komen met de Thrill? Jawel, dat wel. En het is ook zeker geen slecht speeltje en ook zeker geen onvoldoende. Ik vind de prijs (€ 112,95) alleen écht te hoog voor datgene wat de Thrill kan. De Thrill wordt aangeprijsd met teksten als: ‘een revolutionaire nieuwe vibrator die wetenschappelijk is ontworpen om vrouwen te helpen compleet plezier te ervaren.’ Wetenschappelijk onderzoek? Perfect afgestemd op haar? Hmmm… de We-Vibe doet precies hetzelfde (en de We-Vibe 2 kost € 59,95) (de We-Vibe 3 kost € 109,95, maar heeft er ook nog eens een afstandbediening erbij en is iets krachtiger dan versie 2).

image
Nu zou ik de Thrill eigenlijk niet moeten vergelijken met de We-Vibe, maar ze vergelijken is onvermijdbaar. Als ik 3 jaar geleden de Thrill had getest, dan was ik vast over the moon geweest van blijdschap. Nu adviseer ik iedereen de Thrill lekker te laten liggen en een We-Vibe aan te schaffen.

DE THRILL IS HIER TE KOOP (€ 112,95) »

DE WE VIBE 2 IS HIER TE KOOP (€ 109,95) »

DE WE VIBE 2 IS HIER TE KOOP (€ 59,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Tessa schreef:

    Toen ik deze in de winkel zag, vond ik het al zo raar dat precies het stuk wat tegen je clit aan komt van hard plastic is. Alsof ze daar qua ontwerp niet helemaal uitkwamen ofzo. Ik hou het wel bij mijn gewone we vibe :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.