CHI DAVE – VIBRATOR REVIEW #495

Naam: Chi Flirt Vibrator / Dave
Producent: Chi / Teasers
Prijs: € 49,95
Formaat: vibrator 10,5 x 4,1 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen en ABS
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Verwen jezelf of je partner met deze unieke vibrator! Door het bijzondere design is deze toy op meerdere manieren te gebruiken.’
Is dat ook zo: In principe kun je alles op meerdere manieren gebruiken.
Cijfer: 6.5

Dit is een afbeelding van dave vibrator test sextoy review by luna

Ik kreeg een doosje uit Groningen, Veendam, met daarin de eh, ja, hoe moet ik dit speeltje nou noemen? Online bij Easytoys.nl wordt-ie de Dave vibrator genoemd (en ik kreeg ‘m dus van het meisje van Easytoys.nl). Maar op het doosje staat ‘Chi, especially for women, inside and outside stimulation vibrators’. En dan ook nog ergens ‘Flirt Vibrator’. Dus, eh??? En online lees ik ook nog dat deze toy van het merk Teasers is, dus nu ben ik helemaal lost in translation! Maar toch… tijd voor een test, want ik ben mateloos geïntrigeerd door dit soort toys!

Ik was een tijdje terug op Erofame 2018, de seksspeeltjes-beurs voor professionals in de industrie. Dus voor bedrijven, groothandels, inkopers, verkopers, fabrikanten, journalisten, bloggers kortom een b2b-beurs! Hartstikke leuk! Wat mij opviel is dat heel veel bedrijven een ‘sekstoy met wiel’ in hun nieuwe collectie hadden. Een seksspeeltje met ‘van die likkende tongetjes’! Ik zag er op de beurs niet eentje, maar wel 100! Zou dit iets nieuws zijn wat vrouwen ineens moeten willen; likkende tongetjes, in combinatie met een staafvibrator? Ik wil niet perse likkende tongetjes, maar ja, ik zou wel heel graag een keer een seksspeeltje met van die likkende tongetjes willen testen dat werkt!

De verpakking van de Dave-vibrator

Ook al staat er dus ‘Chi’ en ‘Flirt Vibrator’ op de verpakking, ik hou toch lekker de benaming van Easytoys.nl aan, want… Dave… het klinkt wel prettig. Vertrouwd. ‘Hé, Dave, kun jij me even helpen met deze dozen die naar boven gesleept moeten worden?’ En dat Dave dan, met een knipoog, die paar doosjes naar boven draagt die je zelf ook prima kon tillen, maar ja, het is leuker als Dave het doet. Daarnaast; hoe leuk dat een seksspeeltje EINDELIJK eens een mannennaam heeft? Er zijn er heus wel meer, maar het gros van de seksspeeltjes hebben een vrouwennaam. Niks mis mee, maar het blijft bijzonder dat sekstoys voor vrouwen een meisjesnaam krijgen.

Met de verpakking van deze vibrator is, afgezien van m’n spraakverwarring, niks mis. Het is niks meer en niks minder dan een hardkartonnen doosje met daarin Dave, een USB-oplaadsnoertje en een gebruiksaanwijzing.

De gebruiksaanwijzing van Dave

Er zouden meer mannen moeten zijn met een gebruiksaanwijzing! En Dave heeft er eentje en die wil ik jullie niet onthouden. Het ChinEnglish druipt er vanaf, maar dat maakt mij niet uit: ‘The rod vibrator is designed specifically for female orgasm by stimulating woman internal and external pussy. On the basis of the previous function of the vibrator, it increases the external licking experience and female can feel the pleasure on the tongue, which is more likely to reach the orgasm. The raw material is non-toxic and tasteless ABS and medical grade silicone. The product design is more humanized, it can adjust the distance of the licking pussy according to different vagina to reach your satisfactory result.’

Dit is een afbeelding van dave vibrator

Ik wil graag even wat punten geven! Want… de makers van dit product hebben zich in ieder geval heel goed laten informeren over seksspeeltjes! Ze weten dat je een 100%, non-toxic siliconen speeltje moet hebben en dat je dat kunt checken door het te proeven! En inderdaad; Dave smaakt naar niks. En hij ruikt ook naar niks, dus tot zover; prima! Het kan nog van alles zijn qua chemische, plastic samenstelling, maar geur- en smaaktechnisch is er niks aan de hand. Ook fijn; ‘It can adjust the distance of the licking pussy according to different vagina to reach your satisfactory result.’ En inderdaad; het roterende wieltje met ’tongetjes’ kun je in verschillende standjes buigen. Niet écht alle kanten op, maar toch; beter dan een aantal van dit soort speeltjes dat ik heb getest, die gewoon keihard geen enkele kant op te buigen waren.

Maar hoe was de seks met Dave?

Ik zal het meteen maar toegeven; het viel me niet compleet tegen. Ik had gehoopt dat een duo-vibrator als deze met superdiepe trillingen tegen m’n G-spot zou komen en dan met subtiele ‘likjes’ tegen m’n clitoris. Die hoop heb ik moeten laten varen. Ik verwachtte dat de tongetjes niet sterk genoeg zouden zijn om überhaupt m’n clitoris te stimuleren, maar die verwachtingen bleken niet gegrond, want dit speeltje likt toch ietsje beter dan verwacht.

Je moet deze toy behoorlijk diep inbrengen in je vagina wil je ook van de roterende tongetjes kunnen genieten. En als je ‘m dan eenmaal, best diep, hebt ingebracht, dan trilt voornamelijk het topje van de toy. En dat topje zit dus nogal diep en niet tegen m’n G-spot. Eigenlijk zou deze toy de helft minder lang kunnen zijn en dan komen de trillingen wél ergens op je G-spot. Nu dus niet. Nu zitten de trillingen gevaarlijk tegen m’n baarmoeder aan (maar nog niet helemaal) (is bij iedere vrouw anders). Het gaat allemaal net goed qua trillingen in mijn vagina, want echt pijnlijk wordt het niet, omdat de trillingen van de staafvibrator nou ook weer niet zo ontzettend goed of hard zijn. Beetje middelmatig.

Dit is een afbeelding van dave vibrator test review sextoy test

Hoe zit het met dat wieltje met tongetjes van de Dave Vibrator?

Elke kut, klit, vulva en vagina is anders. En het is voor seksspeeltjes-fabrikanten heel moeilijk om toys te maken die bij elk type passen. Mijn buitenste schaamlippen zitten dicht en zijn vol. En mijn clitoris ligt behoorlijk verstopt. Dus… ik moest m’n schaamlippen met m’n ene hand open houden en met m’n andere hand moest ik Dave in de goede positie manoeuvreren, zodat het wieltje ook daadwerkelijk over m’n clitoris zou draaien. En met heel veel glijmiddel was dit best lekker. In een steady standje dan.

Je kan het wieltje in meerdere standjes laten draaien. Standje 1 t/m 3 zijn steady en die moet je dus hebben. De andere standjes, 6 t/m 9 zijn, eh, afwisselend linksomdraaiend of rechtsomdraaiend. En op het moment van omschakelen van links naar rechts, dan krijgt je klit een tikkie. En die tikkies vond ik niet lekker. Beetje pijnlijk. Afleidend van het enigszins lekkere gevoel, want steady waren de tongetjes van het wieltje best aardig en doordat je het wieltje iets kunt buigen, past het ook nog. Het is alleen niet genoeg voor een orgasme, want uiteindelijk zijn het middelmatige trillingen in m’n vagina (en niet tegen m’n G-spot) en een beetje gekietel tegen m’n klit. Na een tijdje gaat het allemaal wat vervelen.

Het schoonmaken van Dave

Even snel samen onder de douche springen was er niet bij met Dave, want Dave had wat extra aandacht nodig. Afspoelen alleen was niet genoeg, want tussen de tongetjes en vooral in de behuizing van het wieltje was van alles blijven zitten. Gedoe.

Conclusie

Ik had ergens best wel wat vertrouwen in Dave. Ik bedoel; ik zag z’n foto en hij mocht bij me langskomen. Swipe naar links! Het leek me geen agressief type en hij liet mij uiteindelijk bepalen wanneer we tot de actie over zouden gaan en dat kan ik ergens wel waarderen. Het was consensual seks, maar nergens nam Dave de touwtjes in handen, afgezien van een paar laffe tikkies. Nergens kon ik me laten meevoeren door wat hij deed. Best een leuke one-night-stand, maar ik denk niet dat ik nog een keer met Dave afspreek.

DE DAVE VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 49,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Zo te horen mag Dave zichzelf ergens op zolder zetten, bij de andere speeltjes die ook een 6 hebben gescoord.
    Je hebt er de vaart in Luna met testen en reviewen deze week, de Luna 500 komt in zicht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.