BEDROOM BONDAGE

Edit: De pagina waar ik hier over schreef bestaat niet meer. Ben je op zoek naar informatie over BDSM? Kijk dan eens hier: Marijkes Praktijken. Wil je weten welke toys ik al getest heb op BDSM-gebied? Die staan hier: BDSM-speeltjes. En meteen gave BDSM-toys kopen? Dat kan altijd bij Bdsmstore.nl!

Ik heb veel verstand van seksspeeltjes, maar als het op BDSM-dingen aankomt, dan houdt het wel een beetje op. Welke zweep je het beste kunt gebruiken als je begint met BDSM? Welk touw geschikt is voor bondage? Wat is een flogger? Wat is een gag? Wat zijn de beste handboeien? De mooiste? Als je antwoord zoekt op deze vragen kan ik je niet verder helpen, maar ik raakte onlangs in gesprek met Noëlle Steegs, de drijvende kracht achter de Zuid-Afrikaanse website Bedroom Bondage en deze dame weet alles over BDSM en, nog veel leuker; dit deelt ze met de rest van de wereld! Hun FB-pagina heeft bijna 20.000 likes en hoewel de site volledig in het Engels is, spreekt Noëlle ook Nederlands (ze emigreerde onlangs van Nederland naar Zuid-Afrika, zodat ze samen kon zijn met de love of her life: Sir).

Bedroom Bondage bestaat nog geen jaar, maar er staan nu al genoeg interessante blogs, reviews van sekstoys en ook wat langere artikelen om je een tijdje zoet te houden. Zo vertelt Noëlle over haar ervaringen met BDSM in de serie ‘BDSM for beginners’, haar partner Sir schrijft over de eerste keer dat hij haar sloeg, en hun favoriete speeltje van 2013 is de Crystal Minx Black Fox Tail.

crystaldelightsminxtail

En… ze hebben ook een shop! En dan geen shop waar je lullige zweepjes van een tientje kunt kopen, nee, een superdeluxe shop met alleen maar handgemaakte toys. De filosofie achter Bedroom Bondage: We believe in going the extra mile for our customers and clients. We believe in working together with incredible artisans worldwide, to bring you the best of the best. We believe that BDSM and sex toys should be safe, and last you an incredibly long time (if not forever). De meeste speeltjes zijn best aan de prijs, maar dat is logisch als je bedenkt dat alles handgemaakt is. Wel goedkoop is de door Noelle en haar Sir samengestelde BDSM-checklist ($ 0,99)die je samen in kunt vullen om zo te kijken waar jullie grenzen liggen op dit gebied. Want… “There is a bit of kink in every single one of us, and nobody should ever feel ashamed of it”, aldus Noëlle.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Noëlle Steegs schreef:

  Luna, ik kan niet genoeg zeggen hoe vereert ik me voel om genoemd te worden op jou blog! Jou artiekel is een van de grootste complimenten die ik heb mogen ontvangen als het om Bedroom Bondage gaat. Dankjewel!

  Ik heb je blog niet zo lang geleden ontdekt en ben al helemaal hooked, vooral aan de videos! Ik zou er heel graag meer willen zien, maar ik weet ook hoeveel werk het is. Stiekem wou ik dat er een manier was om al mn Nederlandse Facebook fans te bereiken zodat ik je kan aanraden!

  Ten slotte wil ik graag kwijt, dat ik helemaal klaar sta voor iedereen (Nederlands of Engels sprekend) die vragen heeft over BDSM of fetishes, of voor degene die een eigen collectie met BDSM speeltjes heeft en meer wilt, of graag een collectie wil beginnen. Klik op Luna’s link, scrol naar beneden en daar vindt je hoe je contact met me kunt opnemen. Ik zou het heel leuk vinden met wat Nederlanders te babbelen, sinds ik mijn eigen taal stiekem wel eens mis hier in Zuid-Afrika!

  P.S. Excuus voor mogelijke grammatica foutjes.. je zou ervan vesteld staan hoe snel je moedertaal achteruit gaat als je naar het buitenland verhuisd!

 2. Rene Brand schreef:

  Dit is wel super geile buttplug.
  Een mooie vossen staart in je kont, prachtig !!!!
  Helaas te duur voor me.
  Maar geweldig.

  • Noëlle Steegs schreef:

   Ja we zijn helemaal gek op de mijne. Ik weet dat ze niet goedkoop zijn, al zijn ze van hoge kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. We hebben ze onze nu een tijdje en hij ziet er nog als nieuw uit. Er zijn ook staarten beschikbaar met faux bont, en die zijn wat lager in prijs. Bedankt voor je reactie, Rene!

 3. Bianca schreef:

  Noelle, niet om het een of ander, maar suggereer jij dat die staarten van jullie van echt bont zijn?
  En Luna, dat promoot jij dan op jouw site?

  • Noëlle Steegs schreef:

   Hallo Bianca, wij verkopen staarten van echt bont en van kunst bont, en ik ben me ervan bewust dat niet iedereen ervan houdt om echt bont (of uberhaupt een staart) te dragen. Wij krijgen vaker vragen van klanten waar het bont vandaan komt.

   De ambchtsvrouw die deze maakt, is absoluut geen fan van doden voor bont. Zij zegt, dat omdat het momenteel toch niet op houdt, ze ervoor heeft gekozen om de staarten te gebruiken, aangezien ze anders zouden worden weggegooid. Het is een bijproduct van de modeindustrie, en alle bont producten die wij verkopen zijn daarvan gemaakt. Voor degenen die bont niet fijn vinden, hebben wij faux alternatieven. Ze verkopen beiden even goed, wat mij toont dat het puur een persoonlijke voorkeur is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.