SEKS APP REVIEW: SLOTS OF LOVE

Naam: Slots of Love
Apple/Android: Verkrijgbaar in de iTunes-store: HIER
Ontwikkelaar: Gizbitz LLC
Prijs: € 0,79
Grootte: 0,8 MB
Wat is het: een App met romantische ideetjes
Aantal sterren: 5

Slots of Love is een App met allerlei romantische ideeën. Voor als je zelf niet in staat bent om iets te bedenken. Maar deze App werkt als een soort fruitautomaat die je laat draaien en in plaats van kersen, meloenen en druiven vind in de linkerkolom of het een romantisch opdracht is voor hem of haar, in de middenkolom vind je hoelang de opdracht ongeveer duurt en in de rechterkolom vind je een indicatie van de prijs (goedkoop, gemiddeld of duur). Je kan trouwens ook al deze dingen vergeten en gewoon zoeken op goedkope tips of juist dure tips. Of op romantische ideeën die niet veel tijd kosten.

Hartstikke leuk allemaal, maar ik werd persoonlijk al een beetje wee van binnen toen ik de App had geïnstalleerd. Ikzelf doe niet aan romantiek. En dan bedoel ik de kaarsje-wijntje-roosje-haardvuur-romantiek. Als mijn verkering met een bosje rozen aan komt zetten, dan heb ik meteen zoiets van; wat heb je gedaan? Wat moet je goed maken? Of; wat wil je van me? Een kerel die het hele huis vol zet met waxinelichtjes en me dan gaat masseren of aardbeien met slagroom voeren; hartstikke leuk, maar zeg gewoon wat je wil. En dat is meestal seks. Als ik geen zin heb ik seks en je wil me omturnen, dan werkt het beter om me even te helpen met de was of om een avondje uitgebreid voor me te koken. Een paar voorbeeldjes van de romantische ideetjes uit de App:

Fading Rose
Bloemen doen het natuurlijk altijd goed bij de vrouwtjes. En rozen al helemaal (al zijn mijn lievelingsbloemen dahlia’s, maar hé, het gaat om het gebaar natuurlijk en aan komen zetten met een bosje rozen is bij voorbaat al een romantisch gebaar). Doe tussen die rozen een keer een neproos van zijde en hang daar een kaartje aan wat zegt: ‘Mijn liefde voor jou stopt pas als deze roos is verwelkt.’ Zoet! Mierzoet! Kots!

Clover Leaf
Ga op zoek naar een klavertje 4 en als je het aan haar geeft, zeg dan: Ik heb zoveel geluk dat ik jou gevonden heb. Kots!

Balloon Pop
Schrijf wat lieve dingetjes op een papiertje en stop ze in een ballon voordat je ze opblaast. Is misschien wel een leuk idee voor een kinderverjaardag trouwens. Of gebruik condooms in alle kleuren en doe daar wat geile opdrachten in. Ook leuk voor een kinderverjaardag trouwens. Kots! En zucht.

Best leuk; je kan zelf romantische ideeën toevoegen aan deze App, zodat de database alleen blijft groeien. Minder leuk: deze App kost toch nog 0,79 cent (in de radio-uitzending zei ik per ongeluk dat hij gratis was). Geen aanrader dus.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.