GLIJMIDDEL MET BACONSMAAK

J&D’s is een bedrijf opgericht door Justin en Dave, 2 mannen die van BBQ-en, football, zondagen, hangen op de bank én de smaak van bacon houden. Hun American dream; make everything taste like bacon. En op de 1 of andere manier lukt het ze om die droom te realiseren, want er zijn al verschillende goedlopende producten op de markt met de smaak van bacon.


Logisch, echt, heel logisch was het dan ook dat er een glijmiddel slash massageolie op de markt moest komen met de smaak van bacon. Want, zoals ze zelf zeggen: “It’s delicious and makes men crazy. People are passionate about bacon. According to a survey of Canadians by Maple Leaf Foods, Canada’s market leader in the bacon category, when asked to choose between bacon and sex, 43 per cent chose bacon.” En nu, dankzij Bacon Lube, hoeft niemand meer te kiezen tussen bacon of sex, omdat je het gewoon kan combineren!


Het begon eigenlijk als een 1-april-grap, maar omdat zoveel aanvragen kwamen, hebben Justin en Dave het bacon-glijmiddel daadwerkelijk op de markt gebracht (why, tell me why!). Gelukkig voor de gehele mensheid is de Bacon Lube gemaakt in een gelimiteerde oplage, dus hopelijk snel uitverkocht om nooit meer terug te komen op de markt (kost trouwens $ 11,99 per flesje).

www.baconlube.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.