SEKS APP REVIEW: BED-O-METER


Naam: Bed-O-Meter
Apple/Android: Verkrijgbaar in de iTunes-store: HIER
Ontwikkelaar: Neil Metson – NMID Ltd.
Prijs: gratis
Grootte: 0,3 MB
Wat is het: een calorieënteller
Aantal sterren: 7

Seks is niet alleen lekker, het is ook nog eens goed! Goed voor je gezondheid dus. Seks zorgt voor een beter humeur, een mooiere huid, het is een prima middeltje tegen hoofdpijn, het is goed voor je spieren, je botten en je afweersysteem, het verlengt je leven, het is goed voor je hart, je prostaat, je bloedsomloop en… je valt er ook nog eens van af.

Met dat laatste gegeven in gedachte is de App Bed-O-Meter gemaakt. Het verandert je iPhone in een soort stotenteller. Je voert je geslacht, leeftijd, gewicht en of je boven-of-onder ligt in en legt de iPhone dan in de buurt van daar waar je bezig bent. De App telt het aantal stoten en koppelt daar dan meteen heel handig het aantal calorieën dat je verbrandt aan.

Volgens diverse bronnen op internet verbrand je gemiddeld 150 calorieën per 30 minuten seks. Wij kwamen met deze App echter regelmatig boven de 200 calorieën in nog geen 10 minuten. Dus waarschijnlijk is de App niet helemaal goed afgesteld. Maar who cares, wij hebben sowieso een aantal leuke workouts gehad en daar gaat het om. Niet de allerbeste App, niet de allerleukste, maar het maakt je wel eventjes bewust van het feit dat regelmatig seksen net zo goed is als sporten en misschien dat het een aantal dames aanspoort om er niet als een zoutzak bij te liggen, maar actief mee te doen. Want als je actief meedoet, verbrandt je meer calorieën!

Bonustip voor de dames; als je zijn sperma NIET doorslikt, scheelt dat je ook weer 5 calorieën!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.