SEKS APP REVIEW: iSEXSPINNER

Dit is een afbeelding van i sex spinner
Naam: iSexSpinner
Apple/Android: Verkrijgbaar in de iTunes-store: HIER
Ontwikkelaar: Central Europe Media, Inc.
Prijs: Lite version (gratis), paid version (€ 0,79)
Grootte: 6.8 MB
Wat is het: een App die je 100 standjes laat zien via een mix & match-systeem
Aantal sterren: 6

De meeste mensen hebben tegenwoordig geen boeken meer op hun nachtkastje liggen, maar een smartphone. Dus mocht je een keer zonder inspiratie zitten, of gewoon eens een keer wat anders willen dan het standaard hij-boven-zij-onder dan hoef je tegenwoordig niet de uitgebreide versie van de Kamasutra aan te schaffen, maar je download gewoon een App’je. Easy does it. En iSexSpinner is slechts 1 van de velen App’jes die er te vinden zijn in de iTunes-store.

Wat iSexSpinner onderscheidt van andere App’s met standjes is dat je via 2 slides zelf 100 verschillende standjes kunt samenstellen. De linker-slide laat een man zien in 10 verschillende posities en de rechter-slide een vrouw in 10 posities. Op die manier kun je dus 10 x 10 = 100 verschillende combinaties maken, zoals bijvoorbeeld man-liggend-op-rug-hoofd-links met vrouw-liggend-op-rug-hoofd-links (The Acrobat). En die man kan nu lekker op zijn rug blijven liggen en via de slide langs de 10 posities die de vrouw in kan nemen scrollen. En dat levert gezellige combinaties op; met vrouw-op-rug-hoofd-rechts (The Crab) , met vrouw-op-rug-benen-opgetrokken (The Screwdriver), met vrouw-zittend-hoofd-naar-rechts (The Cowgirl) en ga zo maar door, en door en door! Bij elk van die standjes vind je ook een korte beschrijving waarom het desbetreffende standje zo leuk of lekker is, maar echt veel heb je niet aan die beschrijvingen. Ook ben ik App’s tegengekomen die veel meer standjes bespraken, maar de grappige manier van mixen & matchen krijgt van mij wel bonuspunten.

En… omdat Whitney Houston zaterdagnacht is overleden leek het mij een mooi moment om standje The Bodyguard uit te proberen (terug te vinden in de App onder nummer 56). En nee, dit is geen standje waarbij je ondertussen naar de film The Bodyguard kijkt en ook geen film waarbij hij ondertussen fantaseert over Whitney Houston (in haar goede jaren) en zij over Kevin Kostner (of vice versa). Neen, dit is een standje waarbij hij achter haar zit (of staat) en op die manier heel beschermend zijn armen om haar heen slaat en daarna met zijn guard haar body penetreert! And I wish you joy and happiness!!!

Ik kan niemand aanraden geld te betalen voor iSexSpinner, zelfs 79 cent is teveel, maar met de Lite-versie kun je ook een avondje lol hebben. En kies vanavond dan voor een I-Will-Allways-Love-You-momentje. Doe het voor Whitney!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.