OPRAH WINFREY OVER SQUIRTEN

Kijk! Nou! Mijn favoriete talkshow-host Oprah Winfrey heeft het ooit over squirten gehad! En… ze (nou ja, de expert naast haar) deelt mijn mening dat squirtvocht geen urine is. Lees anders nog even mijn stukje SQUIRTEN IS NIET HETZELFDE ALS PLASSEN EN SQUIRTVOCHT IS GEEN URINE (naar aanleiding van een onderzoek dat tot de conclusie kwam dat squirten dus wél urine is). De expert vertelt een, vind ik, erg logisch verhaal; elke vrouw kan squirten en squirt ook, maar bij de ene vrouw schiet het naar buiten en bij de ander naar binnen (check het filmpje).

Waarom ik dit filmpje ineens ontdekte? Nou! Gisteren kwam het ‘squirt horloge’ binnen! Yep, dat ene horloge waar ik onlangs nog zo lacherig over schreef; de Squirt Watch. Mij leek het nogal een non-product en het testen niet eens waard, maar J.T. moest en zou weten wat het nou precies voor een horloge is en vooral; of hij werkt. Inmiddels hebben J.T. en ik een diepe, innige band opgebouwd met de man achter de Squirt Watch en hij heeft ‘m dus opgestuurd vanuit the U.S. of A. om te testen. Op de site van de Squirt Watch stond dit filmpje van Oprah (en nog veel meer informatie over squirten) en die kon ik jullie als Oprah-fan en squirt-fan natuurlijk niet onthouden. Anyway… mijn man en ik gaan dit weekend eens even kijken of de Squirt Watch doet wat-ie belooft. En uiteraard lees je hier binnenkort een review over! De tijd gaat NU in.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Ben schreef:

    Ik heb voldoende squirtvocht gezien, geroken en geproefd om te weten dat het geen urine is. Urine heb ik nooit geproefd (dat gaat me toch ECHT te ver) maar de geur is anders en het ziet er echt heel anders uit.

  2. Birgit schreef:

    Ben benieuwd naar de review!

  3. Maaike schreef:

    Helemaal met Ben eens. Hebben we trouwens ook helemaal geen wetenshappers voor nodig, om tot de conclusie te komen dat het niet hetzelfde is als urine…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.