OPBLAASBARE DILDO: BOB THE BLOWER

bob the blower opblaasbare dildo

Ik ben geen fan van het merk Toyjoy, maar ik vind hun manier van verpakken wél heel tof; in een soort van melkpak. En ook hun nieuwste speeltje, of eigenlijk hun nieuwste reclame om een speeltje dat waarschijnlijk al langer in hun assortiment zit onder te aandacht te brengen, vind ik best wel geinig (al zijn verwijzingen naar kinderen of kinderspeelgoed natuurlijk heel stom als het om seksspeeltjes gaat, maar ik moest toch lachen toen ik bovenstaande ‘reclame’ onder ogen kreeg). Het is een opblaasbare dildo met de naam ‘Bob The Blower’ en hij trilt ook, dus eigenlijk is het een vibrerende dildo, maar ja, dan is het eigenlijk een vibrator, toch? Anyway, het is een multispeed speeltje op batterijen (dus middels de knop onderaan kun je ‘m harder of zachter draaien) en alles schreeuwt yukiyuki, maar een vriendin van mij heeft maar 1 speeltje en dat is deze (maar dan huidkleurig) en hoe vaak ik ook tegen haar zeg dat ze eens iets anders moet kopen en dat ze elk, maar dan ook elk speeltje uit mijn collectie mag kiezen, toch wil ze alleen maar haar opblaasbare dildo. Dus.

DE OPBLAASBARE DILDO IS HIER TE KOOP (€ 32,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. LR schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar wat hier nou zo fijn aan is dan. Misschien moet je die vriendin een review laten schrijven? :-)

 2. San schreef:

  Ah…nee… niet mijn ding. Wel een erg originele verpakking !!

 3. lola schreef:

  Mmm dat klinkt een beetje alsof je met zo’n langwerpige ballon waar clowns van die ballondieren van maken bezig gaat, en dan nog trillend ook. Maar misschien is het wel een uniek gevoel :p

 4. Ier schreef:

  Gastreview? ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.