LIBERATOR: SEKS KUSSENS

liberator ramp sekskussen

Ik weet het niet hoor, met de ‘seks kussens’ van het merk Liberator. Ze zien er allemaal keurig uit. Stevig ook. Maar om nu € 224,90 te betalen voor zo’n stevig kussen met afneembare (en wasbare) hoes? Ik vind het een hoop geld voor een speeltje dat je moet helpen om bepaalde seksstandjes te vergemakkelijken (een gewoon hoofdkussen onder je kont doet de truc vaak ook prima).

liberator on a mission

Wél handig lijkt me de ‘Liberator On A Mission’; een sekskussen waar je Fleshlight perfect in past, zodat je je Fleshlight niet vast hoeft te houden tijdens het masturberen, maar ‘m ‘gewoon’ kunt neuken in een standje dat je prettig lijkt.

liberator axis

En misschien is de ‘Liberator Axis’; een seksskussen waar je Europe Magic Wand in past ook wel handig, want zo’n Europe Magic Wand is best zwaar en als je die de hele tijd vast moet houden tijdens (bijvoorbeeld) standje ‘op z’n hondjes’ dan kun je last van je pols krijgen. Eventueel. Misschien. Maar misschien ook niet (ik heb er nooit last van).

DE LIBERATOR SEKSKUSSENS ZIJN HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Gina schreef:

  Ik heb een tijdje terug een interview gelezen met de eigenaar van Liberator en hij had een duidelijke missie met deze kussens: Seks mogelijk maken voor alle leeftijden, ook voor ouderen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. :-)

 2. Birgit schreef:

  Wat een geld….

 3. J-P schreef:

  Goedkoper te vinden in China. Zoek maar eens op ‘sex pillow’ op Alixpress :-) Allerlei soorten en maten..

 4. Olove schreef:

  goedemiddag allemaal,
  mijn vrouw en ik maken al jaren gebruik van deze kussens. Ik geef toe dat het een hoop geld is maar ook voor eind dertigers is het heerlijk seksen met deze kussens. Geeft veel stabiliteit, maakt het bijne onmogelijke mogelijk (voor als je niet in het circus werkt). Wij zijn er blij mee en de kussens hebben het geld meer dan opgebracht. Mijn vrouw het ook het BonBon kussen waarin je een vibrator kunt stoppen en er vervolgens bovenop kunt gaan zitten. Aangezien ik voor mijn werk nog weleens een paar dagen weg ben is alles mogelijk, ook als ik er niet ben.
  Het is veel geld voor een heel goed product.

 5. Mur schreef:

  Erg leuk ook om de reacties te lezen op je blog. Leuk dat mensen ook hun eigen ervaringen delen!

 6. Anna Maria schreef:

  Maar je magic wand word nog warmer door dat hij in t kussen ligt… Is ook niet al te best voor t apparaat lijkt mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.