OP LUNA’S WISHLIST: DE WOMANIZER


Ik word zelden al geil als ik naar een vibrator kijk, maar dit filmpje van de Womanizer DOET wat met me! Het is een geheel nieuw soort vibrator; eentje die echt 100% specifiek op de clitoris gericht is! Nou ja, kijk het filmpje maar! Ik heb een mailtje gestuurd naar het bedrijf dat ‘m produceert (www.womanizer.de) en ik zit nu ontzettend te hopen dat ze me een testexemplaar op willen sturen. Anders ga ik ze bellen. Stalken! Faxen! Nog meer mailen! Want, dit is écht een speeltje dat ik graag wil testen!

DE WOMANIZER IS HIER TE KOOP (€ 159,-)

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  ooo wow….. en wat een mooie uitvoeringen ook…. zelfs in zwart…….

  ik duim met je mee..

  xx

 2. Eric schreef:

  Haha, mijn lippen doen precies hetzelfde en dat kost je maar 99,95 ;-)

 3. M schreef:

  Nou, ben heel benieuwd, ziet er heel plezierig uit (zacht uitgedrukt) en ben erg nieuwsgierig of het echt zo fijn is als het er uit ziet!

 4. Diana schreef:

  Die womanizer? Ge-wel-dig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.