#LUNA500 – DAG 29 – WIN EEN G-VIBE MINI T.W.V. € 89,95

Deze give away is inmiddels gesloten!

Dit is een afbeelding van give away dag 29 g vibe mini

Van G-Vibe kreeg ik 2 G-Vibe mini’s opgestuurd! Eentje voor mezelf en eentje om deze #LUNA500 maand weg te geven! En nu was het de bedoeling dat ik deze toy al gereviewed had voordat ik ‘m weg zou geven, maar ja, soms word je ingehaald door het leven en heb je helemaal geen zin in het testen van nieuwe dingen. Maar!!!! Ik heb er wel zin in om ‘m weg te geven aan 1 van jullie!!! Want het is een hartstikke leuk speeltje! Dankjewel voor het mogelijk maken van deze prijs peoples van G-Vibe! Mijn review volgt nog en mochten jullie dit speeltje zelf willen kopen, dan doen jullie dat natuurlijk bij Maanzin.nl! Maar…

Je kan er ook eentje winnen!
Hoe dan?
Geef in de comments antwoord op de vraag; ‘Zou je zonder seks kunnen?’

Ik kan prima een langere tijd zonder seks! Ik heb zelfs een relatie van 10 jaar gehad waarbij ik de laatste 6 jaar geen seks had. Dus ik kan het wel, maar ik word er echt niet gelukkig van. Maar een week zonder? Of een maand? Prima! Zolang de rest van de intimiteit er maar wel is.

Ik maak de winnaar 1 december bekend.
En vergeet ook hier weer niet een geldig e-mail-adres te gebruiken (dit e-mail-adres wordt niet gepubliceerd, dus blijft anoniem voor de rest van de wereld, behalve voor mij)!
Meer informatie over al m’n give away’s van deze maand vind je op de #LUNA500 SEXTOY PARTY-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

76 reacties

 1. JJ schreef:

  Wow luna 6jaar zonder :|
  Nou volgens mijn man ben ik seksverslaafd…nja laten we zo zeggen dat ons libido gewoon ver uit elkaar ligt, maar ik genoeg heb aan alleen hem enne mezelf dus. Maar zou echt niet zonder willen, dat zou me ontzettend ongelukkig maken…ook gewoon omdat ik seks zo laat ontdekt heb en er pas sinds een paar jaar plezier in heb, ik heb dus nog schade in te halen! haha

 2. Anne schreef:

  Verre weg van maar als we eenmaal bezig zijn lijkt het er wel op!

 3. Ju schreef:

  Toen ik nog vrijgezel was, kon ik maanden/jaren zonder seks, maar ik nu de perfecte man heb lukt het me niet meer dan een paar dagen zonder. In het begin van onze relatie noemde mijn man me zijn sekskonijntje, omdat ik geen genoeg van hem kon krijgen.

 4. Joyce schreef:

  Ik kan nu niet meer zonder maar toen ik de pil nog gebruikte wel. We zijn nu de schade van 15 jaar aan het in halen

 5. S schreef:

  Helemaal zonder zou ik niet kunnen zou niet gelukkig van worden

 6. Ron schreef:

  Ik eigenlijk kan wel zonder sex. Maar mijn vrouw heeft eerlijk gezegd wel
  Meer zin in sex dan ik. Niet dat ik er een hekel aan heb zeer zeker niet.

 7. Mireille schreef:

  Ik vind het echt heel belangrijk… Dus ik denk dat ’t antwoord nee is… Ik geniet er echt van!

 8. Esther schreef:

  Nee ik kan niet zonder en ik wil niet zonder.
  Maar ik wil liever de monchicchi winnen. Ik heb de grote uitvoering van de Gvibe, zo’n vibrator met een gesplitste uiteinde. Wat een miskoop, wat een kutding. Ik geloof dat mijn man hem nog wel eens gebruikt voor onder de douche maar ik vind het dus gewoon 3x niets. Ik sla dus over, maar mocht die monchicchi nog een nieuw huis nodig hebben houd ik mij aanbevolen.

 9. Crmn schreef:

  Wat een spannend speeltje! Die zou ik erg graag winnen.

  In onze relatie hebben we periodes met beduidend minder seks. Maar dat voelt wel minder fijn, minder samen, minder goed. Zónder seks zou een relatie uiteindelijk stranden denk ik.

 10. Pauline schreef:

  Als je doelt op alle vormen van sex, dus ook solo sex, dan zeg ik: nee, dat kan ik niet. Het is inmiddels ruim 19 maanden geleden dat ik sex met een partner heb gehad (ja, ik tel af…) en hoewel ik het niet leuk vind kan ik leven zonder. Maar neem me mijn dagelijkse orgasme alsjeblieft niet af…

 11. Jo schreef:

  Ik heb pas sinds midden 30 een leuke vent gevonden. Daarvoor wel eens op vakanties sex, maar verder niet. In die tijd kon ik prima zonder sex (alleen met mezelf dan). Nu in de laatste 10+ jaar kan ik echt niet meer zonder. Dus de juiste man heeft sex een stuk belangrijker gemaakt.

 12. Peter schreef:

  Geen sex…. moet er niet aan denken

 13. Erwin schreef:

  Nee dat zou ik niet kunnen denk ik. Als je eenmaal goeie sex hebt gehad wil je alsmaar meer en meer goeie sex!! Ik wel in ieder geval!

 14. A! schreef:

  Zonder seks? Kan, zeker. Zonder intimiteit en vertrouwen, zonder aanrakingen? Nee, dat kan niet. Schijnt ook echt niet te kunnen, een onethisch onderzoek uit de jaren ’60 bewees dat aapjes sterven als ze geen huid op huid contact hebben (brrrr)
  Lekker tegen elkaar aankruipen dus.
  Met seks is leuker en gezelliger!

 15. Myrthe Moon schreef:

  Neen. Hoeft gelukkig ook niet.
  * grijns *

 16. dirkie schreef:

  Als verlegen single guy gebeurt het, als ik DIY niet meetel, vaker en langer dan dat ik wil.
  Ik kan het zelfs ook voor lange tijd makkelijk zonder maar ga dan wel een stukje intimiteit missen.
  Een relatie zonder sex zou ik een stuk lastiger vinden en kan me dat niet echt voorstellen.

  Wat ik ook lastig vind voor te stellen is dat we al weer bijna aan het einde van deze super maand zitten. Door je vragen en opdrachten ben je wat meer over het seksleven fantasie, belevenissen enzo van mij en je lezers te weten gekomen. Ik heb genoten van het meedoen en het lezen van alle andere reacties.

  Als single guy heb ik niet veel aan deze g-vibe maar hier, net als bij de Oooohhhhlympische Spelen, is meedoen belangrijker dan winnen.

 17. Ted schreef:

  Zonder seks kunnen we wel, maar mét, dan zitten we in de goede en blije flow!

 18. E schreef:

  Eigenlijk kan ik prima zonder seks.. Neemt niet weg dat ik het wel erg leuk vind om seks te hebben. Vooral als je net iemand hebt leren kennen is het een feestje om elkaar te ontdekken.

 19. Sophie schreef:

  Nee absoluut niet. Al kan ik ook een hele lange tijd zonder seks. Maar helemaal zonder? Nope! Veel te leuk ook :-)
  Jammer dat de maand bijna voorbij is, echt genoten van je vragen en je filmpjes!

 20. Dennis schreef:

  Nee, dat zou ik niet kunnen. Dan zou ik na een paar dagen enorm aardig tegen alle vrouwen die ik tegenkom gaan doen :-)

 21. Sandra schreef:

  Soms, als ik druk in mijn hoofd ben met allerlei dingen kan ik heel erg makkelijk zonder. Alleen heb nog nooit een langere pauze gehad dan 2 weken denk ik.

 22. Ralph schreef:

  Jammer dat het alweer de één naar laatste is.
  Maar wel weer een leuke denk ik.
  En als antwoord op je vraag…
  Ik zou niet zonder sex kunnen… Daar wordt ik echt niet gelukkig van.
  Ben een tijdje vrijgezel geweest, maar merkte dat ik die intiemiteit wel heel erg miste. Niet zozeer het “neuken’ maaf gewoon de intiemiteit die erbij hoort.

  Gr.

 23. Bas Drost schreef:

  Echt niet, wij zouden er niet aan moeten denken.
  Na 24 jaar huwlijk nog steeds heerlijk genieten van elkaar en zo vaak als mogelijk.
  Haha we lijken wel verliefd.

 24. Mir schreef:

  Het kan wel.. Eerder kon ik heel goed langere tijd zonder seks, ook in mijn vorige relaties. Sinds ik met mijn huidige vriend ben is dat nogal veranderd ;)

  Seks is voor mij geen must.. Wel erg fijn ;)

 25. Ap schreef:

  Zou het vreselijk vinden zo’n platonische relatie!! De intimiteit en geilheid hoort er gewoon bij. Al kan ik me voorstellen dat als je 80 bent het al heerlijk mag zijn als je nog lekker tegen je vrouw aan kan kruipen in bed.

 26. Le schreef:

  Ik moet er niet aan denken.. Voor mij is het belangrijk in een relatie om die spanning te voelen. Nu, na 13 jaar, is die spanning er nog steeds! En we doen er alles aan om dat vast te houden.

 27. danny schreef:

  Zonder seks kunnen we allebei wel, maar liever niet!

 28. KJ schreef:

  Kan echt niet zonder sex! Wordt chagrijnig als ik een paar dagen niet ben klaar gekomen.

 29. M schreef:

  Denk dat het wel went. Als
  Je single ben kan je dat. Gek hè, want in een relatie denken we soms na een halve week van nou hij mag wek weer! Lichaam zit raar in elkaar!

 30. Johnny schreef:

  Nee, absoluut niet. Voor mij heeft het leven dan niet veel zin meer. Doodongelukkig zou ik ervan worden. Ik moet enige vorm van sex kunnen hebben. Dan wel met mezelf of met mijn partner.

 31. Antje schreef:

  Al bijna 8 jaar en counting….
  Niet omdat het moet maar omdat het kan ;)
  Na 2 extreme relaties ben ik gewoon klaar er mee.
  En een kind met een handicap die meer aandacht vraagt dan gemiddeld.
  Misschien ooit wel weer want missen doe ik het soms wel, maar de gedachten van een relatie benauwd me te zeer.

 32. Jessie schreef:

  Zonder sex… hmm het kan wel, maar is zeker een gemis als het er niet zou zijn. Soms hebben we periodes dat je wat langer geen sex hebt. En als je dan weer in de mood bent, dan vliegen de vonken eraf, voelt dan zo lekker. Dus helemaal zonder, nee liever niet.

 33. Waik schreef:

  Toen we net een relatie hadden, waren we echt konijntjes. Tegenwoordig (11 jaar later), is het een stuk minder (tot ongenoegen van mijn man). Ik vind het fijn om samen op de bank te liggen en te knuffelen, dus ik zou zeggen dat ik prima (een periode) zonder seks kan. Maar dan moet dat wel echt door beide akkoord bevonden worden, anders gaat dat helemaal niet goedkomen. Alleen om echt eerlijk te zijn, waarschijnlijk is de periode niet jaren ;)

 34. Eva schreef:

  Ja zou zonder seks kunnen. Als mijn partner bijvoorbeeld om een fysieke reden geen seks meer kan hebben. Ik vind het belangrijk in mijn relatie en als mijn partner geen seks meer zou willen hebben omdat hij ging zin meer heeft in mij zou ik dat een groot probleem vinden. Zonder intimiteit en liefde en knuffelen zou ik niet kunnen.

 35. Eelke schreef:

  Neeh zou niet zonder kunnen en nu ik een paar fijne kleine vriendjes heb doe ik t ook heel graag solo. Heerlijk ff jezelf verwennen vind ik vaak een goed begin van de dag!

 36. Jan jansen schreef:

  Kunnen wss wel, maar wordt een mens écht vrolijker van zich te beperken? Je kan elke dag hetzelfde eten, als het maar voedzaam is, maar het is toch leuker om vrijer met eten om te gaan, niet? Wat te experimenteren, af te wisselen en je niet te laten beperken. Dus als ik zonder “moet”, kan het best. Maar het voelt op den duur wel wat onnatuurlijk aan bij mij.

 37. San schreef:

  Hier in grote relatiesleur en aak tijdje geen seks. Word er gefrustreerd van. Tijd voor wat actie dus.

 38. Patrick schreef:

  Nee, ik denk niet dat ik zonder kan. Als we nu een paar dagen overslaan vind ik het al veel.

 39. Doris schreef:

  Zonder knuffelen en dergelijke: nee.
  Zonder klaarkomen: in praktijk op dit moment een paar weken.
  Zonder sex-met-een-ander: ja. Jaren ervaring. (Mis het dan wel, maar ga niet op zoek naar sex-om-de-sex.)

 40. Tanneke schreef:

  Ik zou prima zonder seks kunnen. Soms zou ik zelfs wel willen dat ik een man getrouwd was die ook zonder seks kan. Het is niet dat ik er niet van geniet hoor, maar ik heb zoveel andere dingen te doen.
  Ik schaam me er wel een beetje voor overigens…

 41. Rian schreef:

  Als het even niet anders is, dan kan ik wel zonder sex. Maar liever niet natuurlijk =)

 42. Mardoo schreef:

  Zonder sex, moet kunnen, maar moet er niet aan denken. Na een a twee weken zonder sex wordt mijn humeur er niet beter op :)
  Heerlijk toch, zeker nu in de winterperiode……… openhaardje aan, hapje en een drankje erbij, massage, spanning nog wat opvoeren met een speeltje……ik begin er nu al weer zin in te krijgen.

 43. Laykam schreef:

  Ehm wat versta je onder seks. Als je echt het penentreren bedoeld en orale seks daar kan ik wel zonder als ik tenminste nog wel een toy mag gebruiken of mijn eigen handen. Denk ik. Alhoewel ik na 6 weken zonder, ooit, wel tegen de muren omhoog liep want toen mocht ik niks :S
  Maar belangrijkste voor een relatie vind ik knuffelen, kussen en andere intieme dingen.

 44. Sandra schreef:

  Nooit meer seks, daar moet ik echt niet aan denken hoor.

 45. F. schreef:

  nee,ik denk het niet..

 46. Mea schreef:

  Sex is het cement van mijn relatie…. en ook zonder relatie is een orgasme op zijn tijd erg ontspannend. Dus nee, ik zou niet zonder kunnen.
  (Deze prijs laat ik overigens aan me voorbij gaan, ziet er nogal heftig uit…)

 47. Mike schreef:

  Nee, dat zou ik toch wel erg gaan missen. Het is altijd zo fijn om samen te genieten, dat gevoel en die blikken wil ik niet missen.

 48. JJ schreef:

  Helemaal zonder seks vind ik wel ver gaan! Maar ik kan prima met 1-2x per maand rondkomen… Daar is alleen niet iedereen in het huishouden het mee eens, zeker niet aangezien we een kleintje zouden willen

 49. Wouter schreef:

  De vraag kan zijn, tot wanneer noem je het nog geen sex . Wanneer geld het nog als elkaar verwennen zonder penetratie. Maar ik denk dat ik gewoon moet antwoorden. Nee, zonder zou ik/ wij zeker niet kunnen. Alleen al de lol en spanning van een verrassings avondje plannen, heerlijk!! Of elkaar de hele dag ophitsen totdat er s avonds maar één mogelijke uitkomst is.

 50. HG schreef:

  Ik kan prima zonder, ben in de zomermaanden zo druk dat ik gewoon zoveel mogelijk wil slapen (+80 uur werk). Maar daarna vind ik het weer heerlijk.

 51. Rob schreef:

  Helemaal zonder is absoluut geen optie. Ik kan best een weekje of 2 zonder, maar meer echt niet. Het begint dan wel al te dringen ofzo :)

 52. Sandy schreef:

  Ik denk het niet (meer), ik geniet er zooooo van ! Al is die sexdrive ook wel eens anders geweest, helaas..

 53. Gert schreef:

  Neen (simpele antwoorden zijn soms de beste ;)

 54. Sandy schreef:

  Ik denk hetzelfde zoals jij: wel een langere tijd, maar bijvoorbeel jaren aan een stuk? Nee. In ieder geval toch niet in een relatie. Ik denk echt niet dat ik als single snel voor een one night stand zou gaan.

 55. Wijnand schreef:

  Zonder fysieke sex?

  Met de informatie van Luna is dat gen probleem!

  Alternatieve voldoende

 56. Yvette schreef:

  Ik ben single dus ik heb de ene keer wat vaker sex en de andere keer een tijdje niet.
  Ik kan zeker niet helemaal zonder, maar als het er niet is dan is het ook goed. Maar ik hou er zeker van, dus als ik sex heb geniet ik er op en top van

 57. Wendy schreef:

  Hoi Luna..
  Ik kan wel zonder sekspartner maar dan moet ik wel soms zelf ontladen…

 58. Cynthia schreef:

  Zonder seks? Nee!

 59. marcus meijer schreef:

  ik zou niet zonder seks kunnen wel even maar zou het naar een paar dagen wel missen

 60. Nike schreef:

  Zonder seks kunnen zou zeer moeilijk voor me zijn! In de beginjaren van mijn seksleven was dit misschien nog mogelijk… maar eenmaal je verder en meer ontdekt is het steeds moeilijker om zonder seks verder te gaan! Het genot is te groot geworden… ook mede dankzij jouw blogs!

 61. Claire schreef:

  Nou Luna, dit is de makkelijkste vraag van allemaal. Nee, ik kan zelfs geen week zonder seks. Is het niet met een man dan wel met een hele fijne toy….. Het gevoel van seks en het gevoel van klaarkomen is zo heerlijk en het helpt mij ontspannen…. Dus NEE, niet zonder seks. No Seks, No Fun !!

 62. M schreef:

  Luna geweldige maand geweest,! Erg genoten van je reviews en vind het jammer dat de maand over is.
  Ik weet dat ik zonder seks kan, helaas lange tijd meegemaakt. Maar werdt er erg ongelukkig van! Het is een soort zelfverwaarlozing. En ben er achter dat ik dat nooit meer wil,!! Functioneer op alle vlakken beter als ik gewoon seks heb.

 63. Arjan schreef:

  Nee, een vorm van sex moet er wel zijn. Gelukkig kan solo sex altijd!

 64. Sandra schreef:

  Ik zou het wel kunnen….. maar ik wil niet. Soms ben ik maanden uitgeschakeld door buikpijn (die erger wordt bij opwinding, jippie…) en ik word er niet zo blij van. Ik kan het echt lang volhouden met knuffelen en kroelen maar op een gegeven moment moet er gewoon actie komen. Seks! Nu!!

 65. Jessie schreef:

  Hoe was het rijtje ook al weer… 2 minuten zonder zuurstof, 2 uur zonder bescherming tegen noodweer, 2 dagen zonder water, 2 weken zonder voedsel… Waar ‘zonder seks’ dan komt? Ik denk bij 2 maanden ;)

 66. E. schreef:

  Helemaal zonder seks vind ik wel ver gaan! Maar ik kan prima met 1-2x per maand rondkomen… Daar is alleen niet iedereen in het huishouden het mee eens, zeker niet aangezien we een kleintje zouden willen

 67. Joyce schreef:

  Ik denk dat ik zeker zonder seks zou kunnen. Het heeft mijn FWB erg veel overtuigingskracht gekost om mij überhaupt zijn bed in te krijgen. Voordien jaren zonder gedaan (inclusief zelfbevrediging). Pas sinds de seks met mijn FWB heb ik de fijne kant ervaren en ben ik meer gaan exploreren.

 68. Guido schreef:

  Willen nee, maar kunnen ja. Echte liefde zonder seks is veel mooier dan seks zonder liefde.

 69. Elke schreef:

  Mijn relatie zal het zonder intimiteit niet overleven, maar dat hoeft niet persé met seks te zijn.
  Ik kan lange tijd zonder seks, zelfs zonder solo seks. Maar op een bepaalt moment, wil ik toch weer. En ga ik toch mezelf weer verwennen :-))

 70. Kim schreef:

  Helemaal zonder niet maar een tijdje wel denk ik.. Zolang de rest maar goed zit!

 71. Flip schreef:

  Nee. Nee. Nee. Ik zou écht NIET zonder seks kunnen. Als ze iets lekkerders verzinnen dan seks, dan blijf ik het er nog steeds bij doen.

 72. Gerwin schreef:

  Ik en mijn vriendin kunnen beide denk ik niet zonder sex, we zijn gek op elkaars heerlijke lichamen.

 73. Ans schreef:

  Moeilijk , maar kan wel even zonder als ik veel kan kussen en knuffelen

 74. Joyce schreef:

  Ik zou zonder kunnen, maar heb wel intimiteit nodig! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.