COMING SOON; LELO PINO COCKRING

Ik dacht eerst even dat het een grapje was toen ik de naam las van het allernieuwste LELO-seksspeeltje; de LELO Pino. LELO geeft z’n speeltjes vaak meisjesnamen mee en Pino, nou eh, nee, dat is volgens mij in geen enkel land een meisjesnaam. Het is dan wel weer een naam van een hele grote vogel en de vorm van het speeltje doet in de verte misschien wel een beetje denken aan een snavel. Flauw Luna! Flauw!

lelopino

De LELO Pino is een cockring en dus een mannenspeeltje. En Pino is dan ook een jongensnaam (al komt die niet vaak voor). Ik vind ‘m er overigens heel erg interessant uitzien en ik hoop ‘m binnenkort te kunnen testen, maar… waarom krijg je bij deze cockring in Godsnaam 2 zilveren manchetknopen en een zilveren geldknip???? Why, tell me why??? Wie zit daarop te wachten?? Oh, wacht, ik weet het al, ze zeggen het bij LELO in hun campagne; de LELO Pino ‘is a toy for bankers’. SAY WHAT?? Een speeltje voor rijke mannen dus? Voor bankiers? Waarom nou toch?

lelo-pino-sexo

Waarom zoveel bullshit bij een speeltje ‘verkopen’ die je waarschijnlijk binnen no time in een lade heb geflikkerd en pas weer tegenkomt als je gaat verhuizen. Zo zonde! Het doet me een beetje denken aan het doorgeslagen merk JimmyJane. Want verder ziet de LELO Pino er dus extreem boeiend en goed-gelukt uit. Doosje is prachtig (in LELO-stijl, maar dan mannelijk, met een krijtstreep) en deze cockring-vorm zag ik niet eerder. Maar de adviesprijs van € 139,- had waarschijnlijk 40 euro lager gekund als ze die manchetknopen en geldknip achterwege hadden gelaten. Hij is dus binnenkort in Nederland te koop en als het zo ver is, dan hoop ik ‘m snel te kunnen testen.

DE LELO PINO IS INMIDDELS HIER TE KOOP (VOOR 119,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.