NUNCHAKU DILDO’S

Een nunchaku of nunchucks is een wapen dat gebruikt wordt in de martial arts en de nunchaku werd vooral bekender(er) in het Westen nadat ze door Bruce Lee in zijn films uit de jaren 70 werden gebruikt. Nu kun je volgens mij ook prima een ‘echte’ nunchaku gebruiken als dildo (als je dat zou willen dan hè), maar het bedrijf Chakrubs.com heeft 3 zeer exclusieve versies op de markt gebracht, waarmee je dus niet kunt vechten, maar wel kunt seksen.

Dit is een afbeelding van nunchaku bruce lee

Chakrubs.com staat bekend om dildo’s (die ze zelf dus chakrubs noemen) die gemaakt zijn van diverse soorten edelsteen. Elke edelsteen zorgt voor bepaalde energie en die energie kan je weer helpen bij het oplossen van bepaalde (lichamelijk of geestelijke) problemen. Zo kan een rozenkwarts chakrub (dildo dus) je helpen bij het vergroten van je zelfvertrouwen. Prachtige producten waarvoor je wel even wat meer geld kwijt bent dan voor een gemiddelde dildo. De nunchaku-dildo op de foto’s hierboven bestaat uit Black Obsidian en White Jasper (2 edelsteensoorten), ziet er awesome uit en als je ‘m gebruikt, dan worden ook nog eens al je chakra’s gereinigd! Wat wil je nog meer? Nou, dat hij goedkoper zou zijn, want hij kost $ 625,- (OMG) (dan valt de Njoy Eleven nog mee)!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

  1. U schreef:

    Oei dat is heeeeeeel veel geld..

  2. Hans schreef:

    Ja er zijn natuurlijk grenzen……

  3. Luna schreef:

    En dan is dit nog niet eens het duurste seksspeeltje ter wereld… LELO heeft ooit gouden speeltjes op de markt gebracht… althans, met een gouden laagje… de duurste is volgens mij van Coco de Mer: https://climaximaal.nl/de-allerduurste-vibrator-ter-wereld/ (maar er zullen vast ook wel hele rijke oliesjeiks zijn die massief platina spullen hebben liggen ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.