DE ALLERDUURSTE VIBRATOR TER WERELD

Het chique, erotische lifestyle bedrijf Coco de Mer bestaat 14 jaar en dat was voor hen reden genoeg om de allerduurste vibrator ter wereld te ontwerpen. Die eer was eerder nog voorbehouden aan de LELO Inez Gold met een kostprijs van € 12.000,-, maar het nieuwste speeltje van Coco de Mer, de Nell Pleasure Seed moet (omgerekend) zo’n € 17.000,- gaan kosten. Zucht en steun.

nell pleasure seed 1

De Nell Pleasure Seed is vernoemd naar de buitenechtelijke affaire in de 17e eeuw tussen Karel II van Engeland en Nell Gwyn, 1 van de eerste beroemde Britse actrice. De Nell Pleasure Seed ziet eruit als een XXXL koffieboon en is volledig verguld met 18 karaats goud. Prrrrrachtig natuurlijk, al zou ik ‘m meteen laten omsmelten en van dat geld een Europe Magic Wand, een Womanizer en een leuke dildo kopen (want meer heb je als vrouw niet nodig). Het overige geld (vast nog zo’n € 15.000,-) zou ik verdelen over de armen en de zieken en de zieligen (nadat ik misschien toch eerst nog even op vakantie naar Ibiza was gegaan). Totale onzin dus, zo’n exorbitant dure vibrator en niet meer dan een marketingstunt van Coco de Mer (‘die van ons is het duurste’) om zo de aandacht te vestigen op de goedkopere versie van de Nell Pleasure Seed.

nell pleasure seed 2

De goedkopere versie van de Nell Pleasure Seed kost dus nog steeds een slordige € 309,-! Say what? Ook voor dát geld kan je een Europe Magic Wand, een Womanizer vibrator en een leuke dildo aanschaffen en dan houdt je nog geld over een romantisch dineetje bij de pizzeria. Inclusief een flesje wijn!

Maar ja, dan mis je dus wel een oplaadbare clitorale vibrator van chocoladebruin siliconen (dit vind ik trouwens het enige leuke aan die hele vibrator) (ik zag nooit eerder chocoladebruine sekstoys)! En de Nell Pleasure Seed zit ook in een superkek bruin leren doosje met slot! Superchique allemaal, maar ik vind € 309,- een hoop geld voor een seksspeeltje met maar 5 standjes en 1 motortje. Maar ja, ik ben dan ook een vrouw die haar boodschappen bij de LIDL doet en niet bij een traiteur.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.