NOVEMBER IS 50-TINTEN-GRIJS (VOLGENS NET5)

Ik wil graag weer even inhaken op de hype rondom het boek ‘Fifty Shades of Grey’, want iedereen haakt momenteel in op deze hype en probeert er een slaatje uit te slaan (koop daarom het boek even via de link hieronder, dan verdien ik 1 euro en sla ik ook nog een slaatje uit het boek waarin geslagen worden wordt gepromoot).

November is bij NET5 namelijk de ‘Fifty Shades of Grey’-maand! Jawel! Een maand lang kunnen we genieten van verschillende erotisch getinte films die we allemaal waarschijnlijk al meer dan 1 keer gezien hebben, maar absoluut nog wel een keer willen zien, omdat we niks beters te doen hebben dan voor de tv hangen. Zo worden we in november gefêteerd op de films Indecent Proposal, Striptease, Disclosure, 9 1/2 weeks, Original Sin, Basic Instinct en Eyes Wide Shut!


Ook komt er een programma waarin BN’ers uitgebreid gaan vertellen over wat er zoal tussen hun lakens afspeelt. Dit programma krijgt de titel ‘I Love Vijftig Tinten Grijs’ en Kelly van der Veer, Lange Frans, Veronica van Hoogdalem, Jan Heemskerk, Dries Roelvink, Jeroen Nieuwenhuize, Dirk Taat en Marijke Helwegen zullen hun bedgeheimen delen. Ik zit er totaal niet op te wachten om te horen wat deze BN’ers allemaal doen in de slaapkamer (of ergens anders), maar waarschijnlijk zit ik dagelijks aan de buis gekluisterd, want ik ben gek op pulp-tv.

HET BOEK VIJFTIG TINTEN GRIJS IS HIER TE KOOP (net als deel 2 & 3)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.