DE LELO ORA IS EEN SEKSSPEELTJE DAT KAN BEFFEN

‘Hé, Luun, heb je de LELO Oro al?’, mailde JT, het mannetje dat sinds kort de mannenspeeltjes test voor deze site. ‘Eh, de Oro, nog nooit van gehoord’, mailde ik terug. Even Google-en leerde me dat het de LELO Ora is, maar ja, van de LELO Ora had ik ook nog nooit gehoord.

leloora

Het is dus een speeltje wat het ‘befgevoel’ moet gaan simuleren. Of wat ze zelf schrijven: ‘Melt into feelings of pure oral pleasure with the first ever sensual massager to offer long, seductive swirls and intense pulsations on and around the clitoris.’ Altijd grappig als producenten met termen als ‘eerste ooit’ gaan komen, want ik herinner met een seksspeeltje, de Sasi, die precies hetzelfde doet (mijn review: HIER). Het is een speeltje met een ijzeren bal die circuleert en vibreert (en over die ijzeren bal zit een zijdezacht siliconen laagje). De Sasi vond ik TOP, maar is helaas heel erg moeilijk verkrijgbaar, want alweer een paar jaar op de markt (en dus toch niet zo’n succes gebleken misschien). De LELO Ora is nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar zodra hij op de markt is hoop ik ‘m te kunnen testen! Ik verwacht er eerlijk gezegd best veel van! Ik hou jullie op de hoogte. Hij gaat trouwens rond de € 129,- kosten.

De LELO Ora is inmiddels te koop: Bol.com

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Luna schreef:

    Ik heb ‘m inmiddels in huis! :-)

  2. Mara schreef:

    Ik ben hier zo enorm benieuwd naar!!

  3. Sonia schreef:

    Ik hou van mijn Lelo Ora! Elke keer als hij de klus weer heeft geklaard denk ik… post die review! En bij deze. Hij stelt me nooit teleur. De verschillende standen zijn fijn om mee af te wisselen en experimenteren . Hij ligt fijn in de hand je kunt er een beetje druk mee zetten waar nodig. Je leest weleens dat er mensen zijn die er niet veel van voelen .Misschien is dat afhankelijk van de persoon maar ik voel het zeer zeker zalig wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.