DE TRANSFORMER: ‘S WERELDS EERSTE ‘GENDERNEUTRALE’ SEKSSPEELTJE

De Transformer van het merk Picobong gaat naar alle waarschijnlijkheid de seksspeeltjesgeschiedenis in als 1 van de meest gehypte én meest teleurstellende sekstoys van 2014. Maar ze spreken bij Picobong zelf van een seksuele revolutie! Ze hebben namelijk het eerste ‘genderneutrale’ seksspeeltje ontworpen! Een seksspeeltje dat leuk is voor haar, hem, haar & hem, hem & hem, haar & haar, hen & hen. De Picobong Transformer is te gebruiken als een rabbit-vibrator, een clitoris stimulator, een cock-ring, een g-spot vibe, een prostaatstimulator en nog véél meer. Ze hebben het zelf over miljoenen mogelijkheden, maar ik kom niet verder dan deze 4 eigenlijk.

picobongtransformer

Bij de Transformer hoort zelfs een manifest (dat ik persoonlijk om te kotsen vind). Grote zinnen komen langs: ‘The Transformer is fighting back against centuries-old heteronormative standards of sex and sexuality, which dictate what we should and shouldn’t do with our bodies and with whom we should or shouldn’t do it.’ ‘ That’s why we’ve made the Transformer™ – because it has sex like we do: without inhibition, without labels and without judgment.’ Eh… mind you, we hebben het hier over een seksspeeltje (!) waarvan de fabrikant er gewoon zoveel mogelijk wil verkopen. Op een nogal hysterische manier.


(klikken op eigen risico, want dus nogal hysterische, drukke, harde muziek)

De Transformer is dus een vibrator met 2 uiteinden. En tussen die uiteinden zit een met siliconen omhulde flexibele staaf van 60 centimeter, zodat je de Transformer in elke gewenste positie kunt buigen. Klinkt eigenlijk best interessant toch? Mauricio Garcia, hoofd marketing van Picobong zegt in een interview: “Er zijn speeltjes voor heterokoppels, voor gay-koppels, voor single-mannen en single-vrouwen, maar er is nog geen enkel speeltje dat geschikt is voor iedereen!” Hartstikke leuke marketingstunt hoor Mauricio, maar volgens mij kun je een gemiddelde buttplug kwijt in ieders kont (M/V), dus daar gaat het al een beetje mis met je praatje. Verder is het volgens mij alleen maar goed dat er verschillende speeltjes zijn voor mannen en vrouwen, juist omdat mannen en vrouwen een ander lichaam hebben. En dan kun je wel lekker wauwelen over ‘genderneutraal’ omdat dat momenteel een erg hot item is, maar ik heb liever een seksspeeltje dat rekening houdt met mijn vrouwenlichaam (een kut met een clitoris) dan een seksspeeltje dat gewoon een beetje random kan trillen in élke lichaamsopening. Buiten de slaapkamer ben ik graag zijn gelijke, maar binnen de slaapkamer geniet ik graag van de verschillen. En dat kan prima zonder seksspeeltjes, maar als er dan sekstoys aan te pas komen, dan graag speeltjes die rekening houden met mijn G-spot en mijn klit (en weet ik het wat nog meer).

Oh, en over dat trillen gesproken! Hebben ze daar bij Picobong nou niets geleerd van die misser met de Picobong Mahana (mijn review lees je: HIER)? Je weet wel, dat speeltje dat zo graag op de We-Vibe wil lijken, maar uiteindelijk een niet te bedienen seksspeeltje blijkt? De knopjes van de Picobong Mahana bevinden zich namelijk (als je ‘m gebruikt) aan de binnenkant van je kutje, dus als je het speeltje harder of zachter wil zetten, dan moet je ‘m eerst uit je kut halen om ‘m daarna weer terug te stoppen (en dat op repeat). Niet zo handig dus en je zou denken dat ze dit bedieningsmechanisme bij de Transformer hebben aangepast. Niet dus. De bedieningsknopjes van de Transformer bevinden zich aan het uiteinde van de vibrators. Aan het uiteinde! Dus in je kut of kont! Hahahaha! Oh wacht, dat is niet om te lachen, dat is om te janken! Dus wat nou revolutionair seksspeeltje? Maak eerst eens een speeltje dat het gewoon goed doet Godverdomme!

picobong transformer

Verder heb ik ook mijn bedenkingen bij de cockring-functie van de Picobong Transformer, maar dat kan aan mij liggen; een stuk ijzer om je pik en ballen heen draaien en wat doe je dan met die vibratoren die er links en rechts nog uitsteken? Stop je die dan in je reet? Of tegen je perineum? En de belangrijkste vraag; zit dat lekker? Lijkt mij van niet.

Bij Picobong zeggen ze: “We want a single brilliant sex toy to do a thousand different things, rather than a thousand different sex toys, each brilliant for a single thing.” Eh… Nou, eigenlijk heb ik liever 3 of 4 extreem perfecte sekstoys, specifiek voor mijn lichaam (voor een bepaald moment) (en mijn heteroseksuele relatie), dan 1 seksspeeltje dat alles maar een beetje lafjes kan. En trouwens… als ik geil ben dan stop ik nog een stofzuigertje van de Bart Smit in m’n reet! En of dat nu een blauwe of een roze is, dat maakt dan geen zak uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Joyce schreef:

  Whahahaha, de knoppen op het uiteinde!! Geweldig! Dat mensen zo dom kunnen zijn zeg.

 2. Lindaa schreef:

  Het idee is nog best aardig, maar die knoppen aan het uiteinde.. zucht..

 3. Marjan schreef:

  Ik vind het wel om te lachen… en heel hard ook nog… zo hard dat de tranen me over de wangen biggelen…
  dat filmpje heb ik slechts 23 seconden volgehouden….. ik hoop dat de mensen die wel zo’n Transformer kopen er langer plezier van hebben….. (daar twijfel ik oprecht aan)

  xx

 4. Pamela schreef:

  Oh wauw…ik vind het nergens op lijken. Lijkt eerder op van die rare verbuigbare armbanden ofzo. En die knoppen

 5. Pamela schreef:

  Hi Luna,

  Ik bekijk vaak je site op mijn telefoon. En probeer altijd te reageren! Maar soms lukt het niet. Dan heb ik mijn reactie geplaatst en staat die er niet tussen

 6. Birgit schreef:

  Mooi stuk!

 7. Ier schreef:

  Well said!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.