LUNA KRIJGT EEN VINTAGE VIBRATOR

Ik kreeg een mailtje van W.: ‘Toen ik mijn ouderlijk huis moest opruimen kwam ik in een achteraf kastje een hele oude vibrator tegen, ik denk uit de fifties. En… hij doet het nog! Ik heb hem vanwege angst om geëlektrocuteerd te worden niet gebruikt, haha. Ik denk dat hij van mijn oma geweest is, omdat mijn moeder in jaren ’50 nog maar een tiener was. En omdat dat ding hier nu maar ligt te liggen, en omdat het een vintage object is dacht ik vandaag na lezen van je site… Misschien maak ik jou er wel blij mee.’

vintage vibrator

En of ik er blij mee ben! Mijn oudste vibrator was altijd de Hitachi (die is inmiddels 11 en doet het nog steeds prima, maar een vintage vibrator is het niet te noemen). Deze Dol-vibrator stamt uit 1939 (!) en verdient echt een plekje in een vitrine! Het rubber van de opzetstukjes is inmiddels vergaan, maar het blijft een prachtige stukje antiek! Lieve W., heel erg bedankt (en ik hoop dat je oma er erg veel plezier mee heeft gehad vroeger).

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Bite Me schreef:

  Jee wat een bizar ding….geweldig!

 2. Leo schreef:

  Nee Luna!! Ik zie alweer een project opdoemen. Eerste Tielse Toy tentoonstelling met Historische Vibrerende Unica… Beheers je….

 3. Arjanne schreef:

  Kijk en dat maakt mij dan weer blij. :-). nog altijd jammer dat ik niet kan achterhalen waar mijn ouders het vandaan hadden. Maar in mijn gedachten was we iemand in mijn familie er gewoon DOL op :-). Maakt mij blij dat je het leuk vindt!

 4. Hilde Bruins schreef:

  Whahahaha…..geweldig! Wij vonden een zo’n bijna zelfde exemplaar bij het leeghalen van het huis van mijn schoonmoeder. Roept toch verschilllende gevoelens in je op…. ;P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.