IS EEN SLIMME VIBRATOR WEL ZO SLIM?

Als zelfs mijn moeder (71) me al opbelt om te vertellen dat ze op www.nu.nl heeft gelezen dat er binnenkort een nieuwe en heel speciale vibrator uitkomt, dan heb je meteen mijn volle aandacht! En toegegeven; het idee van een seksspeeltje dat door middel van verschillende App’s (door middel van Bluetooth) aangestuurd kan worden is leuk. Zo zou het mogelijk moeten worden om een luisterboek af te spelen (Fifty Shades of Grey-achtige boekjes) waarbij de trillingen van het speeltje worden aangepast aan het verhaal.

vibease, slimme vibrator

Het speeltje bestaat nog niet, maar er wordt hard aan gewerkt. Via de crowdfundingswebsite Indiegogo wilden de makers (of bedenkers) $ 15.000 ophalen om het zo mogelijk te maken om de Vibease (zo gaat-ie heten) te gaan produceren. De bedenkers haalden echter $ 130.000 (!!!) op. Er waren dus nogal wat mensen geïnteresseerd in dit concept en de bedenkers van Vibease hebben beloofd om een App te ontwikkelen waarmee gebruikers ook zelf fantasieën kunnen inspreken en opnemen (en die dan weer kunnen koppelen aan de trillingen van de Vibease. Je partner kan dan bijvoorbeeld een erotisch verhaal inspreken (of zelf iets verzinnen) en dan de trillingen hieraan koppelen. Het moet zelfs mogelijk worden om bepaalde fantasieën in een openbare digitale winkel met anderen te delen. De App’s zouden al in september uit moeten komen, nog voordat de Vibease zelf verkijgbaar is). Je kan de Vibease alvast bestellen via de site voor $ 79,-, maar ik zou gewoon even lekker wachten tot de eerste recensies binnen komen, want ik denk dat de Vibease nog wel eens tegen kan vallen.

Het hele idee is natuurlijk briljant en geil. En ik denk ook zeker dat er toekomst in zit, alleen ben ik bang dat de makers van dit speeltje zich nu vooral richten op het ontwikkelen van de App en de koppeling van de Vibease met die App en dat ze ‘vergeten’ dat het seksspeeltje ook nog eens verdomde goed moet trillen wil het allemaal écht lekker werken en geil blijven. En een goed seksspeeltje, met diepe trillingen in zo’n kleine omhulsel en dan ook nog eens gekoppeld aan een App? Ik vraag het me af. En zeker voor die prijs. Ook vraag ik me af de Vibease wel lekker zit. Want het is de bedoeling dat je ‘m in je slipje stopt en dan lekker achterover leunt en de App en de Vibease z’n werk laat doen. En stel dat de trillingen helemaal niet zo ‘strong’ zijn als ze op hun site beweren? Hoe frustrerend is het om te lezen dat de hoofdpersoon uit het gesproken verhaal gigantisch lekker wordt klaargebeft en dat jij met een laf trillend vibratortje tussen je benen ligt? Heel frustrerend!

Daarnaast is de Vibease nogal clitoris-gericht (want hij trilt dus tussen je benen in je slipje) en een lichaam heeft veel meer erogene zones. Ik vraag me af of de Vibease ook trilt als er bijvoorbeeld gezoend wordt in het verhaal? En hoe dan? De dame uit het (overigens vreselijke) filmpje hierboven zegt dat de Vibease zachtjes trilt als de vertelstem uit de App zegt ‘Your skin feels so soft’ en dat de Vibease hard trilt als die vertelstem zegt: ‘I miss you so badly’. En wil je dat eigenlijk wel? En hoe ga je dat psychisch allemaal verwerken als je het niet wil? Worden de verhalen ingesproken door mannen? Vrouwen? Wordt er ook gehijgd in het verhaal? Soppende geluiden? Petsen op billen? Hoe lang duren die verhaaltjes? Allemaal vragen, mitsen en maren, die neerkomen op het volgende; schiet een beetje op met die Vibease, ik wil ‘m testen. Al denk ik vooral dat het een leuke gadget is voor eenmalig gebruik.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.