IN HET NACHTKASTJE VAN… KIRSTEN EN NOVA

Naam: Kirsten en Nova
Leeftijd: Eind 30
Relatie: Ja, sinds 2 jaar
Beroep: Overheid en zorg

Dit is een afbeelding van nachtkastje kirsten

Hoeveel speeltjes hebben jullie?
Zo, dat was even tellen. Ooit paste onze collectie in een gewone tas, daarna weken we uit naar een weekendtas. Nu hebben we er zelfs een speciale (transport)kist met sloten voor. Dit komt omdat onze collectie voor een groot gedeelte uit BDSM-speeltjes bestaat. We hebben ongeveer 36 speeltjes in de categorie BDSM; 10 ‘slagwerk’-speeltjes en 20 bondage-speeltjes. De overige 6 zijn dingen als tepelklemmen. Het varieert van simpele stukken touw tot een hele stellage. Daarnaast nog ongeveer 19 ‘gewonere’ speeltjes, 9 dildo’s, 3 vibrators en 7 anaalspeeltjes.

Vertel eens wat over jullie!
We hebben elkaar leren kennen via een de gezamenlijke interesse voor BDSM, maar beiden hadden hier geen echte noemenswaardige ervaring mee. Hoewel BDSM de basis was voor onze kennismaking kwam dit pas later in onze relatie in praktijk naar voren. We hebben beiden wel ‘ervaring’ met seksspeeltjes, maar dit is in deze relatie wel redelijk geëxplodeerd. De eerste speeltjes die we kochten waren een dildo, een zweep en handboeien. Ondertussen hebben we al onze dildo’s een naam gegeven (Kees, Bob, Herman), als geintje maar ook om makkelijk aan te geven welke we bedoelen.

Hahahahaha! Geweldig! ‘Vandaag gaan we voor Bob! En morgen voor John.’ Hoe vaak gebruik jullie seksspeeltje? Iedere keer? Of zo af en toe?
Tijdens de seks gebruiken we meestal wel iets. Soms alleen een vibrator of een dildo en soms trekken we de hele kist leeg. Ligt natuurlijk ook aan tijd, setting en zin. Sommige speeltjes zijn maanden favoriet om vervolgens maanden eenzaam in een hoekje te liggen. Het voordeel van zoveel hebben is ook dat je je nooit hoeft te vervelen en er áltijd nog mogelijkheden zijn.

Gebruik je de seksspeeltjes ook solo?

Voor soloseks alleen iets wat snel tot een goed orgasme leidt en dan ook alleen de vibrator. Dit geldt voor ons beiden.

Wat is jullie laatste aanschaf?

De Njoy medium buttplug (na goede review van mw. L. Climaximaal).

Hahahaha! En? Was het wat?

Ab-so-luut!!! Nog bedankt voor de tip!

Koop jullie liever online of offline?
Online, absoluut. Hoewel we ook wel dingen offline hebben gekocht. Online kan je rustig rondneuzen, kijken, vergelijken, er nog even een uurtje over nadenken. Privacy speelt ook wel mee. De meeste offline shopeigenaren kunnen prima en professioneel omgaan met onze shopstrategie. Medeshoppers zijn hier af en toe een stuk lastiger in. Online it is!

Hoeveel seksspeeltjes kopen per jaar/maand/week?

Veel, maar het gaat altijd in vlagen. Soms maanden niet en dan bedenken we weer iets nieuws en blijft de PostNL pakketjes aanslepen. Ook komt er wel eens wat uit Azië, maar niet veel. We hebben wel een favoriete shop: BDSMstore.nl. Die hebben natuurlijk veel in onze categorie maar hebben ook goede, snelle en prettige levering.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy?
Dat ligt er helemaal aan waarvoor en in hoeverre we hier onze zinnen op gezet hebben. Tussen de 50 en 100 euro voor een goed speeltje vinden we redelijk. We vermaken ons echter ook met een sjorband van de bouwmarkt van 5 euro.

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt nooit zou kopen?
Tarzan-vibrators, latex en lederen kleding en maskers! Echt géén maskers. Buttplugs groter dan een hand laten we ook graag liggen. XXL Dildo’s zijn leuk, maar zodra we er verstoppertje achter kunnen spelen houdt het ook op.

Jullie mogen maar 1 seksspeeltje meenemen naar een onbewoond eiland, welke is dat?
DOXY, de wandvibrator (zo heet hij echt, komt niet van ons) en iets voor stroom en we smokkelen de dildo met handvat ook gewoon mee. Dat is echt de uitvinding van de eeuw, een dildo op een handvat. Dat scheelt behoorlijk wat schouderblessures.

Wel eens een relatie (of seks) gehad met iemand die echt niets van seksspeeltjes moest hebben?
Nee, bestaan die mensen?

Of iemand die ze juist leuker of lekkerder vond dan jij?

Sorry, maar dat gaat wel wat ver, die mensen zetten we ook snel weer buiten.

Wat vind je fijner, een dildo of een vibrator?
Dat is appels met peren vergelijken, het is zo verschillend. Een vibrator bij soloseks heeft voor ons beide de voorkeur. Als we samen zijn, zijn we meestal meer met dildo’s in de weer. Natuurlijk hebben we ook nog zelf handen en een mond. Erg belangrijk.

Als je al meerdere seksspeeltjes hebt gebruikt/gehad, begrijp je dan waar ik het over heb als ik zeg dat sommige speeltjes ‘buzzy’-vibraties hebben en sommige diepe vibraties? En dat je dus die diepe moet hebben?
Sinds we DOXY (de wand vibrator dus) hebben weten we heel goed wat je bedoeld. Die diepe vibraties moet je inderdaad hebben. Met de komst van DOXY ligt de rest van de vibrators stil in een hoekje. Wie weet verzinnen we daar nog eens iets voor.

Kan je ook klaarkomen zonder? Of is het makkelijker met?
Kan… het is zoveel gemakkelijker met.

Heb je ook wat miskopen? Welke? En waarom?
Ja, er is wel eens een dildo ongebruikt, koud uit de verpakking de container in gegaan. Plakte, stonk, zag er werkelijk weerzinwekkend uit (levering uit Azië). Ook hebben we magneetballetjes die als een vernieuwde variant op tepelklemmen moesten dienen. Je schijnt ze ook op je clitoris te kunnen plaatsen… Laten we het zo zeggen dat we beiden niet de wens hebben om besneden te worden of op andere wijze uitgeschakeld willen worden. Deze balletjes zijn zo enorm, gigantisch heftig!!!! Als je ze nét op je tepels hebt denk je nog; is te doen. Dit is na 30 seconden over. Guess what, die dingen zijn onmogelijk te verwijderen! Zorgt voor een hoop gevloek, gepruts, gegil, maar ook voor hilariteit achter af. Ze zijn kwijt, we gaan ze niet zoeken.

Speeltjes die snel kapot gingen? Merken?
Ooit een elektrobullet gehad. Best geinig maar na twee keer gebeurde er niks meer. Tot zover het elektroseks experiment.

Nog wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?

Meerderen. Een wasknijper die halverwege het spel veranderde in een schaamlippiercing (een van de helften sprong er af). Een beschermhoesje van een tepelklem die er tijdens (vreemd genoeg) afschoof en zo veranderde in een metalen pin. Een opblaasbare buttplug die opeens verdween (gelukkig zat er een slangetje aan, we hebben hem snel terug gevonden, maar we wisten ook wel waar hij was). De speciale SM-kaarsen… ahum (het litteken is al ruim een jaar zichtbaar). Allemaal vervelend op het moment dat het gebeurt, maar we hebben er achteraf een hoop lol om.

AU! Permanente littekens van seksspelletjes; nooit fijn! Welk seksspeeltje staat nog op jullie wishlist en waarom?
Een seksmachine… Die wordt momenteel gemaakt. Dingen staan nooit heel lang op onze wishlist. De stalen collectie van Njoy trekt ons wel erg. Nu 1 item binnen. De rest volgt vast. Oh en misschien, ter zijner tijd, toch wat meer experimenteren met elektroseks. Het artikel op Climaximaal wakkerde onze nieuwsgierigheid in elk geval aan!

Kirsten en Nova!! Heel erg bedankt voor het meedoen aan ‘in het nachtkastje van…’! Elektroseks is niet mijn ding, maar gelukkig weet J.T. daar weer van alles van af, dus mochten jullie vragen hebben, dan kun je hem altijd mailen!

En… mochten er meer mensen zijn die mee willen doen aan deze rubriek? Stuur me dan een mailtje: luna@climaximaal.nl!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Josje schreef:

    Heerlijk verhaal over jullie nachtkastje, smakelijk op gelachen ook :D Geniet van de neukmachien!

  2. Jorrit schreef:

    Top stukje!
    Had je al eens gemaild, dus hoor het graag wanneer je eens een chat wilt opstarten. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.