AWESOME SEXTOY PINS

Dit is een afbeelding van pins seksspeeltjes
Ik kwam deze werkelijk geniale pins tegen en ik heb ze meteen alle drie besteld! Ze zijn ontworpen door Isabella Rotman en kosten € 8,67 per stuk (en daar komen dan nog verzendkosten bij). Ik ben normaal helemaal niet zo van het zichtbaar uitdragen van mijn werk, beroep, dagelijkse en nachtelijke bezigheden of mijn voorkeur voor bepaalde sekstoys, maar come on! Een pin van de Njoy Pure Wand (mijn allllllergeilste dildo)!!!!! Leuker wordt het niet! Je vindt het Etsy-winkeltje van Isabella Rotman HIER!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jessica schreef:

    Die zijn echt mega-geweldig-super leuk!!! Ik ga ook eens kijken of ik die met de Pure wand te pakken kan krijgen! Dank je voor het delen :D

  2. Iris schreef:

    Leuk voor op je Little Pony spijkerjasje :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.